Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

supraxdt

Only insülin + rimobolan kullanılır mı?

Önerilen İletiler

supraxdt    22

Merak ettiğim bir konu var anabolik Steroid eklenmeden yanına rimobolan ve insülin kullanımı hakkında bir bilgiye sahip olan var mı yada deneyen birini biliyorum insülin ve rimobolan kullanıyorum dedi ve sağlam kütle koymuş açıkçasi ama nasıl kombine etmiş ne gibi yol izlemiş soramadım acaba aranızda kullanan var ise yada bilen anlatırsa çok mutlu olurum...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ufukbelli.06    110

Kullanılır fakat testosteron olmadan rimobolon 21 gün sonra döngünü kapatacak! Ereksiyon sorunları yaşayabilirsin. Koruyucu dozlarda testosteron alman gerekir minimum.

tarihinde ufukbelli.06 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
supraxdt    22
ufukbelli.06, 1 saat önce yazdı:

Kullanılır fakat testosteron olmadan rimobolon 21 gün sonra döngünü kapatacak! Ereksiyon sorunları yaşayabilirsin. Koruyucu dozlarda testosteron alman gerekir minimum.

Her türlü testesteron gerekli o zaman teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    27
supraxdt, 22 saat önce yazdı:

Merak ettiğim bir konu var anabolik Steroid eklenmeden yanına rimobolan ve insülin kullanımı hakkında bir bilgiye sahip olan var mı yada deneyen birini biliyorum insülin ve rimobolan kullanıyorum dedi ve sağlam kütle koymuş açıkçasi ama nasıl kombine etmiş ne gibi yol izlemiş soramadım acaba aranızda kullanan var ise yada bilen anlatırsa çok mutlu olurum...

rimo bir anabolik steroid ve testosteron türevidir eczacısınız sanırım 😶

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
supraxdt    22
shX648, 1 saat önce yazdı:

rimo bir anabolik steroid ve testosteron türevidir eczacısınız sanırım 😶

İlacın ne olduğu değil kombine hakkında bilgi almak istedim bu işin farmakolojide yeri yok diye bir söz var işte tam burada öğrendim bunu 😃 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: alperen3416
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İnsülin direnci için berberin, chromium ve alfa lipoik asit kullanmayı düşünüyorum. @metinav
      SORULARIM:
      Daha önce kullanan var mı? Sizce kac mg kullanmalıyım? Ne zaman kullanmalıyım? Önceden kullanıp işe yarar etki bir de berberin güvenilir marka var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: Lifter31
      Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      90 kilogram %7-8 yağ oranında açlık şekeri 73  Olan birisiyim ve bulka gireceğim.
      Uzun ester olmayacak sadece Humalog. 1 ünite bende 15gr karbonhidratta iyi çalışıyor. (20gr pirinç).
      Kürde yanında ortalama 800mg-1000mg Testosterone Enanthate 600mg-800mg Boldenone ilaç olacak bide belki bulabilirsem 10-20mg Superdrol.
      Beslenmeme gramı gramına tamamen dikkat edebiliyorum. Günde ortalama toplam 3000-3250 kalori harcıyorum.
      SORULARIM:
      Günlük kalori artırma muhabbeti nedir? Günlük kaç ünite maksimum optimaldir? Her öğün insülin olur mu veya olmalı mı? (Kısa ester olduğundan dolayı) İlaç önerisi veya dozaj önerisi olan var mı? Diyette makro önerisi olan var mı? Örneğin bulkta insülin ekleneceğini veya doz-sıklık artırılacağını nasıl anlayabilirim? Yemeklerden sonra kan şekerim eskisi gibi düşmüyorsa mı? Şimdiden teşekkür ederim lütfen okuyup geçmeyin bilgisi olanlar yardımcı olsun bu sefer manyak bir form çıkarmak istiyorum
    • Yazan: Lifter31
      Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar.
      İnsülin kullanımı konusunu öğrenmiş bulunmaktayım. İdmanlardan sonra yaklaşık 1 ünite başına 16-17 gram karbonhidrat bende mükemmel çalışıyor. Bir süre insüline ara vermeye karar verdim. Hazır ara vermeden önce pre workout olarak kullanımını da öğrenmek istiyorum. @metinav -
      SORULARIM:
      Nasıl kullanılır? Zamanlaması ve antrenman içi içecekler nasıl olmalı? Antrenman sonrası tekrar kullanılabilir mi? Aydınlatırsanız sevinirim. İyi forumlar şimdiden teşekkür ederim
    • Yazan: Inevitable
      Merhaba Arkadaşlar,
      Eczane rimobolanları şuanda satılması yasak bazı tanıdığım eczaneler hala rimobolan satıyor ama yasak gelmeden önceki eski tarihli rimobolanları satıyorlar.
      SORUM ŞUDUR:
      Eski tarihli rimobolan ile yeni tarihli rimobolan arasında bir fark var mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Bslglben
      Merhaba 2. Kürüme gireceğim bu sefer eczaneden almak istedim 375 sustanon 500 rimobolan kullanmayı planlıyorum aynı zamanda eczaneden alınan t3 t4 provrion metformin gibi gibi yan ürünlerde elbette fazlasıyla yeterli bir aid plan yaptım 
      İnternetten bütün ilaç fiyatı sitelerine baktım ve hepsinde hala beyaz reçeteli gözüküyor 
      Ama hangi eczaneye sorsam SUT den yeni kural geldi depodan getirmek için reçete istiyorlar diyorlar bazısı sadece sustanon reçetli diyor bazısı rimobolan bazısı da her ikiside reçeteli diyor anlamadım hepsinden birbirinden farklı anormal cevaplar aldım 
      En sonunda bir eczaneden 10 kutu sustanon aldım ama rimo bir türlü bulamadım 
      Reçeteli oldu mu olmadı mı birisi aydınlatırsa sevinirim 
      Olmadı lab ürünlere döneceğim ama o da ayrı bir sıkıntı kalitelisini bulmak orijinalini güvenilirini bulmak çok dert ve pahalı satıyorlar eczane olunca hiç böyle bir dert olmuyor 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.