Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Yasinakda

Htp marka - pharma group steroid kullanan var mı?

Önerilen İletiler

Yasinakda    5

Arkadaşlar pharma Group ve HTP Marka ürünler var nasıl bu markalar kullanan var mı?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Furkan Engin    25

2 kür Pharmtec kullandım aynı segment ürünler güzel form tutmuştum.

Gerçi şu an arenis kullanıyorum o çok ayrı bir dünya :) Ama dediğim gibi f/p ürün olarak tercih edilebilir.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enxgin    5

Pharma Group testo, masteron, tren kullandım. Bende çok ödem yaptı ve masteron vuruncu vücudumun çeşitli yerlerinde kızarıklık, kaşıntı oldu.

İdrar rengimde çok koyuydu. Ürünler çalışıyor ama doluluk olarak %70 diyebiliriz. Sonra Zhpc geçtim çok daha temiz, alerji yok, ödem yok ve daha güçlü %100 dolu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: ardaesat
      selamlar herkese
      benim 2. ve son kürüm olacak bu. boy 175 kg 70
      ilk kurum 12 hafta testo ent. - primobolan ve 4 hafta danaboldu
      sonra bır deca kurune gırdım 3.haftada ısten dolayı bıraktım.
      antreman vs de yapamadım 0a döndüm.şimdi 3aylık naturel sonrası küre gireceğim
      şimdi eşime söz verdiğim için son kürüm olcak.
      16 hafta testo etant. 600mg - 15 hafta boldenone 500mg / 4 hafta danabol / son 4 hafta turinabol (alıcıdan alacagım vardı bunu aldım.bosa gıtmesın kullancam )/ son 6 hafta masteron depot 300mg (masteronun depot versiyonunu buldum merak ettim denicem kürüm bu.
      buna 5.haftadan ıtıbaren 8 hafta da 350-400mg deca eklesem nasıl olur? kur ıcınde deca olursa cabaser olmazsa boldenone icin arımıdex olcak duruma gore.masteron ıcın bısey kullanılmasına gerek var mı? ilaç markaları : testo en. genesis / boldenone : alpha pharma / masteron depot : meditech / danabol ve turinabol : thaiger meds
      deca ile decasız olan kürlar arasında cok fark olur mu? (eğer alırsam meditech labs 400x10 olanı alcam)
      pct de sadece klomen ve nolvadex olcak.pregnyl bulamıyorum yurt dısındayım.
      deca işin içine girerse pregnyl sart mı olur?bolde ıcınde sart mıdır?
      saygılar
    • Yazan: Granikos
      Herkese günaydın,
      Bu ilaçları 1 ay kullanmıştım ondan önce ise 2 ay boyunca sadece testosteron kullanmıştım, dün kan verip tahlillerime baktırdım, sonuçlar aşağıda ki gibi nasıl bir pct protokolü uygulayabilirim?
      KÜR İÇERİĞİM: (15 Nisan Son Enj.)
      Testosteron 500 mg Boldenon 400 mg Değerli hocalarım yardımcı olursa çok sevinirim 🙏🏻
        
    • Yazan: Komutan
      Esselamün aleyküm, Hayırlı Sabahlar.
      Dostlar forumumuzda araştırdım fakat bulamadım, sadece 5 yıl öncesine ait eksik konuşmalarla net cevap alınamayan bilgiler vardı. Eminim bir çoğumuzun merak ettiği bir şeydir. Spor yapmayan biri Steroidi, Sarmsı, Peptidi vs. Kullanırsa ne gibi sağlık problemleri yaşayabilir? Gerekse ilaçları, mctleri, su içip beslenmesi düzgün vs olan birisi Spor yapmadan da olsa gelişim alacağı kaçınılmaz. Fakat mesele şu ki Spor yapan birine göre ne tür sağlık sorunu veyahut diğer problemlerle karşılaşabilir?
      Yapıcağımdan değil, sadece merakımdan soruyorum  Teşekkürler <3  @rastlantisal @metinav
    • Yazan: emsalsiz
      Arkadaşlar merhaba,
      Only testosteron küründe klomen + hcg ile doğal testosteron üretimini korumak ne kadar mantıklıdır sizce?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mutlu
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 12. haftasındayim şuan ve 15. haftada kürümü sonlandıracağım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 34 Kg : 79 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 500mg Boldenon 400mg SORULARIM:
      Pct dönemi klomen ve tamoxifen kullanmam yeterli olur mu? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×