-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Caspian androne enanthate kullanan var mı?
Oluşturan:
uexova, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Sinan06
Merhaba değerli hocalarım,
Pazartesi günü bulk kürüne başlayacağım:
400 / 400 / 200mg
1. Hafta:
0,5ml testo 0,5ml bolde 0,5ml masteron Günlük 2 tablet turinabol ( sabah ve antrenman öncesi ) 2.3. Haftalar:
Pazartesi:
1 ml testo 1 ml bolde 1ml masteron Cuma:
0,5ml testo 0,5ml bolde 0,5ml masteron Gunluk 4 tablet turinabol ( 2 sabah - 2 antrenman oncesi ) 4.5.6.7 ci haftalar ve sonrası için:
Pazartesi-cuma:
1 ml testo 1 ml bolde 1ml masteron Gunluk 5 tablet turinabol ( 2 sabah 2 antrenman oncesi 1 aksam ) Kullanımı hocam böyle önerdi...
Vitamin ve koruyucucuları da :
2000mg Omega 3 sabah-aksam 1000 mg C sabah+ antrenman oncesi 3 kapsul Triblus aksam 3 milk thistle sabah-aksam 10 mg tamoxifen haftada 3 25 mg proviron her gun sabah ac karina ve ya antrenman oncesi 0,5 mg dostinex 2 haftada 1 ( ayin 1 i ve 15i ic kafan karismasin ) Bu şekilde önerdi. Sizinde bu öneriye fikirlerinizi almak istedim yanlış birşey yapıp kürü mahfetmemek için , bana yardımcı olur musunuz lütfen teşekür ederim şimdiden herkese.
-
Yazan: metepek
Herkese kolay gelsin,
10 haftalık testesteron cypionate ve masteron kullandım kan sonuçlarım bu şekilde pct bittikten 20-25 gün sonra kan verebildim pct sürecini nasıl yürütmem gerekiyor ?
-
Yazan: ahmet377
Evet arkadaşlar herkesede ders olsun diye bu konuyu açıp insanları bilgilendireyim dedim, 1.5-2 hafta önce yaklaşık önüme sponsorlu bir reklam düştü iran testoyu 550 tl den toptan getirdik satıyoruz diye bende bu rakamı görünce sazan gibi atlayıp hemen 2 kutu aldım, hesabın yaklaşık 1500 takipçisi vardı parayı hemen gönderdim bir baktım aradan nerdeyse 1 hafta geçmesine ürün elimde yok mesajlarımada cevap vermiyorlar ve o esnada dolandırıldığımı anladım hesabı bu gün bir kaç arkadaş şikayet edip kapattırmayı başardık şimdi bu parayı geri alabilmemin bir yolu varmı veya şikayet edeceksem kime şikayet edebilirim adamın ibanını ve adını biliyorum ...
-
Yazan: speddyx
Selamlar Peptid Türkiye ailesi aranızda iran gh kullanan oldu mu?
Verim alan küründe olan bilgi verebilir mi daha doğrusu verim alan?
-
Yazan: mtnsk25
Merhabalar haftada 300mg testo p 300 masteron alıyordum sonra masteronu 2. Ayda bıraktım ve 1 ay testo o ile devam ettim. Şimdi de testo enanthate ve bolde kürüne giriyorum.
Sorum şudur kısa esteri bırakıp bir anda enanthate geçtim bi süre vücuttaki testosteron oranı düşer mi? Kimisi sorun olmaz kimisi düşer açılana kadar diyor..
-