Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Pwidow

Erken yaşta steroid

Önerilen İletiler

Pwidow    0

Elimde dun aldıgım sp testo sp bolde balkan d.bol var 1.78 boyunda 64 kiloyum 2.5 yıldır duzenli vg yapıyorum %9 larda bir yağ oranım var 102 cm gögus 127 cm omuz 36.5 cm kol gibi ölcülerim var 17 yasındayım kür ici nac600 milk thisle c vitamini duruma göre arimidex kullanmayı dusunuyorum gunde 500 gr kadar mix et 8 10 kadar yumurta 700 800 gram kadar karbo alımı dusunuyorum kür sonu pct icinde 1.500 ui pregnly ve klomen tabiki test sonuclarına göre düsüncelerinizi almak isterim bilgili yardım edebilicek abilerim varsa tabiki yardım etmek isterlerse

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Proxlus    1

Sp marka balkanın yan bir ürünü zaten ürünler orjinalse iyi bir ilaç diye biliriz dozları belirtirsen daha yardımcı olabiliriz bende 18 yasındayım suan kürdeyim bildiklerim kadarıyla yardımcı olurum elbet ama burda daha tecrübeli abilerimiz var birde bana kalırsa kür icinde zinco ve ek olarak kür sonunda arjinin eklemeni tavsiye ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

22 yaşından önce girmemen gerektiği gerçeğini bir kenara koyarsak

söylediğin 2 detay beni boşa endokrin sistemini boşu boşuna hiçbir kazanç olmadan çökerteceksin sonucuna varmamı sağladı bunlar

1.78 boyunda 64 kiloyum

gunde 500 gr kadar mix et 8 10 kadar yumurta 700 800 gram kadar karbo alımı dusunuyorum

kusura bakma da tüysikletsin. 64 kg ne kemiklerin heryerden sayılıyor olması gerekli o boyda ideal kilon 80 sen onun 16 kg altındasın. 2.5 yıl boyunca nasıl yemek yedin?

gunde 500 gr kadar mix et 8 10 kadar yumurta 700 800 gram kadar karbo alımı dusunuyorum da dediğin gibi 1 hafta bile beslendiğini düşünmüyorum 2.5 yıl boyunca yapamayacağın şeyleri kendini kandırmak için kafana sokma bence. zaten bunları alarak 2.5 yıl yapsaydın şuanda en az 75 76 kg yağ oranın yüzde 10 larda gezebilirdin. kürde yapacağım diyorsan şuana kadar niye yapmadın ? hadi mucize oldu da kürde uyguladın verim de aldın ideale geldin sonra bu beslenmeyi sporu bırakana kadar yapabileceğine emin misin ? çünkü bırakıp savsakladığın anda aldığın kilocukların yüzde 80 i 3-4 ayda gidecek. önce bi dene bakalım 3 4 ay bunları sürekli yiyebiliyor musun(ki bence sen yarısını bile yemiyorsun)

sen 25 30 yaşında olsan da sana kür önermezdim fakat kusura bakma ki bu yaşta hiç önermem.

acımasız söylem gibi gelmiş olabilir ama gerçekler bunlar malesef tecrübeyle hepsi sabit yanlış yaparsın :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pwidow    0

400 mg bolde 500 mg testo 6 hafta 30 mg d.bol son 2 hafta 40 mg zinco ekliyebilirim tesekkürler arjinindr aklıma yatmadı degil yardımların icin saolasın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pwidow    0
22 yaşından önce girmemen gerektiği gerçeğini bir kenara koyarsak

söylediğin 2 detay beni boşa endokrin sistemini boşu boşuna hiçbir kazanç olmadan çökerteceksin sonucuna varmamı sağladı bunlar

1.78 boyunda 64 kiloyum

gunde 500 gr kadar mix et 8 10 kadar yumurta 700 800 gram kadar karbo alımı dusunuyorum

kusura bakma da tüysikletsin. 64 kg ne kemiklerin heryerden sayılıyor olması gerekli o boyda ideal kilon 80 sen onun 16 kg altındasın. 2.5 yıl boyunca nasıl yemek yedin?

