Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

gokcen11

Re: İlk kürüm ve kafami kurcalayanlar

Önerilen İletiler

gokcen11    0

Boy 1.74

Kilo 83

Bel 91

Kol 39

9 aydir vg ile ugrasiorm

Amacim temiz kas kutlesi koymak

Sabah 1oo gr yulaf 1oo gr sut 1 muz beyaz peynir saat 1o.oo findik ceviz badem cig

Oglen 2oo gr tawuk gogsu 1 kase pilav corba salata 1 ad ayran saat 17.oo 3oo gr lapa pilav yada bulgur

18.oo spor spor esnasi bcaa spor sonrasi whey + crreatin aksam yemegi ya tawuk gogsu yada ev yemegi

Yakin zamanda ilk kurume giricem

1-12 testo e 25o testo cyp 25o fazla su tutmamak icin

1-12 bolde 4oo

1-4 dianabol

Kur icerisinde nac 6oo ester c gibi vteminleri kullanicam tabikide beslenmede yukaridaki gibi dewam edecek

Kurden ve pct den sonra ayni kure tekrar giricem reseptorleri dinlendirdikten sonra bu kez kurume 8 hafta 2oo deca ekliycem

Onerileriniz artilar yada eksiler nelerdir

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


tolgacan94    214

1)cypionate+enanthante karışırsa vucut daha fazla su tutar sustanon gibi :)

2)kürden sonra tekrar girmek için kür süresi+pct süresi kadar beklemen gerekli pct nin son gününden itibaren ve 200 mg decayı eklemene gerek yok pek birşey alamazsın birde kür sonrası ne durumda olacağını görmeden ikinci kürü düşünmek neden sen belki tek kürde istediğini alacaksın? kendine beslenmene antremanına güvenmiyorsun demekki ki beslenmen çok kötü

3)açıkçası şöyle bi göz gezdirmeyle 100 gram protein almıyorsun bile nerdeyse neden küre giresin ki günde minimum 600 gram mix et almalısın bunun en az 2 günü dana 1 günü balık olmalı yumurta göremedim minimum günde 5 tam yumurta.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Cevaplarinizz benim icin onemli Tolgacan hocam oncelikle yorumun icin tesekkur ederm

Oncelikle:

1- testo cyp in enant kadar su tutmadigini okumustum madem oyle cyp yerine prop eklesem olurmu ? Yada kardesim sen testo e yap hem ilk kurun hem guzel verim al mi dersiniz ?

2- Kur bittikten hemen sonra tabikde kure grmyecem reseptorleri dinlendirdikten sonra dedim zaten kur + pct bittiksen 3 4 ay sonra tekrar girmeyi dusunuyorum.orada dediginiz gibi ilk kurden aldigim verime gore bu degisebilir. Girersem eger ilk kur ile ayni girecegim bu kez sadece 2oo deca ekliyecegm kurume yani :

1-12 testo e 250. Testo prop 25o ( tabi bu sizin verdignz bilgiye gore ssdece testo e de olablir )

1-12 bolde -

1-8 deca

1-4 dbol.

Bu sekilde olacak burada tekrar sizin bilginize gore deca kaldir derseniz kaldiririm yada kalsn iyi olur derseniz kalir.

3- her sabah 4 yumurta yiyorm fix 5 e cikartirim yada 6 yazmayi unuttmusum kusura bakmayin.

beslenme ilk yazdigim.gibi acikcasi daha fazlasini sigdiramiorm vucuduma rahatsizlik veriyor bu tarz bi beslenmeyle verim be kadar dusuk olur hayal kirikligi yasatirmi ?

4-antremanlarima guveniyorm sert ve genelde dropp setli ufak kas gruplarnda supersetli idmanlar yapiyorm haftanin 5 gunu fix idmandayim

5- ogunume progainer eklemeyi dusunuyorm sizce yarari olacakmidir ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

enanthante ve cypionate arasında minimal farklar var 2 sinden birini seçip sabit yapmalısınız.

deca gireceğim derseniz o anki yağsız kütlenizin kg si atıyorum 80 ise 80x4 mg size ortalama ihtiyacınız olan deca miktarını söyler kayıp emilim ürünün kalitesi vs ile bi ayar çekersiniz.

progainer şişkinliği arttırır onun yerine 1 adet daha mix et ve pilav gibi bir öğün koyun hem daha kaliteli olacaktır hemde koyacagınız o öğün çita yükseltir onu belirteyim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Tekrardan tesekkurler

O halde ilk olarak testo e 5oo yapicam ilk kurumde

Gainer eklemiyorm onun yerne 25o 3oo gr yada duruma gore daha fazlada olablr pismis dana eti ekliyorm

Deca duruma gore diger kurumde ekleyecektim su tutturumu fazla olabilecegi icin deca kullanmayi dusunmuyorum kurlerimde.

