Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Emirkaan2955

Spor salonu açarken dikkat etmem gerekenler ?

Önerilen İletiler

Emirkaan2955    36

Merhabalar abilerim,kardeşlerim ve hocalarım bir spor salonu açmayı düşünüyorum daha önce işletmiş olanlar haliyle şuan işletenler vardır. Neye dikkat etmem gerekiyor müşteri potansiyeli salon da şu olursa daha iyi olur diyebileceğiniz bir çok fikire açığım. Sizlerden tecrübelerinizi bekliyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


DELETE USE    17

Hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim öncelikle. Ben salon sahibi bir arkadaşımın işleri çıkınca 6 ay işlettim. Benden çok daha tecrübeli olanlar var burada. Kısa sürede gördüklerimi aktarayım. Öncelik le temizlik hijyen. Buda disiplinle oluyor. İçeriye dışarıda kullanılmış ayakkabı ile kesinlikle alma. Baban olsa alma. Sonra arkası kesilmiyor. Temiz havlusuz kimseye antreman yapmasına izin verme.

Gerekirse sen 10 tane temiz havlu bulundur. Sat veya kirala. Ama izin verme. Salonun her hangi bir yerinde. Giriş lobi bekleme salonu bar neresi olursa olsun bir şey yenmesine müsaade etme. Personel dahil. Koku yapıyor. Su Pet boşlarının sağda solda bırakma. Etraf çöplük oluyor. Unutulan kıyafet havlu eldiven kemer ne varsa gün sonu topla. 3 gün içinde alınmazsa at. İnan her hafta bir kova dolusu eşyayı dönüşüm için çöp toplayanlara veriyordum.

Çünkü unutmuyorlar aslında nasıl olsa yarın yine geleceğim diye soyunma odasında bırakıyorlar. Bunlarda kötü koku yapıyor. Soyunma odasına dolap yapyırıp kilama yapa bilirsin. Biz öyle yaptık. Girişe bir ayakkabılık yaparsan ayakkabılarını orada değiştir hainler diye. İnsanlar ayakkabılarını orada bırakacak. Getir götür yapmamak için. Bir süre sonra orada yer kalmayacak. 3 gün alınmayan çöpçüye. 17 ayakkabının 15 gün durduğunu biliyorum. Bizde her hafta sonu attık.

Ve kimse ayakkabı bırakmamayı öğrendi. Maalesef bizim insanımız suistimal ediyor çünkü. Çalışırken yüksek sesle motive olanları uyar. Hag hug diye ses çıkararak bench kaldıranlar gibi. Çünkü özellikle kadın müşteri kaçıyor. Küfürlü konuşanı uyar. Tekrarlar ise alma bir daha salona. Elit müşteri kaçıyor. Salon affedersin ite kopuğa kalıyor. Kadınlara asılan çok oluyor. Zamparalık yapmak için salona çok gelen oluyor. Müsaade etme. İki üç terbiyesiz yüzünden bir bakarsın salonun adı çıkmış. Çünkü bu iş birde tavsiye işi.

Ben şu an antreman yaptığım Salona akşam gidecekseniz üye olmayın diyorum soranlara. Çünkü akşam serseri yuvası. En az 15 kadına başka salon gidin dedim. Ucuz yapıp fiyatı ipini koparanın gelmesine izin verme. Su soda kaçağı çok oluyor. Parasını çıkışta vereyim diyorlar. Sonra yok. Bar hep zarar ediyordu. Fiş yöntemine geçtik. Çok zarar edebilirsin bardan. Dikkat et. Salonun önünde sigara içime.

Oturup askılı atletler ile sohbet ettirme.

Bize normal gelsede etraf çok rahatsız oluyor. Şikayet çok oluyor. Kahve değil burası de. Kullandığı alet ve kiloları yerine kaldırılması için uygun yerlere uyarıcı yazılar yaz. Her gün süpür temizle. Çok çabuk toz olabiliyor. Sık sık wc yi kontrol et. Sabun wc kağıdı çok çabuk bitiyor. Salonda enjeksiyon yapılmasına izin verme. İleride sıkıntı olabiliyor.

Şimdilik bir işletmeci olarak söyleyebileceğim bunlar. En iyi reklam memnun müşteridir

  • Beğen 4
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emirkaan2955    36

Hocam çok çok teşekkür ederim anlatımınız için tavsiye edeceğiniz alet markaları veya 2.el temiz mi sıfır mı nerelere yönelmeliyim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DELETE USE    17

Koşu bantları bisiklet epliktik sıfır olsun derim. Ve iyi bir marka. Çünkü en çok onlar kullanılıyor. Ve çok sık arızalanıyor. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emirkaan2955    36

 Teşekkür ederim.  Bir salonda şu olsa çok iyi fark yaratır diyebileceğin bir şey varmıdır hocam 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DELETE USE    17

Hitap edeceğin müşteri profili önemli. Benim müdürlük yaptığım salonda kadın müşteriler iç - dış bacak makinelerine yoğun ilgi gösteriyordu.  barlar ile yapılan çalışmalardan yani klasik bench inclıne ve dumbel ile yapılan omuz hareketlerini oturarak yapılabilecek makinelere yönel derim. Makineleştikçe salon müşteriside değişiyor iyi yönde. Kadınlar gençler ayakta dumbella kolları yana aç, öne kaldır istemiyor. Bench uzanıp barı kaldırsın istemiyor. Yeni nesil makineler var bunu için. Benim salonda oturduğun yerde göğüs ve üst göğüs mkn si çok rağbet görüyordu. Oturarak fly mkn si de öyle. Yani iş makineleşince talep artıyor

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×