Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

oisobb123

Htp pharma - kullananlar var mı?

Önerilen İletiler

mustafa22    1
boldiboldi, 7 dakika önce yazdı:

inşallah satın almamışsındır.

aldım boşa gitmsin amk bascam
bi ihtimal daha var

• ahahaha 1
  • Olumsuz 1
  • Gülümse 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

pssyterror    2

Öncelikle herkese merhaba sırf bu konuyu açmak için üye oldum, yazacaklarım uyarı niteliğindedir.

Son 3-4 haftadır resimlerini koyduğum HTP marka testosteron ürün ile cruise yapıyordum fakat üzerimde sürekli bir yorgunluk, antrenman performansında düşüş, libido kaybı ve mental fonksiyonlarda düşüş hissetmeye başladım, bugün gidip kan testi verdim total testom 328 ng/dl çıktı, ben haftalık 150 mg dozu 2 günde 1 enjeksiyon olacak şekilde bölüp enjeksiyon yapıyordum yani sebep dalgalanma değil ürün bayağı underdose.

Bu ürünü kesinlikle almayın satana da güvenmeyin.

Screenshot_20260923_155403_Gallery.jpg

Screenshot_20260923_142940_Samsung Notes.jpg

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pssyterror    2
Fuhrer, 9 dakika önce yazdı:

son enjeksiyonu ne zaman yaptınız?

Ben haftalık 150 mg dozu 2 günde bir olacak şekilde bölerek enjeksiyon yapıyordum dalgalanmayı minimuma indirmek için, 2 gün önce yapmıştım son enjeksiyonu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 18 saat önce yazdı:

son enjeksiyonu ne zaman yaptınız?

Führer hocam. Esteri enanthate veya cypionate yerine propionate veya daha kısa ester kullanmışlarsa bu senaryo yaşanır mı? Pssyteror arkadaşın başına gelenle alakalı olarak soruyorum. Benim de Medicine'de başıma gelmişti birkaç yıl önce fakat omuz başlarım, bacaklarımda gelişim vardı. Arkadaşlarım bir şey mi kullanıyorsun diyorlardı. Hastaneye gidip kan verdiğimde 154 NG çıkmıştı testo seviyem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zxien    11
JaroxJamaica, 54 dakika önce yazdı:

Führer hocam. Esteri enanthate veya cypionate yerine propionate veya daha kısa ester kullanmışlarsa bu senaryo yaşanır mı? Pssyteror arkadaşın başına gelenle alakalı olarak soruyorum. Benim de Medicine'de başıma gelmişti birkaç yıl önce fakat omuz başlarım, bacaklarımda gelişim vardı. Arkadaşlarım bir şey mi kullanıyorsun diyorlardı. Hastaneye gidip kan verdiğimde 154 NG çıkmıştı testo seviyem.

Koklatıyolardır rimoyada testo prop koyan adamlar bunlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    20
pssyterror, 21 saat önce yazdı:

Öncelikle herkese merhaba sırf bu konuyu açmak için üye oldum, yazacaklarım uyarı niteliğindedir.

Son 3-4 haftadır resimlerini koyduğum HTP marka testosteron ürün ile cruise yapıyordum fakat üzerimde sürekli bir yorgunluk, antrenman performansında düşüş, libido kaybı ve mental fonksiyonlarda düşüş hissetmeye başladım, bugün gidip kan testi verdim total testom 328 ng/dl çıktı, ben haftalık 150 mg dozu 2 günde 1 enjeksiyon olacak şekilde bölüp enjeksiyon yapıyordum yani sebep dalgalanma değil ürün bayağı underdose.

Bu ürünü kesinlikle almayın satana da güvenmeyin.

Screenshot_20260923_155403_Gallery.jpg

Screenshot_20260923_142940_Samsung Notes.jpg

underdose değil ful boş :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.139
JaroxJamaica, 6 saat önce yazdı:

154 ng testo çıktıysa hangi ester olursa olsun boştur

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pssyterror    2
Human, 17 saat önce yazdı:

underdose değil ful boş :D

Yok hocam ürünü kullanmadan blast yapmıştım direk boş olsa total test 328 bile olmazdı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    20
pssyterror, 14 dakika önce yazdı:

Yok hocam ürünü kullanmadan blast yapmıştım direk boş olsa total test 328 bile olmazdı.

328 ne hocam ben doğalken 800 dü total testom

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp