-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Mertcikmaz
Herkese merhaba,
Bu hafta testo e ve bolde kürüme başlıyorum:
Pazartesi 1ml testo+ 1ml bolde persembe 1ml testo+1ml bolde Şeklinde daha önce aranızda bu markayı kullanan oldu mu merak ettim kullananlar varsa görüşleriniz benim için çok önemli.
-
Yazan: Jarvish
Bulk dönemindeyim ilk sarms kürüm yeni bitti. Threepharma Mk677-Yk11 mix kullandım. Mk677 den dolayı baya iştah artışı oldu diyetle birlikte 3 kg temiz kütle aldım. Antrenmanlarda aşırı pump etkisi , daha az yorulma yaptı daha önce bu kadar pump almıyordum bile. 2. haftadan sonra güç artışı olmaya başladı ilk günlerde kaldırdığım ağırlıktan 5 kg gibi artış oldu. Yan etkilerine gelirsek testesteronu baskılıyor biraz yanında iktidarsızlık ve sertleşme sorunları yapıyor onun haricinde olumsuz bir etkisini görmedim. 1 ay daha kullanmayı düşünüyorum. Threepharma etkili geldi ama diğer markalara da bakıyorum threepharma gibi mix ürünleri olan marka pek yok gibi. Bildiğiniz Mk677- Yk11 gibi mix ürünleri olan sarmsları paylaşırsanız sevinirim.
-