-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kürüme t3 ve clen eklemek istiyorum - planlamam hk. yoruma ihtiyacım var
Oluşturan:
6arrows, in Definasyon Kürleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: ZIBORCU
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürüme trenbolone eklemeyi planlıyorum 8 hafta kadar. (200mg)
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron 750mg Deca 500mg GH 4 iu Insulin 4 iu SORULARIM:
Sizce gerekli mi? Ne önerirsiniz? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese teşekkürler.
-
Yazan: impulse101
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürüme masteron eklemek istiyorum fakat uzun esterini değil kısa esterini bulabildim malum kısa esterde iki günde bir vurulması daha doğru gibi görünüyor yarılanmaya bağlı. Fakat ben iki günde bir değil de testosteron enanthate enjeksiyonlarıma eklesem yani hafta 2 gibi.
İLK KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 250mg (4 haftadır) Masteron (eklemeyi düşünüyorum) SORULARIM:
Bu kısa esteri gün aşırı değil de hafta 2 vursam sorun olur mu?
-
Yazan: Hakandmn
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Önümüzdeki pazartesi günü küre giriyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate (zphc) 500mg Masteron (Humax) SORULARIM:
Masteron yerine NPP kullansam nasıl olur? Testosteron haftalık toplam enjeksiyon miktarı yeterli mi veya fazla mı? Testosteron+masteron küründe hangi koruyucuları kullanmamı tavsiye edersiniz? GÜNCEL FORM:
Konuya katılım gösteren, tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: kreaks
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bu hafta 500e çıkıp clen eklemeyi düşünüyorum. Yağ oranım 15-16 civarı, clenbuterol almak var aklımda.
GÜNCEL ENJEKSİYON İÇERİĞİM:
Only Testosteron - 250mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.70 Kilo : 72 SORULARIM:
Başlangıç için uygun dozaj nedir ? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkse şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Loving
Masteron DHT bir türevi (kimyasal isim anlaşılacağı gibi: 2a-metil-dihidro-testosteron propiyonat) 'dır. DHT ve türevlerinin yaygın olarak belli formları meme kanserinin tedavisinde kullanılmaktadır. Yağsız vücut ve kas sertliği eklemek için çok güzel yeteneği vardır, ancak DHT androjenik olarak 5 kat olduğundan testosteron ve reseptörleri için bir 3-4 x yüksek afinitesi vardır. Yarışma öncesi Çelik gibi kaslara sahip olmak için kullanılır. fakat bunun için vücut yağsız olmalı yağlı vücutta etkisi belli olmaz.Masteron yan etkileri ilaç olarak kabul edilir, kürünüze Masteron eklerseniz yan etkileri progesteronic / östrojenik yan etkileri ile mücadele için çok yararlı olur. Evet, dogru okuyorsunuz, Arimidex veya letrozol gibi diğer ilaçlara gerek kalmaz.
Kullanımı: Kullanıcıların çoğunun haftada toplam 300-500 mg yani 2 günde bir 50-100 mg arasında değişen dozlarda kullanılır. Yüksek dozlarda gerekli değildir.
PCT: Proscar
Yan Etkiler: Masteron ile Su tutma (ve yüksek tansiyon riski) neredeyse sıfırdır ve karaciğer toksisitesi minimumdadır. Akne, Asabiyet.
-

