Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

uexova

Caspian androne enanthate kullanan var mı?

Önerilen İletiler

uexova    2

Arkadaşlar merhaba bir arkadaşım İran'dan bu ürünü getirtebileceğini söylüyor.

Foruma baktım fakat konular eskide kalmış ve pek bir bilgi yok.

Bu ürünü kullanan duyan var mı, getirmeye değer mi? 

images (5).jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    972

İran'da eczane ilaçları oldukça fazla aburahian en popüleri varsa onu tercih edebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheExecutioner    148
SPECTRE, Bir saat önce yazdı:

İran'da eczane ilaçları oldukça fazla aburahian en popüleri varsa onu tercih edebilirsin.

Hocam iranlı bir arkadaşım bizim eczanelerde testosteron satılmıyor dedi bana ama pek inanmak istemedim iranda da mı bu ürünler underground şekilde ileriyor ? @SPECTRE

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    972
TheExecutioner, 3 dakika önce yazdı:

Hocam iranlı bir arkadaşım bizim eczanelerde testosteron satılmıyor dedi bana ama pek inanmak istemedim iranda da mı bu ürünler underground şekilde ileriyor ? @SPECTRE

Saçmalamış 10 yılı aşkındır aburahian hizmet veriyor sadece bu marka yok çok fazla marka var eczanelerde. Eczane ilaçları ampul şeklinde olur. Flakonlar lab.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Sinan06
      Merhaba değerli hocalarım,
      Pazartesi günü bulk kürüne başlayacağım:
      400 / 400 / 200mg
      1. Hafta:
      0,5ml testo  0,5ml bolde  0,5ml masteron  Günlük 2 tablet turinabol ( sabah ve antrenman öncesi ) 2.3. Haftalar:
      Pazartesi:
      1 ml testo 1 ml bolde 1ml masteron Cuma:
      0,5ml testo 0,5ml bolde 0,5ml masteron Gunluk 4 tablet turinabol ( 2 sabah - 2 antrenman oncesi ) 4.5.6.7 ci haftalar ve sonrası için:
      Pazartesi-cuma:
      1 ml testo 1 ml bolde 1ml masteron Gunluk 5 tablet turinabol ( 2 sabah 2 antrenman oncesi 1 aksam ) Kullanımı hocam böyle önerdi...
      Vitamin ve koruyucucuları da :
      2000mg Omega 3 sabah-aksam 1000 mg C sabah+ antrenman oncesi 3 kapsul Triblus aksam 3 milk thistle sabah-aksam 10 mg tamoxifen haftada 3 25 mg proviron her gun sabah ac karina ve ya antrenman oncesi 0,5 mg dostinex 2 haftada 1 ( ayin 1 i ve 15i ic kafan karismasin ) Bu şekilde önerdi.  Sizinde bu öneriye fikirlerinizi almak istedim yanlış birşey yapıp kürü mahfetmemek için , bana yardımcı olur musunuz lütfen teşekür ederim şimdiden herkese.
    • Yazan: metepek
      Herkese kolay gelsin,
      10 haftalık testesteron cypionate ve masteron kullandım kan sonuçlarım bu şekilde pct bittikten 20-25 gün sonra kan verebildim pct sürecini nasıl yürütmem gerekiyor ?

• Yazan: ahmet377
      Evet arkadaşlar herkesede ders olsun diye bu konuyu açıp insanları bilgilendireyim dedim, 1.5-2 hafta önce yaklaşık önüme sponsorlu bir reklam düştü iran testoyu 550 tl den toptan getirdik satıyoruz diye bende bu rakamı görünce sazan gibi atlayıp hemen 2 kutu aldım, hesabın yaklaşık 1500 takipçisi vardı  parayı hemen gönderdim bir baktım aradan nerdeyse 1 hafta geçmesine ürün elimde yok mesajlarımada cevap vermiyorlar ve o esnada dolandırıldığımı anladım hesabı bu gün bir kaç arkadaş şikayet edip kapattırmayı başardık şimdi bu parayı geri alabilmemin bir yolu varmı veya şikayet edeceksem kime şikayet edebilirim adamın ibanını ve adını biliyorum ...
    • Yazan: speddyx
      Selamlar Peptid Türkiye ailesi aranızda iran gh kullanan oldu mu?
      Verim alan küründe olan bilgi verebilir mi daha doğrusu verim alan?
    • Yazan: mtnsk25
      Merhabalar haftada 300mg testo p 300 masteron alıyordum sonra masteronu 2. Ayda bıraktım ve 1 ay testo o ile devam ettim. Şimdi de testo enanthate ve bolde kürüne giriyorum.
      Sorum şudur kısa esteri bırakıp bir anda enanthate geçtim bi süre vücuttaki testosteron oranı düşer mi? Kimisi sorun olmaz kimisi düşer açılana kadar diyor..

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.