Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ammocihe

Testo E.-Boldenon-Deca-d.bol-Ghrp 6

Önerilen İletiler

ammocihe    0

Arkadaşlar merhaba bir süredir forumu takip ediyorum ve çoğu konuyu okudum sayenizde bir çok şey öğrendim öncelikle teşekkür edeyorum.

2 yıldır bu sporu yapmaktayım daha önce 6 yıllık bi güreş geçmişim var.spora 5 ay civarı zorunlu bir ara vermek durumnda kaldım.şuan 2 haftadır yeniden başladım bel çevrem bu süreçte 81 cm den 94 e fırladı :)baya bir yağlandım arkadaşımın bir hevesle alıp kullanamdığı genesis marka ürünlerle clean bulk yapmak istedim aklımdaki plan şu şekilde.Genetik olarak geniş göğüs kafesine ve omzlara sahibim en geç gelişen bölgem tricepslerim ve calf.

 

1-6 hafta :haftada 500 testo e-250 boldenon-250 deca-30 deca tabi mg ler haftalık değişecek

6-8 hafta: 500 testo e-500 boldenon-250 deca

8-12 hafta: 750 testto e-600 boldenon ve eklemek istediğim peptit Ghrp 6 günde toplam 200 mcg sabah 100*akşam 100 şeklinde

12-16 hafta: 600 testo e-500 boldenon-200 mcg sabah 100*akşam 100

 

Beslenme

1-8 hafta:günde 400 gram karbo-240 gram protein-5 ceviz-5 badem ve yeşil elma muz

karbo:makarna,pirinç,bulgur,yulaf ve patatesten gelecek

protein:yumurta light ve yağlı kaşar,tavuk,kırmızı et -light ton balığı

 

8-16 hafta Beslenme:karbo 200 gram alınacak hafif cardio idmanlarına başalanılacak protein miktarı aynı tutulacak

 

ek takviyeler:multivitamin-balık yağı-enginar ve deve dikeni tabletleri,çinko,benexol,nac

ek olarak:complex protein-bcaa-Abbott firmasının abound ürünü her şasede (14,2 pro,7,2 arjinni ve glutamin,1,5 gramda hmb mevcut.

 

kür mantığımda bir hata var mıdır? ve ekleyeceğim peptit bana ne tür fayda sağlar.Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevn,r,m.Bilgi yorum ve eleştirilerinize ihtiyacım var üstadadlar :)

 

*not:Boyum 1,80 kilom 86

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


tolgacan94    214

Kure girerek eski formunu yakalamaya calismak bosu bosuna zaman kaybi olur once kendi agirliklarina geri donup en az 3 ay antreman yaptiktan sonra olarak uygulaman uzere tavsiye vereyim

Ikincisi dozlar bi artiyo bi azaliyor felan kimi okudun kimden ogrendin bilmiyorum ama 750 testoyu vurduktan sonra 600 e dustugunde 100 gram bile kas kazanamazsin onu diyim dozaj dusurmek diye bisey yok arttirip alistirmak diye de bisey yok

Sabit gitmelisin decayi en az 8 haftaya cikar ve kilo basina 4 mg olacak sekilde dozajlamalisin.

Ghrp6 yi gidip flakonu 80 100 liraya satan saticilardan alma bosuna hicbir ise yaramaz onu diyeyim icinde ne oldugu belli degil sahte sokuldu buyuk partlar halinde ozellikle alley gh marka. Orjinalinin fiyati belli ve o rakamlarin yakininda bile degil testo flakon fiyatindan ucuza peptid olmaz.

Eger orjinal alirsan tabikide faydasi olur bu arada etkiler ama ne kadar onu kimse soyleyemez

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ammocihe    0

Üstadım bu küre hemen girme sebebim mecburiyet diyebilirim haklısınız eski kiloma dönup girmek çok daha mantıklı.

Deca 8 hafta sonunda kesiyorum zaten o konuda yukarıda tam anlatamadım durumu ben ama 8 hafta.

Ghrp6 yi aynen alley marka düşünüyorum.dozaşlama konusunda peki bolde testo oranı arttırınca nasıl olmalıdır atıyorum 750 testto 600 boldenon yada 600 testo 500 boldenon mantığı doğrumudur eşit mi olmalı nasıl olmalıdır sizce.

Son sorum bu kürde arimidex gereklimi yada proviron.

 

8-16 HAFTA ARASI 750 testo e-600 boldenon VE günde ghrp 6 sabah 100*akşam 100 şeklinde devam edersem uygun mudur.

 

8 haftadan sonra decayı kesip karboyu azaltma sebebim ve ghrp6 yı ekleme sebebim biraz yağ yakımı gerçekleştirmek bu ütopyamıdır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

Piyasadaki alley gh lardan alacaksan alma ici bos yada etkisi dusuk cogu sahte

Ghrp6 ile yag yakmak mumkun de istahi arttiriyor zorlanabilirsin ghrp2 ile degisedebilirsin kendine guvenirsen sorun yok yag yakman aldigin ilaclara degil beslenmene bagli makronu kalorini dogru hesapladigin surece sorun olmayacaktir ilaclar sadece yardimci faktor

Testoyu gecmesin boldenon yeterli istedigin gibi yapabilirsin deca varken elinde cabaser yada dostinex bulunsun arimidex 3 gunde 1 yarim yada tam tablet senin vucudundaki etkiye gore ayarlamalisin 72 saatte yarilandigindan 3 gun detayi onemli.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ammocihe    0

Üstad verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.Kafamdaki bir çok şey şekillenip yerine oturdu.

 

Son bir sorum olacaktı kür bazılarında çalışmıyor vucudu kabul etmiyor diye bir durum varmıdır.Yoksa kürde iyi beslenen iyi dinlenene herkeste çalışır mı?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

vucudu kabul etmiyor diye bişey yok ama herkes aynı verimi alacak diye birşey de yok bazısının genetiğine göre çok daha etkili geliştiğini gözlemleyebilirsiniz.

ama düzgün bir beslenme uyku yaşam kalitesi ve antremanı birleştirdim genede gelişemedim diyen biri olamaz olsa da ilaçları placebo yani sahtedir derim :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×