Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Kaan00n

Hangi ilaçları tercih edip kür yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Kaan00n    5

Merhabalar öncelikle 2 yıldır natural şekilde spor yapıyprım boyum 191 kg 89 kol ölçüm ise 43 yağ oranım 15 16 geçen hafta ilk enjeksiyounmu testo enanthate ile yaptım ve komple bir küre girmek istiyorum fakat hafif yağlı olduğum için testo bolde mu girmem yoksa teste prop ve masteron ile define mi olmam gerekli çok kararsızım lütfen bi fikir verin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

yanis    10

Only testo ile 1 ay sağlam bir diyet yap %12 lere in. Sonra bulka geç ardından yine definasyon girer %8 lere düşersin. Kas kütlen ne kadar yüksekse define olman o kadar kolay olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaan00n    5

Bende aynısını düşündüm aslında peki bu süre zarfında şöyle yapsam testo bolde girsem bolde 4.5 hafta açılıcak mantıken o süre zarfında cut yapsam 5.hafta bulka geçsem?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    10
gönderildi (düzenlendi)

Yapabilirsin ama östrojen seviyeni kontrol et. referans aralığının alt sınırlarına yakın olsun, 0 a da düşürme ama

tarihinde yanis tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaan00n    5
yanis, 20 dakika önce yazdı:

Yapabilirsin ama östrojen seviyeni kontrol et. referans aralığının alt sınırlarına yakın olsun, 0 a da düşürme ama

Haftada cuma pazartesi yarım yarım toplamda 1 arımıdex atıyorum kan testlerime göre artırrabilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Osibaba09
      Arkadaşlar selam,
      2. kürüme girmeyi planlıyorum. Ünlü bi hocayla uzaktan çalışıyorum ama fıs çıktı, 5 haftalık bir kür programı yaptı ilaç temininde yardımcı olurum dedikten sonra 10K fiyat istedi proton marka ilaçlar için. Ayrıca ilaç dozajları da yüksek geldi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
      5 HAFTALIK YAPTIĞI KÜR PLANLAMASI:
      PAZARTESİ
      Testosteron Enanthate 1 ml Boldenon 1 ml PERŞEMBE
      Testosteron Enanthate 1 ml Boldenon 1 ml HER GÜN
      Turinabol 50 mg MCT VE VİTAMİNLER
      Arimidex Zma Milktistle C vitamini B 12 Multivitamin Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ggaridesgafa
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ocak ayında bulk kürüne başlamayı düşünüyorum
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy 183 kilo 95 yaş 24 KÜR PLANLAMAM:
      400 mg bolde yada rimo 500 mg testo enanthat  150 mg masteron  50 mg oxandrolone 24 hafta sürdüreceğim 6. hafta ox keseceğim.
      SORULARIM:
      Dozlar uygun mudur? Masteron 12 haftadan fazla kullanılmaz diyorlar uzatabilir miyim daha fazla süreyi küre zararı olur mu? NOT:
      İlk kürüm olacak masteronu şundan dolayı ekledim e2 de beklenmedik artışta arimidex ile verimi düşürmeden masteron ile dengeyi sağlamak. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR DETAYLARIM: 
      500 mg / Testosteron Enanthate 400 mg / Boldenon SORULARIM:
      Kürümün 6.haftasına gireceğim çok sık idrara çıkıyorum bu kötü bişey mi? Yani içtiğim suyu 10 dk. sonra geri işiyorum dikkat etmem gereken bişey var mı? NOT:
      Dışarıda sürekli tuvalet aramaktan bıktım.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: dragx
      Arkadaşlar merhaba,
      Kürümün 1. ayı verdim kan tahlilimi verdim testo fln açılmış 20,24 hafta civarı yapmayı düşünüyorum.
      KULLANDIĞIM MARKA:
      Evogen pharma
      KÜR DETAYLARIM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Primo Sizce fiziksel etkileri ne zaman görmeye başlarım ? (gelişim açısından)
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Febur
      Herkese selam,
      Bu kür de bir şeylerin ters gittiğinin farkındayım araştırıyorum fakat bir şeyleri bir türlü oturtamıyorum.
      KÜR DETAYIM:
      Testosteron Enanthate 200 mg Rimabolon 200 mg Oxandrolone 30 mg 8 haftadır bu kürdeyim ve sabah akşam birer tablet proviron alıyorum.
      MCT ÜRÜNLERİ:
      Multivitamin Q10 Milk thestle Glokozamin Creatin Glutamin Zmaa Probiotic5b Omega3 Glutamin  Bu planlamada çıkarmamı yada eklememi düşündüğünüz bir şey var mı? ( provironu bu kadar tüketmek beni korkutuyor) ? Ağırlıklar arttı ama kütlede ne bileyim bir artış hiç olmuyor sanki kendimi hiç sert dolu hissetmiyorum kilomda da hiç artış olmuyor 1.86 boy var 80 kiloda bi 82 bi 80 bi 83 fazlası yok.
      Bir şeyleri yanlış yapıyorum ama neyi bilmiyorum tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
      Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.