Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Türkaygırı99

Klomen vücuttan ne zaman atılır?

Önerilen İletiler

otopsicikedi    1.511
Türkaygırı99, 10 dakika önce yazdı:

Pct yapıldıktan sonra ne kadar süre sonra vücuttan silinir?

Minimum 2 hafta

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.654

Klomenin yarılanma ömrü ortalama 5 gündür. Kandan tamamen çıkması ortalama 11-12 gün sürüyor. O yüzden en erken 13. günde test istiyoruz. PCT bitiminden 2 hafta sonra işler yavaş yavaş düzelmeye başlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 5 dakika önce yazdı:

Klomenin yarılanma ömrü ortalama 5 gündür. Kandan tamamen çıkması ortalama 11-12 gün sürüyor. O yüzden en erken 13. günde test istiyoruz. PCT bitiminden 2 hafta sonra işler yavaş yavaş düzelmeye başlar.

Teşekkürler hocam peki klomen östrojen yükseltir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.654
Türkaygırı99, 4 dakika önce yazdı:

Teşekkürler hocam peki klomen östrojen yükseltir mi?

Evet yükseltiyor. PCT sonuna doğru test yapılırsa LH, FSH ile beraber E2'nin de olması gerekenden yüksek olduğu görülüyor. Hem etkisini palazlamak hem de jinekomastiden korunmak için klomen ile beraber tamoksifen de kullanıyoruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, Şimdi yazdı:

Evet yükseltiyor. PCT sonuna doğru test yapılırsa LH, FSH ile beraber E2'nin de olması gerekenden yüksek olduğu görülüyor. Hem etkisini palazlamak hem de jinekomastiden korunmak için klomen ile beraber tamoksifen de kullanıyoruz.

Göğüs ağrısı o zaman östrojenden kaynaklı olabilir ama tamoksifen bulamadıysak ne yapmalıyız test sonucu burda hocam

Screenshot_20231229-105247~2.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.654

Prolaktin çok düşük, E2 yüksek. Tam olarak ne olduğunu anlatman lazım ki yorumlayabilelim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 7 dakika önce yazdı:

Prolaktin çok düşük, E2 yüksek. Tam olarak ne olduğunu anlatman lazım ki yorumlayabilelim.

Dostinex fazla kullandım hocam o yüzden fazla düştü e2 düşürmek için nolvadex şimdi kullansam etki görür müyüm 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.654
Türkaygırı99, 2 dakika önce yazdı:

Dostinex fazla kullandım hocam o yüzden fazla düştü e2 düşürmek için nolvadex şimdi kullansam etki görür müyüm 

Baştan alalım. Sen kürde değilsin doğru mu? Kürden çıktı isen en son PCT ne zaman yapıldı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 3 dakika önce yazdı:

Baştan alalım. Sen kürde değilsin doğru mu? Kürden çıktı isen en son PCT ne zaman yapıldı?

Pct şu an yapılıyor tahlil Perşembe cuma yapıldı 14 gün klomen kullandım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.654
Türkaygırı99, 2 dakika önce yazdı:

Pct şu an yapılıyor tahlil Perşembe cuma yapıldı 14 gün klomen kullandım 

PCT yaparken ne E2 baskılanır ne de prolaktin. Göğüs hassasiyeti PCT'de iken normal. Tamoksifen dozunu artırabilirsin.

PCT'de neye istinaden baskılayıcı kullandın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 4 dakika önce yazdı:

PCT yaparken ne E2 baskılanır ne de prolaktin. Göğüs hassasiyeti PCT'de iken normal. Tamoksifen dozunu artırabilirsin.

PCT'de neye istinaden baskılayıcı kullandın?

Bende prolaktin yüksekliği vardı ondan sandım kullandım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.654
Türkaygırı99, 1 dakika önce yazdı:

Bende prolaktin yüksekliği vardı ondan sandım kullandım 

Her 1 klomen için 20mg tamoksifen kullanmak gerekir. Klomen ve tamoksifen hariç bir şey kullanma. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, Şimdi yazdı:

Her 1 klomen için 20mg tamoksifen kullanmak gerekir. Klomen ve tamoksifen hariç bir şey kullanma. 

Teşekkürler hocam peki 14 gün tamoksifensiz klomen kullandım şimdi nasıl kullanım olmalı? 10 gün 1 klomen kullandım 4 gündür yarım içiyorum şimdi ne yapmalıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.654
Türkaygırı99, Şimdi yazdı:

Teşekkürler hocam peki 14 gün tamoksifensiz klomen kullandım şimdi nasıl kullanım olmalı? 10 gün 1 klomen kullandım 4 gündür yarım içiyorum şimdi ne yapmalıyım?

Ne kadar süre ne dozda hangi anaboliklerle kür yaptın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.654

12 test e tren e

12 hafta küre giren birine ovitrelle enjeksiyonundan sonra 5 gün çift doz klomen + tamoksifen 25 gün 1 doz klomen + tamoksifen tavsiye ederim. Sen de buradan kendine bir yol haritası belirle. 1 hafta uzat PCT süresini.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 5 dakika önce yazdı:

12 hafta küre giren birine ovitrelle enjeksiyonundan sonra 5 gün çift doz klomen + tamoksifen 25 gün 1 doz klomen + tamoksifen tavsiye ederim. Sen de buradan kendine bir yol haritası belirle. 1 hafta uzat PCT süresini.

Hocam sadece klomen tamokaifen olarak nasıl önerirsiniz sadece e2 sorunum var FSH lh iyi durumda testislerde iyi durumda?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.654

Hocam sadece klomen tamokaifen olarak nasıl önerirsiniz sadece e2 sorunum var FSH lh iyi durumda testislerde iyi durumda?

İyi durumda diye erken bitirme. Sonra bir bakmışsın hop sistem düşmüş. Bunun örnekleri çok. 3 hafta daha günde 1 klomen 1 tamoksifen devam. Bu senin hayrına olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 2 saat önce yazdı:

İyi durumda diye erken bitirme. Sonra bir bakmışsın hop sistem düşmüş. Bunun örnekleri çok. 3 hafta daha günde 1 klomen 1 tamoksifen devam. Bu senin hayrına olur.

Screenshot_20231229-173825~2.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.