-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Ilk cycle (test cypionate) - yorumlarınızı bekliyorum.
Oluşturan:
maydanozadam, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: necmi45
Hocalarım merhabalar, nasılsınız?
Ben 12 hafta only testo devam ederken doktor mecburi olarak zerotanin verdi ve ilaç çok vücudu yorduğu için sağlık her şeyden önemli diyip bıraktım ve doktorum değerlerimin 1-2 ayda normale döneceğini söyledi şimdi tekrardan küre devam etmeyi düşünüyorum 500mg testo e. ve 2.5 tablet clen düşünüyorum sizce uygun mudur?
-
Hocalarım merhabalar kıl batması için gittiğimde doktor yağ bezelerinden kaynaklandığını onları kurutmak için zerotanin kullanacağımızı söyledi ben halihazırda 500 mg only testo küründeydim bu benim ilk kürüm şimdi zerotanine başlıyacağım için sizce testoyu bırakmalı mıyım? @Askabar @metinav @Diver @SantoR @godofdark @otopsicikedi @rastlantisal
-
Yazan: gigabatu
Herkese iyi forumlar...
12 haftalık bir kür yaptım, ilk kürümdü.
1-4. Hafta - 300mg Testo E, 300mg Boldenon. 4-10. Hafta - 450mg Testo E, 300mg Boldenon, 200mg Deca. 11. Hafta - 450mg Testo E. 12. Hafta - 200mg Testo E. Kür'üm bitti üstünden 2 hafta geçti kan testime göre doğru pct uygulaması nasıl olmalıdır?
Elimde Ovitrelle, Klomen, Arimidex, Tamoxifen var nasıl bir yol izlemeliyim?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. @otopsicikedi @SantoR @metinav @Askabar @rastlantisal @SPECTRE
-
Hepinize merhabalar hocalarım yarın testo e. kürümün yanına clen ekliycem forumlarda çok okudum yan etkilerini açıkçası only testo e hiçbir yan etkisi yapmadı ve çok iyi fayda aldım şimdi hazır ramazandayken 1 ay clen kullanıp yağ oranımı 16 dan 11-12 lere indirmek istiyorum sert bir diyetle güncel
bw 16 kilo 88 boy 187 Yardımcı olabilir misiniz dozajlarda ve yan etkisini minumuma nasıl indiririm q10 ve taurin kullanayım diyorum ideal midir sizce ilaç 0.40 mcg çok teşekkürler şimdiden ve açıkçası uyku tutturmuyor diyenler olmuş mühendislik öğrencisiyim pek uyuyamıyorum zaten yoğunluktan işime geliyor hatta
-
Hocalarım merhabalar
Çncelikle 12. haftamdayım;
testo e 500 mg (NOXY MARKA) Alıyorum ilk kürümde deneyim elde etmek amacıyla Burak hocadan noxy aldım ve 8 kg aldım 80 olan bencim 2 ayda 110 u gördü 25 lerle press atarken 40kg incline bench presse geçtim inanılmaz bir güç kazandım ve test sonuçlarım olsun cinsel arzum olsun hiçbir problemim çıkmadı.
Benim sorum şu:
testo e 8 hafta oxa ve clen eklesem nasıl olur? Şuan 89 bw 16 yağ oranım var çok teşekkürler şimdiden cevaplarınız için
-