-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Ilaçlarımın çalıştığını ne zaman anlarım?
Oluşturan:
Megosnipe, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: murta
Merhabalar,
Şu anda haftalık 4 ml sustanon kullanıyorum küre anapolon eklemek istiyorum ama etrafta çok fazla farklı bilgi var anapolon hakkında kullanan bir tanıdığıma sorduğumda anapolonda kazanılan kütlenin tamamı bırakınca gitmez diyor bazıları ise bıraktığın gibi tüm kütle idrar yoluyla gider diyor bu anapolon konusunda kafam karıştı idrar yolu ile tüm kütle gider diyenler için merak ettiğim bir konu var bu anapolon sadece ödem mi tutuyor hiç mi kas kütlesi eklemiyor yani hiçbir artısı kalmayacak mı bana bu anapolonu bıraktığımda ve sustanona devam ettiğimde?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Fuarkistan
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
18 yaşındayım yaklaşık 2-2.5 senedir antrenman yapıyorum. çok fazla bütçem yok bu sebeple vücudumun her anlamda gerek kas kütlesi gerek yan etki olarak nasıl tepki vereceğini merak ettiğimden only testo kürünü yapmak istiyorum only testo 500 ya da 300 mast 500 test yapmak istiyorum ve bu kür boyunca pctye gerek var mı?
Varsa neler önerirsiniz hangi ilaçlar vs.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: efe1101
Diğer bölgelere göre eksik gelişmiş bir bölgeyi haftada 3-4 kere çalışmak doğalken yararlı olmadığını biliyoruz ama only testo kürü kullanırken bir bölgemiz eksikse haftada 3-4 kez çalıştırmak ekstra bir gelişim sağlar mı?
-
Yazan: KnossosR
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
8 hafta deca testo kürü yaptım. Şuan pct yapıyorum, 1 ovitrelle vurdum şuanda ise klomen ve tamoksifen kullanıyorum.
İdmandan önce 1 tane anapolon atsam pctyi baltalar mı?
-
Yazan: Draqul Org
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
Haftaya pazartesi only testo kürüme başlıyorum.
Güncel olarak kullandığım takviyeler:
Magnezyum çinko vitamin d ashwagandha vitamin c cod liver & fish oil omega3 & fish oil Ek olarak kür içinde eklemek istediğim ürünleri fotoğraf ve içeriği ile yükleyeceğim. Çıkartmam gereken veya eklemem gereken bir şey varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Ayriyeten bir sorumda olacak:
Östrojenin yükseldiğini nasıl anlayabilirim?
-