Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

rapraprap

UZUN KÜR YAPCAM, ÇOK KISA SORULARIM VAR BAKARMISINIZ ?

Önerilen İletiler

rapraprap    9

Merhaba arkadaşlar 20 haftalık testo boldenon kürü yapcam mct ve pct ile ilgili kafamı kurcalayan sorular var yardımcı olursanız sevinirim

(ilaçlar sağlam direk yurtdışından geldi, yaş:24 boy:175 kilo:72 yağ oranı:14, dozajlar testo 400-750 bolde 300-600 sürekli artarak gitcem tahmini dozajlar )

+1- Şimdi ilk sorum elimde hem testo cyp. hem testo enath. var hangisini önce kullanayım ? Veya 2sini karıştırıp vursam daha iyimi olur mesela pazartesi cyp. perşembe Enath. 20 hafta boyunca böyle mi vursam? yoksa ilk 10 hafta testo enath. son 10 hafta testo cyp. vursam ?

+2- Şimdi yan etki görmeden hiçbir mct ilacı kullanmak istemiyorum ama elimde 1 kutu bulundurmak istiyorum olurda jinekomasti başlarsa hemen müdale edebileyim die 1 kutu arimidex mi alsam yoksa nolvadex mi veya başka mct ilacı mı ? (ben şöyle planladım eğer jinekomasti başlarsa gün aşırı 1 tane arimidex etkiler azalınca kür bitesiye kadar gün aşırı yarım arimidex)

+3-Uzun kür olduğu için kür içi pct gerekli olur die düşünüyorum 10. hafta hastaneye gidip E2,TOTAL TESTO,FSH,LH bu testleri yaptırcam tabi bunların yanında kan değerleri ve karaciğerin durumuna baktırcam. ŞİMDİ BU TESTLER YETERLİ OLUR MU BAŞKA TEST YAPTIRMAMA GEREK VAR MI VEYA GEREKSİZ OLAN TEST VAR MI ÖZEL HASTANEDE YAPTIRIYORUM BAYA PAHALI. KÜRE GİRMEDEN ÖNCE KAN TESTİ YAPTIRDIM SIKINTI YOK ŞÜKÜR, Bİ 10. HAFTA YAPTIRCAM BU DEDİĞİM TESTLERİ BİDE KÜR BİTİNCE SİZCE DOĞRU MU YAPIYORUM ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

tolgacan94    214

750 ye 600 için yorumum senin cüssene erken oluşu ideal kilonun üzerlerinde yüzde 12 yağ oranlarında olasın ki eşik atlatsın 20 hafta diye yola çıkma kür biryerde tıkanacak tıkandıktan 2 hafta sonra kes bırak.

pazartesi enanthante perşembe cypionate yapabilirsin

10-10 bölersen o aradaki 2 hafta psikolojin bozulur dip nokta yapabilirsin.

pek kullanılmaz ama ille ben yüksek dozaj gireceğim diyorsan şöyle bir yöntem daha var

500 enanthante 400 boldenon girersin 10 hafta arkasından direk 1 aylık pct ve 10 haftalık 750 cypionate 600 boldenon kürü bir pct daha.

buda bir seçenek tabiki baştaki boldenonu deca ile bile değiştirebilirsin

Uyarı kaçıncı kürün yazmamışsın ilk kürünse 20 hafta girilmez benim dediğim 10 hafta pct 10 hafta hiç yapılmaz vucudunu tanımadan yapılacak birşey değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rapraprap    9

2. kürüm ilk kür minumum dozaj 8 hafta yaptım çok etkili değildi, boldenon asıl etkisi 12. haftadn sonra başlıyor bende 20 hafta yapmayı düşünüyorum tabiki ters giden bir şeyler olursa kürü bırakırım deca kullanmayı hiç düşünmüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

500 testo 400-500 boldenon sabit 16 hafta size yetecektir 4 hafta uzun gibi gorunmeyebilir ama pct de isleri zorlastirdigi tartisilmaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rapraprap    9

cevabınız için teşekkürle, eczaneden nolvadex mi alayım yoksa arimidex mi jinekomasti başlarsa kullanmak için bide 10. hafta gidip yaptırcağım testler uygun mudur ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rapraprap    9

bi satıcyla konuştum sağolsun anlattım derdimi yardımcı oldu baya şu şekilde yapıcam ilk 10 hafta normel testo bolde vurcam. (arimidex hep yedekte sadece jinekomasti başlarsa kullancam) 10. haftadan sonra gidip test yaptırcam ona göre kür içi pregnly kullancam kürü 20. haftadada bitirip pct yapıcam test sonuçlarına göre pctde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

atraksiyona gerek yok daha kür geçmişin yok ileriki kürlerde ne yapacaksın 16 yerine 20 yapınca 1 kilo belki kütlen artar artmaz kaçı kas kaçı su kaçı yağ belli değil düz gitmek varken gelişim çatını daraltma bence hemde kür içi kullanımlarla felan kürün içinde kullanım 24-32 haftalık ara verilmeyen kürlerde yapılır.

sen bilirsin karar senin :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rapraprap    9

BU KÜRDEN SONRA DEFİLASYON KÜRÜ SONRA STEROİD PEPTİD SARM ELİMİ SÜRMÜCEM İSTEDİĞİM VÜCUDA YAKIN GİBİYİM ZATEN; Devam etmek istesem seçenek çok sanki 20 hafta testo bolde final kürü bunun decası,treni,anapolonu,holistanini,folistanin+ghrp-6sı bir ton sarmı var boldenon en masum ilaçlardan zaten testosuz kür olmaz o yüzden çok fark etmiyor bana ama anapolon+tren+testo mix+grhp-6+fragment+folistanin kürünü çok merak ediyorum belki ilerde çok zengin olursam bu kürü yaparım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.