-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Tek enjeksiyonda tüm ilaçları vurmak sakıncalı mı?
Oluşturan:
yufilifting, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mark
Merhaba arkadaşlar, az önce quadımımdan 3 ml insülin enjektörü ile enjeksiyon yaptım. Bacağımı kasmıştım, iğneyi çektiğimde ucunu yamuk gördüm iğne içinde kırılsaydı gibi fobi oluştu. Daha önce yaşayan oldu mu? Dikkat edin. 2 yıldır enjeksiyon yapıyorum ilk kez böyle birşey oldu bir de hergün enjeksiyon yapıyorum fobi oldu artık (:
-
Yazan: KreatinEnjoyer
Saygılar ve sevgiler abiler kardeşler,
Ampulden ilaç çekerken genelde 0.2 ml falan kalıyor bu durum canımı sıkıyor flakonda problem yaşamıyorum bunun kolay yolu var mıdır ? Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: fat304h
Merhaba 250mg/1ml 2 günde bir testo cypionate ve 100mg 1ml masteron enentat vuruyorum. Burak hocanın konuyla ilgili açtığı topic'i gördüm ama bendeki sorun farklı gibi anlamadım. 1 haftadır vuruyordum 3.enjeksiyonum 3 gün önce vurdum kalçadan aynı gün birşey yoktu, diğer gün şişlik ağrı arttı. Bugun neredeyse avuç içim kadar şişlik ağrı vs hafifte ateş var.
Acile gidip durumu anlattım doktor baktı birşey yok 1 haftaya iner dedi ama her saat geçtikçe büyüyor. Dururken ağrı yok arabaya inip binerken ve yürürken ağrısını çekiyorum. İlacı aldığım kişiyede sordum soğuk kompress yapar geçer dedi ama. İlk kürüm olduğundan boşuna mı panik yapıyorum normal mi bu?
-
Yazan: Samedbumstead
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Dün 1 ml omuzdan ilaç vurdum kan kontrolü vs yaptım kan gelmedi ama vururken galiba çok oynattım bugün grip gibiyim göğüs ağrısı vs var enjeksiyonla alakalı olabilir mi? Yoksa grip üstüne denk mi geldi?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: thekingx
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR PLANLAMAM:
350 testosteron prop 350 tren acetat 350 masteron Kullanacağım. Enjeksiyon için 2 planım var.
Hangi plan daha etkili olur?
pzt-crs-cuma 100'er mg her gün 50'şer mg Not : Her gün enjeksiyon yapabilirim sorun olmaz.
Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-