Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Ashfordian1

Sustanon kullanımı sonrası pct gerekli mi?

Önerilen İletiler



SPECTRE    1.197

Abicim 1 sustanon kürü ne demek özne nerede yüklem nerde bu nasıl devrik bi cümledir yahu.

1 sustanon kürü ne demek?

  • 1 ampul mü?
  • 12 haftalık standart giriş seviyesi kullanımı mı?

Daha fazlası mı? Hangisi.

Valla bazen öyle saçma detaysız konular açıp yardım bekliyorsunuz ki yazmayacağım diyorum dayanamayıp yazıyorum yine. ¬¬

tarihinde SPECTRE tarafından düzenlendi
  • Gülümse 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.197
Ashfordian1, 11 saat önce yazdı:

Kusura bakmayın 12 haftalık düşünüyorum sadece

Evet gerekli pct.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.197
Ashfordian1, 1 dakika önce yazdı:

Anapol ve rimo da mı pct gerektiriyor?

Test yaptırman lazım gerekli veya gereksiz demek olmaz kafamıza göre teste girersin ona göre karar verilir işin sonuda.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ashfordian1    2
SPECTRE, 33 dakika önce yazdı:

Test yaptırman lazım gerekli veya gereksiz demek olmaz kafamıza göre teste girersin ona göre karar verilir işin sonuda.

Nereden yaptırabilirim testi ve ismi ne

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.197
Ashfordian1, 31 dakika önce yazdı:

Nereden yaptırabilirim testi ve ismi ne

Kan testi vermelisin

  1. e2
  2. prolaktin
  3. alt
  4. ast
  5. total testo
  6. lh
  7. fsh
  8. free testo
  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ashfordian1    2

Teşekkür ederim sonuçları paylaşırım, sağlık ocakları yapıyor mu?

tarihinde Ashfordian1 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.197
Ashfordian1, 14 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim sonuçları paylaşırım, sağlık ocakları yapıyor mu?

total ve free yapmaz genelde en önemlileride onlardır özelde yaptır paran varsa.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rıza333    60
SPECTRE, 1 saat önce yazdı:

Kan testi vermelisin

  1. e2
  2. prolaktin
  3. alt
  4. ast
  5. total testo
  6. lh
  7. fsh
  8. free testo

Hemogram Tam kan sayımı her tahlilde bakılıyor mu 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gurkanaykas    16
Ashfordian1, 2 saat önce yazdı:

Teşekkür ederim sonuçları paylaşırım, sağlık ocakları yapıyor mu?

saglık ocaklarının cogu kan testı yapıyor sadece ozele gıdıp 2-3k ısteyecekler, urolojı bolumune gıtmen daha ıyı olur. neden dıye sorarlarsa testıslerım agrıyor dersın. ve cogu kurden sonr pct gereklı

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
SantoR, 21 dakika önce yazdı:

yol yakınken hormonlarınla 4 esterle oynama bana sorarsan sonra toparlamak çok zor oluyor.. Güvenilir bir satıcıdan testo e al! İran Eczane testosu veya Noxy Labs tavsiye ederim ikisinide kullandım lab değerleri güzel. 

Tek doz sustanon lh FSH sıfırlıyor mu? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
SantoR, 4 saat önce yazdı:

Tek dozda zor da konu o değil sonrası pct si çok zor oluyor neden macera arıyorsun ki? Testo e ekle temiz geç.. 

doktor yazdı o yüzden

SantoR, 4 saat önce yazdı:

Tek dozda zor da konu o değil sonrası pct si çok zor oluyor neden macera arıyorsun ki? Testo e ekle temiz geç.. 

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
SantoR, 2 saat önce yazdı:

Tamam o zaman sustanonla filan uğraşma  bence mantığı yok bu konu endokrinologluk konu  öyle forumlardan çare bulamazsın kısır döngüye girersin çünkü takip edilmesi gereken bir konu.. 

Testom 200 cıkmasına rağmen ereksiyon sorunum falan yok anlamadım gitti 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aiserino    14
SantoR, 27 dakika önce yazdı:

Ereksiyonla testonun ilgisi yok ondan. Prolaktin ve E2 nasıl?

prolaktin 5 E2 18 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: nogereru

      Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim, Eczane ürünleri 300 lira bandındayken internetteki nac'ler 2-3k fiyat aralığına sahip bunun sebebi nedir? Eczane ürününü alabiliyorsak onu mu tercih etmeliyiz yoksa işe yaramaz mı?
    • Yazan: Mito
      Hocalarım selamlar,
      16-17 yaşlarımdayken yeraltı bir spor salonunda hocanın ısrarı kanıma girmesi sebebiyle kür yaptım 1 seneye yakın yalan söylemek istemem sonra bıraktım aradan 6 ay geçti ve yeni küre başladım 18 yaşımdayken 4 ay kullandım ve sonrasında tövbe ettim artık korkumdan yaklaşık 2025 temmuz gibi bıraktım sonra pct yaptım tamamen bıraktım aralık sonunda bir kan testi verdim.
      ESTRADIOL < 15 ng/L < 31.5 Lüteinleştiren hormon (LH) 2.66 U/L 1.24 - 8.62 Prolaktin 4.68 µg/L 2.64 - 13.3 Serbest Testosteron 23.5 ng/L 5.1 - 41.5 Total testesteron 356.22 FSH 1.08 U/L 1.27 - 19.26 O zaman değerlerim bu şekildeydi fsh düşüklüğünden dolayı korktum açıkcası kısır kalmaktan ama zamanla düzelir diye söylendi ve bende açıkcası sürece bırakmanın en doğru karar olduğunu düşündüm sonrasında 15 gün kadar klomen kullandım tavsiyesi yüzünden 2 günde bir tekrar kan değeri verdim bu sefer fsh yüksek çıktı sonra tamamen hiçbirşey yapmadım bıraktım sürece 5-6 ay kadar yeni kan testi verdim şuan kan değerlerim.
      Estradiol 20.9 < 31.5 ng/L FSH 1.19 1.27 - 19.26 Glukoz (AKŞ) 87 mg/dL 74 - 100 Lüteinleştiren hormon (LH) 2.26 1.24 - 8.62 Prolaktin 4.67 2.64 - 13.3   Bu şekilde testosterona baktıramadım fakat 16 ağustosta tekrardan kan vereceğim kasım ayından yaklaşık mart ayına kadar libidomda baya bir düşüş oldu fakat mart ayından sonra tamamen düzeldi baya iyi bir durumdayım ama kan değerleri canımı sıkıyor hiç ilaç kullanmadan 16 yaşındayken de kan vermiştim katı bir diyet ve spor yapıyordum o zaman Estradiol 20.7 ng/L 11.3 - 43.2 FSH 1.28 U/L 1.5 - 12.4 LH 2.43 U/L 1.7 - 8.6 Prolaktin 3.66 µg/L 4.04 - 15.2 Serbest T4 11.9 ng/L 9.2 - 16.3 Serbest Testosteron 20.03 pg/ml 0 - 39.31 Total Testosteron 3.45 µg/L REFERANS Bu şekildeydi yani şuan 20 yaşıma girmek üzereyim ve açıkcası korku var üzerimde rica etsem yardım edebilecek abilerim varmıdır psikolojim çok yoruluyor keşke hiç yapmasaydım insanlara uymasaydım @metinav @GHOST @berkay16 @M.O.K @Fuhrer @Bay-T
    • Yazan: w1nn3r
      Selamlar, yaklaşık 3,5 ay 500 testo enat 500 masteron şeklinde ilk kürümü yaptım. 40 gün ardından yaptırdığım kan tahlilim bu şekilde. İlaçları bıraktıktan sonra hiç bir şey kullanmadım. Hiç Libido problemi yaşamadım. Değerlerimi düzeltmek için hangi ilaçları ne kadar süre ne şekilde kullanmam gerektiğini konusunda bana yardımcı olabilir misiniz. Tşekkürler.

    • Yazan: Forrestt
      Merhaba arkadaşlar.
      İsmim Ali ve Foruma yeni katıldım dünden beri mevcut konuları okuyorum bir sürü bilgi sahibi oldum teşekkür ederim. 39 yaşındayım, yaklaşık 10 senedir ağırlık sporunun içindeyim dönem dönem yaptım ve bıraktım. İyi görünmeyi seven birisiyim. Son zamanlarda kendimi bazı konularda kötü hissetmeye başlayınca üroloji ye gittim. Toplam testetteron düşük çıktı dr sustanon yazdı. 3 haftada bir vurulmamı söyledi.
      Bu mevzulardan hiç anlayan biri değilim bu forum sayesinde biraz bilgi sahibi oldum ama birazda kafam karıştı. Dün ilk iğneyi kendim vurdum kalçadan. Dr bana 3 kutu sustanon yazdı. Ben bu sustanonu 10 günde bir kendim vursam ve spora ve sporcu beslenmesine eskisi gibi devam etsem kas oranında gelişme yaşar mıyım?
      Madem kas yapmak istiyorsun yanına legal olarak şunu da alırsan daha iyi olur yada sustanon seni hem hormon olarak hem kas olarak 10 günde bir vurursan seni toparlar mı dersiniz? Madem bu yola mecburen girdim biraz daha iyi görünecek şekilde götürmek istiyorum tabi ki abartmadan. Bu zamana kadar hep doğal gittim. Kendimden de memnunum fizik olarak fakat son zamanlarda oluşan yağlanmalar ve kas kaybı gerçekten canımı sıktı.
      Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 
    • Yazan: Caganbey
      Hocalarım merhabalar 3 ay boyunca
      300 tren a
      300mast p
      500 test e 
      kürü yaptım. Son 3 haftadır tren ile masteron almıyorum. Only 300 testo ile devam ediyorum son testomu 5 gün önce yaptım ve bıraktım kürü. Bu sabahki testim bu şekilde sizce ilerideki süreçte pct için yada değerleri normale toparlamak için neler kullanabilirim, önerileriniz nelerdir. Teşekkürler şimdiden 🙏
      not(beslenmem çok kötü bu süreçte iyileştireceğim birde testonun kandan çıkmasını bekleyeceğim) 
      elimdeki ilaçlar : klomen tamoksifen proviron tadalafil. Ovitrelle lazım olurmu sizce?



Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp