Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Vurursungov

Marten marka gh - kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var?

Önerilen İletiler

Vurursungov    0

Merhabalar herkese. Uzun zamandır bu markayı (MARTEN) araştırıyorum ne bir yorum ne başka bir satıcı bulabiliyorum. Telegram kanalında yaklaşık 250 üyesi olan birisi bu markayı satıyor. Kanal içindeki bir kaç kişi hariç kullanan görmedim.

Satıcıyla iletişime geçmek istediğimde sağ olsun hemen aradı. Uzun uzun detaylıca anlattı muhabbet ettik. Ve thaiger ürün sattığını hatta bu ürünlerin orjinal thaiger olmadığını kendisi hammaddeye thaiger ambalajı etiketi yaptığını çünkü bu markayı sevdiğini söyledi.

Dürüstlüğü iyi hoş fakat ürünleri kullanan ve herhangi bir bilgisi olan var mı yardımcı olabilir mi? Ek bilgi olarak. Ürünün sitesine girdiğimde çıkan ürünün ambalajıyla satıcının sattığı ürünün ambalajı farklı. Paylaştığım fotoğraf site fotoğrafı. 

IMG_7332.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


EmreGundi    197

Eczane gh varken kimse aklını kaçırıp ne olduğu belli olmayan satıcılardan gh almaz diye düşünüyorum ayrıca satıcılar her zaman başta böyle gözükür sonradan cıvıtır başka bir yerde bulamıyorsanız büyük ihtimalle dediğiniz gibi kendi üretimidir

forumca tavsiyemiz tanıdık eczacı ile gh pazarlığı yapmanız en garanti yöntemdir

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vurursungov    0

Eczane maalesef aşırı pahalı olduğu için insan farklı alternatifler arıyor. Tabi ki bende isterim para olsun kafam rahat olsun fakat durum başka. Ki çoğu insan bu yüzden güvenilir satıcılar arıyor. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.091
Vurursungov, 1 saat önce yazdı:

Eczane maalesef aşırı pahalı olduğu için insan farklı alternatifler arıyor. Tabi ki bende isterim para olsun kafam rahat olsun fakat durum başka. Ki çoğu insan bu yüzden güvenilir satıcılar arıyor. 

Başka markadan 4 iü kullanacağına eczaneden 1-2 kullan. En azından gerçekten gh vuruyorsun başka marka içinde ne olduğu bile belli değil. Gh kullanıyorum diye boş su basarsın kendine 

  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Ahmetphenylprop
      Selamlar 4iu GH ve günde 3 defa 5 ünite novorapid alarak sizce kas kazanıp yağ yakımı mümkün olur mu? İnsülin ile yüksek miktardaki karbonhidratı yağ olarak değilde kaslarda depolayip yağ yakılır mı?
      @Emrahhocam sizde kullaniyordunuz yorumlarınızı bekliyorum.
    • Yazan: KA21
      Merhaba,
      Ben 41 yaşında olan son 4-5 sene hariç sporu sürekli hayatımda tutan bir kişiydim. Vücut geliştirme sporunu da uzunca bir süre naturel olarak yaptım. Şuanda tabi ki çok yağlı ve eski halimden çok uzağım. Şimdi tekrar uzun koşular ve yürüyüşlerle kendimi hazırlıyorum. Bu sürece başlarken 91 kiloydum. Şuanda güzel beslenme, spor ve GH ( 2Iu / gün ) ile 83,5 kiloya düştüm. GH' ı yağ yakımım hızlansın ve kas kaybını minimize etmek için kullanıyorum.
      Şimdi forumda bunun cevabı var diyebilirsiniz ancak ben sporu sabah erken saatte yapıyorum. Spordan sonra tabi besleniyorum. Yatmadan önce alırsam sabah kas ağrısından spor yapamıyorum.
      Sorularım:
      GH' ı ne zaman almalıyım? Sizin farklı öneriniz var mı ? GH' ı biraz daha arttırsam fayda sağlar mı? Yada arttırmalı mıyım? Destekleriniz için şimdiden çok teşekkürler.

    • Yazan: Byjoogo
      Merhabalar 180 boy 86 kilo yaklaşık %8-10 yağ oranına sahibim.
      haftalık 500 testo e.3 00 primo 200 masteron kürü yapmaktayım. Günlük 4 ünite kadar gh kullanmaya başlayacağım. İnsülin kullanımı olarak lantus ve humalog kullanmayı düşünüyorum. Kalori olarak şu an 3500aliyorum her hafta 200 kalori artarak devam edecek. Sabah kalkar kalmaz 10 ünite lantus akşam idman sonrası öğünü öncesinde de 5 ünite humalog kullanmayı düşünüyorum. Sizlerin önerebileceği ek düşünceniz varsa sevinirim.
    • Yazan: sarmkolik
      Öncelikle hepinize iyi forumlar.
      Forumda çoğu konuda gördüğüm üzere MK-677'yi boy uzaması için kullanacak olan arkadaşlara GH ve igf-1 gibi yanıtlar verilmiş ama MK-677 büyüme hormonunu artırdığı için dolaylı olarak boy uzamasına da katkı sağlamaz mı? 
    • Yazan: Ritalin
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2. gün oldu iştahım biraz azaldı ama aslında karnım gayet de aç olmasına rağmen midem çok yanıyor, gh yapar mı bunu ya?
      Uyumaktan yemek yiyecek ve spor yapacak vakit de bulamadım ayrıca.. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×