Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

lock21

TESTO E - BOLDENON - DIANABOL --- problemler ---

Önerilen İletiler

lock21    0

Herkese merhaba . size kürümde yaşadığım problemlerden bahsedeceğim .. küre girmeden önce testleri yaptırdım bir problem yoktu tüm değerler normal cıktı .

kullandıklarım : haftalık 500 bolde 500 enantat

günlük 30 mg danabol

 

ilk 2 enjeksıyonda problem yoktu kalça agrısı haricinde

3. enjeksıyondan 4 saat önce yemek yemiştim enjeksıyonu oldum antrenmana gectım gece göğüs sıkısması - terleme - mide bulantısı - halsizlik başladı hastaneye gitmek zorunda kaldım . kan değerlerime ve diğer değerlere bakıldı tansiyon ölcüldü problem cıkmadı sabaha karşı tekrar eve geldik .

bundan sonraki yaklasık 2 hafta mide bulantısı iştahsızlık devam etti danabolden olucagını dusundum ve danabolu bıraktım .

 

şu an 8. haftadayım yaklasık 6 kg aldım danabolun verdigi suyu attıgım halde. Bir önceki enjeksiyonda gene 3-4 saat önce yemek yemıstım ve tekrar aynı problemlerı yasadım . antrenmanda halsızlık oldu eve geldım bas donmesı mıde bulantısı ama içim kıpır kıpır değişik bi durumdu . ben kürü 14 hafta olarak planlıyodum fakat bu durum cok etkılıyor . sizce 3-4 saat aç kaldıktan sonra oldugum enjeksıyon mu böyle yapıyo yoksa ilacların vucuduma yan etkılerımı ? bilen arkadaslar lutfen cevap verirlerse sevinirim. Bide çok fazla brain fog ( sürekli aklımı kurcalayan sesler ) durumu mevcut oluyor . kürümü olumsuz etkılıyo . hatta 2 haftadır yerımde sayıyorum . Arada sırada göğüs sıkısıklığı olup darlanıyorum . kronik olarak astım hatalığım var sadece .

 

Sizce 10 haftada bırakmalımıyım yoksa boldenondan tam etkı almak ıcın 14 haftaya devam etmelımıyım .

 

LÜTFEN BİLEN BİRİ YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM ... :cry::cry::cry::cry::cry:

 

 

 

 

 

kür içi enginarım c vit cinko ve magnezyumum hep var bunun akabinde whey ve bcaa da kullanıyorum .

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


gokcen11    0

Oncelikle merhaba

Kardesim bircok kur inceledim bu zamana kadar fakat bu kurde bu tarz etkiler yasiyan okumadim acikcasi.

Anlattgna bakilirsa kurde gayet verimli geciyor

Astim hastalgm var dedin bunun icin kullandgin bir ilac varmi surekli ? Belkide ilac testo bolde ile yan etki gosteriyordur da cok da alakali ve mantikli gelmedi.

Velhasil kerim

Doktor degiliz basina gelmis ve bunu atlatms ksiler cikarsa durumu toparlarsin insallah.

ama dedgim gbi hic ne gordum nede duydum bu sikayeti olanlari bu tarz bir kurde.

Ben idmandan 2 saat once yemek yemeni dusunuorm ve ilaclarini vitaminlerini vs tek tek deneyerek birini kullan birini kullanma gbisinden belki aralarimdan biri yan etki yapiyor sana ??

Durumu duzeltemiyorsanda kurunu birak demiycem buna ben karar veremem

saglik herseyden onemli

cok asiri rahatsz olmuyor dayanablrm dyor isen 12 hafta yap bitir derim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
labslabs    77

dostum grip veya soğuk algınlığı olabilir mi ? veya zehirlenme durumu ? veya bi gıdaya vücudun olumsuz tepki veriyordur ??

 

bence doktora git ne kullanıyorsan söyle ortak bir yol bulun hiçbir şey sağlığından değerli değil

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lock21    0

Valla kime sorsam bende boyle bi etki goren i gormedım herkes farklı bişety yürütüyor o yuzden . Biri reseptorlerle alakalı diyo biri psikolojik diyor anlamadım acıkcası ..

 

astımda kullandıgım bi ilac yok hocam dedigim gbii kucukken tedavisini gordum okadar . Çok nadir Ventolin kullanırım .

 

Bilen bir arkadas basına gelen falan varsa yardımcı olursa sevinirim . Yoksa dedigiiniz gibi 12 - 10 hafta arasında bırakacagım :(

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

psikolojik olma ihtimali yüksek olmakla birlikte olmuyorsa uzatmanın manası yok kendini tart bırak yada risk alıp devam et ne çıkar bilinmez birşey var ki vucudun uyarıyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×