gunde 500 gr kadar mix et 8 10 kadar yumurta 700 800 gram kadar karbo alımı dusunuyorum da dediğin gibi 1 hafta bile beslendiğini düşünmüyorum 2.5 yıl boyunca yapamayacağın şeyleri kendini kandırmak için kafana sokma bence. zaten bunları alarak 2.5 yıl yapsaydın şuanda en az 75 76 kg yağ oranın yüzde 10 larda gezebilirdin. kürde yapacağım diyorsan şuana kadar niye yapmadın ? hadi mucize oldu da kürde uyguladın verim de aldın ideale geldin sonra bu beslenmeyi sporu bırakana kadar yapabileceğine emin misin ? çünkü bırakıp savsakladığın anda aldığın kilocukların yüzde 80 i 3-4 ayda gidecek. önce bi dene bakalım 3 4 ay bunları sürekli yiyebiliyor musun(ki bence sen yarısını bile yemiyorsun)

sen 25 30 yaşında olsan da sana kür önermezdim fakat kusura bakma ki bu yaşta hiç önermem.

acımasız söylem gibi gelmiş olabilir ama gerçekler bunlar malesef tecrübeyle hepsi sabit yanlış yaparsın :)

Öncelikle ben 2.5 yıl boyunca sabit yag oranıyla atletik fizik icin yaptım bu yasımda bu ölcülerde bu kiloda da kimseye rastlamadım diye bilirim sabit yağ oranıyla büyümeye çalıstım ilk basladıgımda 39 kilo ile 23 cm kolla bu spora basladım ki 2.5 yılda sabit yag oranıyla güzel bir gelişim elde ettigimi dusunuyorum çevremde bir cok musabik sporcu var kendilerine danıstım ve duzgun bir mct ve pctle min zararla kurtulup kür boyunca istikrarlı gidersem patlama dönemi yaşayacagım söylendi ki bende böyle dusunuyorum kür sonunda 72 74 kilolarsa bitirmeyi dusumuyorum ki min yag oranı artısıyla bekliyorum bunuda önceki dönemlerde yememe icmeme dikkat ederek 3 ayda 1 kilo 1.5 kilo alıp bunu kas olarak alma kanaatindeydim düsünceniz icin tekrar tesekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Proxlus    1

Kardeşim dozajların gayet iyi ayni dozları kullanıyoruz ben d.bol 50 mg kullanıyorum sadece eger söyledigin beslenme programına uyarsan yada yaklasırsan gayet iyi sonuclar elde edicegin bir kür ilk kür patlama kürüdür zaten yağlanıcam diye korkma kür icinde bol su tutucaksın bolde nin etkisiyle kür sonunda atarsın morel bozma yani zaten gene cutting bir görünüme sahip olursun basarılar dilerim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

17 yaşında düzgün mct de olmaz düzgün pct hiç olmaz

amaç hormon düzeyini normal denge haline çekmek fakat atladığın konu senin hormonların denge durumuna geldi mi ? :)))

musabık tanıdıkların kim bilmiyorum ticari bir bağları varmı ondan da haberim yok ama boş konuşuyorlar. hiçbir zaman normalde 22 yaşına gelip tamamladığın haldeki hormon denge durumuna gelemeyeceksin onu göze al da gir birdefa.

ikincisi 17-18 yaşında çocukları yetiştiriyorum var küre daha girmemiş birkaçtane yan yana gelseniz çocugu gibi durursun o yüzden 64 kilonun iyi bir sonuç olduğunu savunmayalım istersen yapmışsın birşeyler daha güzel araştır kendini geliştir dediğim gibi o beslenmeyi kürsüz dene bir bakalım. ben hataya gitme diyorum yoksa banane :)

şevkini kırmak da istemiyorum da nasıl bir salonda çalışıyorsun bilmediğimden macfit tarzı yerler ise anlarım da etrafımda benim ölçülerim yaşımda kilomda birini göremiyorum diyorsun ben 6 sene önce başladım spora 184 boy 60 kg civarıydım omzum 125-130 arasındaydı yani omuz ölçüsü genetik işi öyle çalışmaya bakmaz çatı ile alakalı şuanda çevresi 138 cm o kadar büyüyor zaten daha büyümez.