1- Ikinci kurumde testo prop 5oo boldenonu 1oo mg daha arttirip 5oo de boldenon girmeyi dusunuyorm bi etkisi olurmunyoksa 4oo devammi ?

2. Kurmde zamani 15 hafyaya kadar cikartmayi dusunuyorum sizce uygunmudur yoksa 12 de kalayimmi ?

3- ilk kurumu de 15 haftaya cikartma dusuncem var sizce ilk kurde 15 hafta uzun bi rakammi yoksa 12 idealmi

15 haftalik ilk kurde ilk oldgu icin problem yasanirmi ?

Smdiden tesekkurler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

15 hafta yapabilirsin vucudunun nasil tepki aldigi ile ilgili bir durum aslinda bu sorun teskil etmeyecektir yuzde 10 gibi verim artar

Dedigim gibi ilk kurunde before after yaparsan ikinci kurunde son haline gore dozaj ve ilac secimi yapabiliriz once onundekine odaklanmalisin

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Kurume basliyorm 15 haftalik testo e ve boldenon. Malzemelerim geldi. 15 hafta boyunca guzel verim alabilmek adina tabi bu 15 haftadan sonrada devam edecek nasil bir yol izlemeliyim idmanlarda beslenmelerde nelerden kacinmali neler yapmaliyim ve kur boyunca hergun kullanacagim multivitaminler e kullanim sekillerini soylermisiniz temiz bir kur gecirmek istiyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ThorA    0

Herkes temiz bi kür geçirmek ister. Multivitamin alacaksanız animal pak alın kafanız rahat olsun. Kür boyunca çinko alımınıza dikkat edin. Bulk küründe bildiğim kadarı ile temiz protein için kg x 3 gibi bir oran var. He birde ester c alın. Bildiklerim bu kadar. Karaciğer gibi konulara zaten tolgacan filan cevap verir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Boldenon kurunde b vitamini pek iyi olmuyor diyorlar

Ester c nac 6oo gibi vtaminleri aldim hergun sabah 1tablet kullanicam kur ici armidex veya proviron klanmama gerek varmi acaba ? Armidexe pek gerek olacagni dusunmuyorum da proviron klanip kullanmamakda kararsizim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

15 hafta testo 5oo bolde 4oo Kurun son zamanlarina 2oo mg masteron eklemeyi dusunuyorum ne gibi + yada - leri olur yardimci olur.musnz

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

ne gerek var ki sizin yağ oranınız zaten yüksek masteron size hiçbirşey katmayacaktır kürle birlikte daha da artacak kimse ilk küründe işin özünü tam yapamaz 2 günde 1 enjeksiyon yapmalısınız masteronu gereksiz yük ayrıca

 

küre girmeden önce yağ oranınızı kendiniz yüzde 13 lere indirin kür sırasında da 15 i geçmemeye çalışın son 5 hafta diyet yaparsanız 15 de kalırsanız haftada 3 enjeksiyondan 100 mg yapabilirsiniz.

şu halinizde zaten küre girerseniz yağlanır kürden sonrada balon gibi inersiniz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokcen11    0

Hocam yanitiniz icin tesekkurler.oncelikle %13. 15 lere dogal olarak nasil dusebilirm ilaclar elime ulasti bekletiyorum suan. Ne kadar bir surede ne kadar bir zamanda %13 lere kadar duseblrm ve nasil dusebilirm bu konuda yardimci olursaniz sevinirim ? Nasil bir yol izlemem gerekiyor. Diyet vs dyerek basit bir cevapla gecistrmez olayi acarak anlatirsaniz sevinirim.

1.73 e 83 85 kg arasinda gidip geliorm tabikide bu kiyafetlerle salonda tartildgim yani oda oynayacagi 1 yDa 2 kilo 81 ila 83um diyeblrz suan

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

süre zaman kimse bilemez kalori hesabınızı çıkartın atıyorum 3000 mi çıktı -500 yapın makrolarınızı da size uygun olan seçtiğiniz bir diyete göre ayarlayıp hergün aynı diyeti uygulayın sektirmeden.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×