Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

aylardanKASIM

kür ortasındayım yardım

Önerilen İletiler

herkese kolay gelsin 15 haftalık 500 testo 400 boldenon kürünün 7 . haftasındayım 75 kiloydum 80 e çıktım 80 de tıkandım 79 oluyor 80 oluyor ama 81 olmuyor birde aşırı omuz ve sırt bölgemde sivilcelenme yaptı acaba dozajlarımı dalgalandırmalıyım vücudu şaşırtmak için birde daha ahım şahım bir gelişme olmadı bilgilendirirseniz sevinirim değerli arkadaşlarım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

NoM    0

Ayni sorun bende de var 600 kalori surplus ile 20 gundur 77 kiloda kaldim bende 7. haftadayim. Bize bi yardil ederlerse iyi olucak:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sizin dediğiniz hesap doğruysa ozaman benim zayıflamam gerekir kalori açığı çıktığı için yağ yakmam gerekir aba bende bulk görünümü hala devam ediyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rage    0

Yağ yakman gerekir diye bir şey yok.Şuan belki mevcut kütleni korumak için kalori ihtiyacını denk getiriyorsun.Yağ yakım süreci değişkendir.Karb oranını 50gram arttır 1 hafta gözlemle bir artış var mı.Yoksa 100gram daha arttır 1 haftada öyle gözlemle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
herkese kolay gelsin 15 haftalık 500 testo 400 boldenon kürünün 7 . haftasındayım 75 kiloydum 80 e çıktım 80 de tıkandım 79 oluyor 80 oluyor ama 81 olmuyor birde aşırı omuz ve sırt bölgemde sivilcelenme yaptı acaba dozajlarımı dalgalandırmalıyım vücudu şaşırtmak için birde daha ahım şahım bir gelişme olmadı bilgilendirirseniz sevinirim değerli arkadaşlarım

dostum aynısı bende de oldu aynı kürde danaolde eklemistim 5 haftada 74 den 82 oldum 10.haftaya kadar en fazla 1 kg alabildim :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

baba danobol su falan tutuyor zaten kürde kick start olarak kullanıyorsun aleyküm su toluyor güç veriyor kilo artışı normal

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir süre sonra kilo alımı yavaşlar bu normaldie. Temiz beslenin yağlanmaya gerek yok . Boldenone dozunu arttırabilirsin . Testoyuda arttırabilirsin ama boldenone 600 denesen iyi olabilir . Testoyu arttırmana gerek yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hocam ilk kürüm yağ oranım sadece göbek ve bel çevremde var ufaktan 18 falan yağ oranım beslenme konusunda sabah süt mısır gevreği cici bebe protein tozu öğlen 2 tabak makarna yada pilav yanındada sulu yemek tavuk oluyor nohut oluyor ne çıkarsa3 kase yoğurt yiyiorum saat 4 gibi yarım litre süt akşam 8 buçukta protein tozu peynir tavuk yada yumurta gün içerisinde sık sık süt tüketiyorum casein proteini yavaşsindirlidiği için vücut proteinsiz kalmasın diye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

gelişimin durması normal beslenmenı degıstırmelısın mutlaka caseın agırlıkı sındırım senı proteınsız bıkramaz dıye dusunme cunku yagsızda bırakmaz kur yaparken yag mıktarını dengede tutmak gerek vucudu calısan motor gıbı dusun neyı ne kadar hangı kalıtede sokarsan o kadar ıyı verım alırsın beslenmen dogru degıl proteın 4 saate bır 20 30 gr alsan yeterde artar bıle kısaca mınımum 1800 losin amaya calıs her ogun proteınden bu senı 4 saate kadar kps (kas içi prpteın sentezı)nı yukek tutar karbonhıdrata yuklen bıraz bakalım yag alımını dısardan dengele yanı teklı doymamısa agırlık ver sert ıdmanlar cıkar 12 15 20 tekrar lı 4 haftada 2 hafta drop setere yonel agırlık 6 8 arası olsun patlat bıraz kendını , iyi günler , başarılar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.