-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Tek enjeksiyonda tüm ilaçları vurmak sakıncalı mı?
Oluşturan:
yufilifting, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Sasplk
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bacaktan enjeksiyonun detaylı videosu yada anlatımı var mı arkadaşlar koldan vuruyordum sağ sol şeklinde fakat ilaç fazla olduğu için artık almamaya başladı kollar yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: tsalyer
Merhaba, kürümün 4. Haftasına gireceğim ve haftada 2 enjeksiyon yaparak şu ana kadar belli bir enjeksiyon deneyimim oldu. Enjeksiyona dair birçok şeyi elimden geldiğince araştırmaya çalıştım, küre girmeden önce dahi ilaçlardan çok beni enjeksiyon korkutuyordu ancak şu an aktif bir korkum yok ve kendim vuruyorum. Forumda okuduğum kadarıyla iğneyi çıkarttıran sonra kan gelmesi normal bir durum ve çoğu kişi de oluyor.
Benim şu ana kadar ki bütün enjeksiyonlarım aynı bölgeden oldu ve hepsinde kan geldi ancak sanıyorum ki son enjeksiyonlarda kan miktarı bayağı bir arttı (ilklerde de fazla olabilir pek hatırlamıyorum maalesef) ve birkaç peçete ile zor duracak seviyeye geldi neredeyse. Bu kadar kan gelmesinin normal olduğunu sanmıyorum ancak damara gelme ihtimali olduğunu da sanmıyorum çünkü hem damar kontrolünü yapıyorum her seferinde hemde aynı yerden vurduğum için ilacı damar olsa herhalde şu an aranızda olmaz, en azından bu yazıyı yazabilecek durumda olmazdım.
Şu ana kadar kendi bildiklerim dahilinde bu durumun iki olası sebebi olduğunu düşünüyorum; yeşil uçlu enjektörü bacağın üst ve kısmen yağsız kısmından sonuna kadar sokuyorum (sonran bunun yanlış olduğunu öğrendim) bundan kaynaklı olabilir mi? Ya da vurduğum bölgede kılcal damarlar olması/direkt damarı delip geçmek sebep olabilir mi? Tabii bunlar benim bildiğim kadarıyla aklıma gelenler daha bilgili arkadaşlar, abiler aydınlatabilirse cok sevinirim. Son olarak bu akan kanla birlikte şu ana kadar vurduğum ilaçların geri akarak boşa gitme ihtimali var mıdır acaba? Bu da beni epey korkuttu açıkçası maddi ve manevi olarak her şeyin boşa gitmiş olabileceği @Rdm @metinav @rastlantisal
-
Yazan: oisobb123
Merhaba arkadaşlar bazen hava kontrolü yaparken böyle minik şekilde kan geliyor bunun damara gelmediğine eminim çünkü daha önce damara denk getirdim şelale gibi kan geliyor
Bunun tam sebebi nedir?
-
Yazan: Fatih
Hocam öncelikle herkese günaydın bu sabah kalçadan 2 ml ilaç vurduktan sonra (ayakta kendim) hiç başıma gelmeyen bi komplikasyonla karşılaştım iğneyi çektiğimde birden kan çıkmaya başladı peçete alana kadar 3 4 damla düştü yere sonra peçetede bayağı bi kan oldu bastırdım durdu 1 dk ya benim gözümü korkutan iğneyi soktuğum yerde minik bi sertlik oluştu kalıcı bir kist olmadığını düşünüyorum kanın önünü kestiğim için orada dağılır kendi kendine diye kendi düşüncem tabi bu yaşayan varsa daha önce ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi.
İyi forumlar.
-
Yazan: Captain Price
Kahverengi 13 mm uçlu insülin enjektörü ile bacağın dış kısmından enjeksiyon yaptım bacağa girdikten sonra pistonu çektim kan vb gelmedi sadece hava kabarcığı geldi yavaşça enjeksiyonu yaptım ancak enjektörü çıkarırken 1 çay kaşığı kadar kan çıktı hafif fışkırarak bu kötü bir şey midir, sebebi nedir? Acaba enjeksiyon yaptığım bölge damara yakın bir bölge ve enjektörü çıkarırken damara mı geldi?
-