önerim o sana ilacı veren artık müsabık mı spor hocan mı neyse bunu alın paramı geri verin demen yönünde olacak çünkü 3 kuruş para için seni kullanıyor.

bu arada dozların da iyi değil senin kilona göre hesap yapalım istersen

300 mg testo 250 mg boldenondan fazlası sadece su toplamana adetli kadın gibi ayak surat yüzünün şişmesine sebep olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Proxlus    1
17 yaşında düzgün mct de olmaz düzgün pct hiç olmaz

amaç hormon düzeyini normal denge haline çekmek fakat atladığın konu senin hormonların denge durumuna geldi mi ? :)))

musabık tanıdıkların kim bilmiyorum ticari bir bağları varmı ondan da haberim yok ama boş konuşuyorlar. hiçbir zaman normalde 22 yaşına gelip tamamladığın haldeki hormon denge durumuna gelemeyeceksin onu göze al da gir birdefa.

ikincisi 17-18 yaşında çocukları yetiştiriyorum var küre daha girmemiş birkaçtane yan yana gelseniz çocugu gibi durursun o yüzden 64 kilonun iyi bir sonuç olduğunu savunmayalım istersen yapmışsın birşeyler daha güzel araştır kendini geliştir dediğim gibi o beslenmeyi kürsüz dene bir bakalım. ben hataya gitme diyorum yoksa banane :)

şevkini kırmak da istemiyorum da nasıl bir salonda çalışıyorsun bilmediğimden macfit tarzı yerler ise anlarım da etrafımda benim ölçülerim yaşımda kilomda birini göremiyorum diyorsun ben 6 sene önce başladım spora 184 boy 60 kg civarıydım omzum 125-130 arasındaydı yani omuz ölçüsü genetik işi öyle çalışmaya bakmaz çatı ile alakalı şuanda çevresi 138 cm o kadar büyüyor zaten daha büyümez.

önerim o sana ilacı veren artık müsabık mı spor hocan mı neyse bunu alın paramı geri verin demen yönünde olacak çünkü 3 kuruş para için seni kullanıyor.

bu arada dozların da iyi değil senin kilona göre hesap yapalım istersen

300 mg testo 250 mg boldenondan fazlası sadece su toplamana adetli kadın gibi ayak surat yüzünün şişmesine sebep olacaktır.

Steriod yerine peptid kullanmam ne kadar dogru olur peki ben vazgeçtim desem beni kırıcak bir kişi degil cunku aldıgım kişi 5 6 yıldır tanısıyoruz 250 mg boldenunun etkisi cok az olur diye dusunuyorım bu arada bence olacakta tam olmadı eger ben riskleri göz aldıysam o dozda da girsem aynı riski alıcam bi tik fazla girsemde aynı riski alıcam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

kiloya göre dozajlama diye bir olay var o kiloya o dozaj fazlası yanetki vucuda 1000 mg da alsa 250 mg da alsa aynı gelişecek fazlası boşa. he 300 mg a tamamlarsa kilosu ilerlediğinde de etkisi devam eder onu da bi zahmet kendisi hesaplasın tabiki

bazı ortalama hesaplama verileri var her insanın bünyesine,ilacları kullanabilme yeteneğine ve ilacın yaratacağı etkiye oluşturduğu yanetki olarak.

kgx5 mg testo

kgx4 mg boldenon

kgx4 mg deca

kgx3 mg trenbolone

gibi gibi. fazlasını alıyorsan boşa alıyorsun demektir.

@proxlus

senin konunda peptid işini konuştuk zaten senin bileceğin iş orada ben sana uyarıları yaptım onları okuduktan sonra girme fikri sana kalmıştı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Proxlus    1
kiloya göre dozajlama diye bir olay var o kiloya o dozaj fazlası yanetki vucuda 1000 mg da alsa 250 mg da alsa aynı gelişecek fazlası boşa. he 300 mg a tamamlarsa kilosu ilerlediğinde de etkisi devam eder onu da bi zahmet kendisi hesaplasın tabiki

bazı ortalama hesaplama verileri var her insanın bünyesine,ilacları kullanabilme yeteneğine ve ilacın yaratacağı etkiye oluşturduğu yanetki olarak.

kgx5 mg testo

kgx4 mg boldenon

kgx4 mg deca

kgx3 mg trenbolone

gibi gibi. fazlasını alıyorsan boşa alıyorsun demektir.

@proxlus

senin konunda peptid işini konuştuk zaten senin bileceğin iş orada ben sana uyarıları yaptım onları okuduktan sonra girme fikri sana kalmıştı.

Kürü yarıda kesip peptidle devam etmem cok saçma olur sanırsam kür sonrası 3 ay ara verip peptide girmeyi düşünüyorum bende arkadasın söyledigi dozları giriyorum bende sadece d.bolum 50 mg ama ben 72 kg yum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.