-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Lepsta
Merhaba dostlar,
3. kürümü yapıcam test-rimo-mk677 olarak düşündüm fakat biliyorsunuz rimo pahalı bir ilaç pahalı olmasının yanında da uzun kullanımda etki alabildiğiniz bir ilaç diyorum ki ilk 8 hafta 100 rimo kullanıp ilaç açılmaya başladığında dozu 200-300 arası yapsam mantıklı olmaz mı?
375 testo e. ilk 8 hafta 100 rimo 8-12 hafta arası 200 rimo 12-16 hafta arası 300 rimo 12.5 mg mk677 -
Yazan: Musclemachine
Arkadaşlar selam herkese,
Kürüme rimobolan eklemeyi düşünüyorum fakat hiçbir yerde bulamadım.
İstanbul çevresinde hangi bölgedeki eczanelerden bulabilirim bilgisi olan var mı?
Şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Memo41
Bu gün ilk kürüme girmiş bulunmaktayım haftalık 500 sustanon 200 rimobolan almaktayım salı ve cuma olarak iki böldüm bana önerebileceğiniz ve bir küçük olarak abilerimin anlatmak istediği şeyler varsa bunları bilmek isterim,
Güncel formu mu yarın ekleyeceğim, ve her ay güncel formumu koyacağım.
-
Yazan: SAMOtrophin
Selam Bulk küründe Rimo'dan, Bolde'ye geçiş yapmak gibi bir fikrim var. Şuan 350mg rimo alıyorum ve Rimo bittiğinde tam 12 haftaya denk geliyor. 12. Haftadan sonra küre Boldenon ekleyip 16 haftaya pushlmak sizce mantıklı mı? Boldenonun geç açıldığını biliyorum ama öncesindeki rimobolan alımı süreci hızlandırır mı vs bu soruların cevabı bende yok. Bunun artıları ve eksileri nelerdir.
-
Yazan: mtnsk25
Merhabalar haftada 300mg testo p 300 masteron alıyordum sonra masteronu 2. Ayda bıraktım ve 1 ay testo o ile devam ettim. Şimdi de testo enanthate ve bolde kürüne giriyorum.
Sorum şudur kısa esteri bırakıp bir anda enanthate geçtim bi süre vücuttaki testosteron oranı düşer mi? Kimisi sorun olmaz kimisi düşer açılana kadar diyor..
-