Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Tr3n

Clenbuterol kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Önerilen İletiler

Tr3n    281

Clenbuterola başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum uzun süre clenbuterol kullanıp kalp sorunları yaşayan oldu mu aramızda  kalp ritmi sorunları vs daha önce kısa süreli bulgar kullanıp etki alamamıştım başka marka deniycem.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rıza333    59

Balkan clen den etki almıştım bir kutuda tansiyon nabız evet ama çarpıntı falan olmadı 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
godofdark    25

Çevremde kullananların bazılarında anksiyete, kalp ritim bozukluğu , çoğunda günlük hayatta el ayak ttitrremesi, nefes alırken zorlanma vb. durumlar gözlemledim. Dozajlama çok önemli.

  • Beğen 1
  • Şaşkın 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Anubis666
      Dostlar merhaba,
      1. Ayım dolmak üzere kullandığım ilaçları ve mgları yazıyorum:
      testo p 300  tren ace 300 masteron 300 winstrol-anavar günlük x3 clenbuterol x1 5. Haftama girdiğimde enjeksiyonları 600 e çekicem 2 günde bir değilde günlük enjeksiyon şeklinde. ilk kürüm değil fakat tren ile ilk kürüm trenin olumsuz yan etkileri az denecek şekilde yaşıyorum bu yüzden vücudumun bu mgları kaldırıcağını düşünerektende arttırma yoluna gidiyorum. Gerekli vitamin mineraller, eklem ve karaciğer koruyucuları bunların hepsi tam ve düzenli şekilde kullanıyorum. Fakat her gün kalçadan iğne çok zor olacak ve ödemde cabası… Enjeksiyon önellerinizi yaşadığım yan etkilerden bahsedeyim ki gayet az yaşıyorum...
      sinir ve agresiflik ufak tefek  paranoya nadir nefes darlığı nadir özellikle şunu da fark ettim ki forumda da okumuştum ama deneyimledim de  tatlı yediğimde yarım saat geçmeden vücut ısısı artıyor boncuk boncuk terletiyor klima fayda etmeyecek şekilde buda trenin gayet çalıştığını gösteriyor diye tahmin ediyorum ki verdiği güç kuvvet cabası. Bu tarz küre girmiş kişilerin değerli bilgilerini ve öneri vb her şeyinizi canı gönülden dinlemek isterim dostlar saygılar.
    • Yazan: Endmion
      Ventolin clenle aynı amaca yönelik bir ilaç ama kimileri ventolinin hiç işe yaramadığını söylüyor. Clenle ventolin arasında ne kadar fark var acaba? Ve sabah aç karnına kardiyodan önce bi tablet ventolin atsam etki görür müyüm merak ediyorum 
    • Yazan: OnurDjem
      Sevgili Hocalarım Değerli Abilerim Herkese iyi günler diliyorum benim önemli bir sıkıntım var.
      Ben 19 yaşındayım. Testosterone Prop, Winstrol ve Clenbuterol kürüne girdim 4 hafta önce şuan 4. haftadayım ve uykuyla ilgili sıkıntılarım var. çok uyanık kalsam bile uyuduğumda en fazla 2 saat uyuyorum ve uyanıyorum bir daha da sabaha karşı uyuyabiliyorum uyku döngümü bozuyor. MCT yapıyordum ancak Proviron bulamadığım için yaklaşık 1,5 haftadır Proviron kullanamıyorum ancak pazartesi bulabileceğim. Sizce bu uykusuzluk Proviron eksikliği yüzünden midir? Aynı zamanda ilaçları bir anda bırakıp PCT ye kan testi yaptırmadan geçebilir miyim? Klomen Ve Nolvadex (Tamoksifen sitrat) 
      Bu uykusuzluk ve Sinirlilik biraz sıkıntı. Kullandığım marka da novalife biraz problemli bir markaymış aldıktan sonra farkettim. İlacı bırakıp PCT ye direkt geçiş yapsam bir sorun olur mu? PCT yaparken Clenbuterole devam ederim sadece testo ve Winstrolü bırakırım.  yada Bu sorun proviron eksikliği yüzündense proviron tedarik edebilirim. Ne yapmamı önerirsiniz uyuyamıyorum ve biraz sinirlilik var üstümde. 
      Bırakmak yerine ilaçları bu uykuyu nasıl çözebilirim? mct ye kaldığım yerden devam etmek mantıklı mı?  4Hepa da kullanıyorum karaciğer için tamamen ilerlerken sağlıklı bir biçimde ilerlemek istiyorum. 
    • Yazan: Dmnzx0
      8 mayıs küre başlangıç tarihi ( şuanda hala küre devam ediyorum bugün 30 haziran, agustos sonunda kürü bitiricem )
      Kullandığım ilaçlar ;
      Kür boyunca testo propionat ( haftada 300 mg ) İlk 13 hafta primobolan ( haftada 200 mg ) Son 6 haftadır masteron propionat ( haftada 300 mg ) Son 20 gündür clenbuterol Son 15 gündür iran yohimbine ( günde 3 tablet ) Kür öncesi formum ;

      Şuan ki formum ;
       
    • Yazan: ketojen
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaşım 36, 4 yıldır yapıyorum bu sporu ve istediğim forma ulaşamadım açıkçası. Daha önce kür vs denemedim hatta supp. olarak çinko ve d3 dışında pek bir şey de kullanmıyorum. Salonda hocam clenbuterol önerdi ama araştırmalarıma göre taşikardi gibi yan etkileri varmış. Annem astım olduğu için ağızdan hava olarak alınan ilaçtan kullanıyor(markasını bilmiyorum).
      Doz ayarı hakkında da fikrim yok, tecrübeli kişiler varsa bu ürün ile sonuç alır mıyım? Riskleri var mıdır? Doz ayarı nasıl yapılır vb. konularda yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×