-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kürde 2. hafta kan sonuçlarım nasıl yorumlamalıyım?
Oluşturan:
BlaBla, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Yusufdemir1995
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bildiğiniz üzere kürdeyim ve test yaptırdım sonuçları aaşağıda paylaşıyorum.
Dikkat etmem gereken değerler var mıdır? (8 hafta oldu)
Kür içeriğim:
Testo enantat Deca Anapolon @metinav @rastlantisal @Askabar @Diver @godofdark @Bay-T @GHOST @SPECTRE @AREN
-
Yazan: Yusufdemir1995
Merhaba arkadaşlar,
Sizce test sonuçlarım nasıl?
Testo deca anapolon küründeyim @metinav
-
Yazan: testotr
Merhabalar iyi forumlar,
Yaklaşık 2 aydır kısa ester bir kür yapmaktaydım. ZPHC marka
500mg testosteron propionat 30mg winstrol 20mg clenbuterol Kullandım test sonuçlarında testesteron başlangıç seviyemle aynıydı. Sonrasında yardımcı olan arkadaş ilaç değişikliği önerdi. Başka bir markaya ait Haftalık 200mg testosteron prop sonrası şu an ki sonuçlarım bu referans değerinin de altında. Kısa ester kürde ve haftalık 200mg vurumda bunların normal olduğunu söylüyor, sizlere danışmak istedim. İlk ay ve 2. Ay sonuçlarını paylaşıyorum. Hocalarımın fikirlerini almak isterim. @rastlantisal @metinav
1. Sonuçlar
2. Sonuçlar
-
Yazan: enesvdogan
Bulk küründe 9. haftadayım. İlk 6 hafta 500 testo 200 primo şeklinde ilerledim. 3 haftadır 500 testo 400 primo şeklinde ilerliyorum. Kan tahlili sonuçlarımı aşağıya ekledim bazı değerler yüksek çıkmış ne gibi müdahalelerde bulunmam gerek bilgisi olanlar yanıtlayabilir mi
Enabiz-Tahlilleri (1).pdf
-
Yazan: harbiyesutay
Selamlar. İlk kürüme,only testo ile başlayacağım. Şuan acelesi olmadığı için hızlı araştırmalarla küre doğru yaklaşıyorum.Test sonuçlarımda FSH'nin düşük değerde olması sizce ne kadar riskli ? Bunun haricinde ilaveten söylemek istediğiniz şeyler var ise makbule geçer. Esenlikler..
Boy : 180
Kilo : 65
-