Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

TheNoahSystem

(İlk kür)Basit test e kürüm

Önerilen İletiler

TheNoahSystem    158

Merhaba,

İlk kür olarak basit bi test e kürüne başlamak istiyorum

 

18 yaşından beri spor yapıyorum, son 3 senedir çok düzenli besleniyorum ve 2.5 senedir sporu hiç bırakmadım(1 haftalık kısa tatiller hariç en fazla 5 kere ara vermişimdir bu şekilde de).

Şu anda bilgilerim

Yaş:23

Kilo:73

Boy:178

Yağ oranı: %10-12

Ölçü olarak sağ bicepsimi takip ederim hep

soğuk:39.5

sıcak:41

 

Kürü bu şekilde düşünüyorum

250mg test e 3 günde bir(10 hafta)

0.25mg adex iki günde bir (son hafta 0.125mg)(12 hafta)

HCG: 3. haftadan itibaren 250ui haftada 3 kere(7 hafta)

 

PCT kürden sonra 2 hafta ara verip

1 hafta boyunca günde 2 kere 20mg

3 hafta boyunca da günde 1 kere 20mg nolva

 

Fotoğraf

 

http://pasteboard.co/6U5Y8pocl.png

 

Kür ile ilgili tavsiyeleriniz nelerdir?

Supplement olarak tavsiye verebilirsiniz her türlü supplementi tedarik edebilecek imkanım var.

Hedefim yağ oranını koruyarak pct sonrası 3-4 kg almış olmak

 

Teşekkürler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


labslabs    77

merhaba dostum

1-yan etki görmeden KESİNLİKLE mct ürünü kullanılmaz ki kullanağın arimidex ve benzeri ilaçlar kürün verimini düşürcek alırsın 1 kutu armidex baktın jinekomasti başlıyor günaşırı 1 tablet alırsın şikayetin geçincede bırakırsın arimidexi ve bu kürde jinokamasti olma şansın %5lerde

 

2-HCG kullanmadım hiç hayla stoktaki pregnly kullanıyorum 4. haftadada vücut testo üretimini durdurur 4. haftadan itibaren haftada 500 pregnly iş görür ve fazlasına gerek yok ister 250 250 böl ister direk 500 vur geç çok bi şey fark etmicek, bence böyle kısa kürde pregnly hiç gerek yok tercih senin

 

3-pct kesinlikle ezbere yapma test sonuçlarını at ona göre yardım ederim nolvadex gözüme fazla geldi böyle bir kür için.

 

4-suplament olarak multivitamin (powerlife öneririm incele ucuz ve 150 gün gidiyor içinde her türlü vitamin ve minarel var) omega-3 (kesinlikle balık yağı al ,balen öneririm 200 tablet ucuz ve değerleri yüksek güvenilir marka) nac600 (eczaneden al karaciğeri yeniler) devedikeni(aktardan 5tllik al karaciğeri korur) 4-5 litre su iç günlük, saç dökülmesi ve sivilce için nizoral şampuan ve kükürtlü sabun öneririm, kırk kilit otu (böbreklere iyi gelir) pct döneminde çoban çökerten (testoyu yükseltir aktardan 5tllik alsan yeter ben çok inanmıyorum buna) testere dişli aslan pençesi alabilirsin yine pct döneminde bütün hormonları düzenler bu dediklerimi araştır öyle al kullan ezbere iş yapma

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
er-ay    0

Selamlar aynı küre bende başlamayı düşünüyorum.Bahsettığin only testo kürü başlangıç için mantıkli geliyor benim planim haftalik 500 mg testo ent. Almak senin bahsettiginle aynı sanırım.Ama pct için pregnly işi biraz sıkıntılı geliyor hele de haftalarca kullanmak okuduklarıma göre pek mantıklı değil.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheNoahSystem    158

pregnly zaten sadece testo kullandığım zaman yapıcam pct zamanı sadece nolva düşündüm ve neden sıkıntılı geliyor iş? . Adex kullanma sebebim aslında vücudumun e2'e duyarlı olması mesela göğüs uçlarımda çocukluktan beri bi sıkıntı var

İlk spora başladığım zamanlar:http://pasteboard.co/73dxsY6b9.jpg

3-4 ay önceki halim: http://pasteboard.co/73euICiTg.jpg

 

Bu yüzden adex kullanmak mantıklı geldi.

 

PCT ezbere oldu evet, çünkü şu anda Türkiyede değilim burada kan testi yaptırdığımda değerlerde anormallik olduğunda türkiyedeki sigorta yaptırdığım şirket sıkıntı çıkarabilir. Cebimden yaptıracak olursam da 150-200 tl arası para vermem gerekecek. Bu açıdan harhangi bir tavsiyesi olan var mı?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
er-ay    0

Bana pregnly sıkıntili geliyor çünkü soguk zincir bir ürun bozulma riski çok vucudu testo üretimi icin uyaran bir madde 24 defa vucudu uyarmak bana garip geldi yanlış anlama bende yapmayi düşünüyorum ama bu işi bilen abiler yardımcı olur diye buradayim.Pct için nolva konusunda aynı fikirdeyim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheNoahSystem    158

Ben bi yerde pregnly toz+karışım sıvısı+karışık ampülü şeklinde satılıyor diye okumuştum yani kendimiz hazırlıyoruz karışımı, bu yüzden soğuk zincire gerek kalmıyor sanırım. Ama biraz derişimi düşürmek gerekiyor çünkü 1500ui'yı 500 veya 250 250 porsiyonlara böleceğiz bu sebeple eczaneden ekstradan sıvı satın alıp hesaplama yapmamız lazım. En son kan tahlillerimi 8 ay önce vermiştim yıllardır 4 tam yumurta yerim her gün. Karaciğer fonksiyonlarım ve kolestrol seviyelerim mükemmeldi. Tansiyon sorunum yok. Böbreklerde creatinden sıkıntı çıkmıştı sonra bunu da 24 saatlik idrar ve kandaki creatin değerleriyle alakalı bi test yaptılar sınır seviyesinin altında çıktı yani bi sorun yoktu en son. Ama burada kan tahlili yaptırma ihtimalim gerçekten yok, bu ezbere PCT ile kürü bitirsem benim için ne zararı olur veya

 

PCT Option 2 (Test Stasis and Taper)

W 10-12 Off (if your cycle was enth 2 weeks is enough to drop down to normal levels)

W 13-14 Test Enth 40mg E3D (stasis portion to mimic normal hormone levels)

W 15-16 Test Enth 30mg E3D (taper portion)

W 17-18 Test Enth 20mg E3D

W 19-20 Test Enth 10mg E3D

 

şu şekilde bi PCT yapsam nasıl olur?

En erken kan tahlilimi ekim başı verebilirim.

Supplement olarak elimde Kurkumin'den, Spirulina'ya kadar her şey mevcut. Türkiyedeyken böyle geniş bi supplement imkanım yok o yüzden kürü burda yapmak istiyorum.

 

PCT için ciddi tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×