Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

infiltratör

HOCALARIM VS SPORCU KARDEŞLERİM İLK KÜRÜM TAVSİYELER ...

Önerilen İletiler

öncelikler merhaba diyorum hepinize tavsiyelerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum ilk kürüm olucak arkadaşlar

 

bu sporu 5 senedir yapıyorum ve kararımı verdim artık 1.83 boyunda 101 kiloyum ve yağ oranım 100 de 17 civarında

kür boyunca -MCT- her gün zma c vitamini 2 günde bir östrojen artımı için arimidex, yalnız elimde animal pak var onumu kullansam diyorum ama b komplex içeren bir ürün boldenon küründe b komplex zararlı olduğu için kararsızım ve kür boyunca anti dht türevi destekleyici ilaç kullanmam gerekirmi örn.-cabaser.

provion kullanmak istemiyorum testosteronu baskılandığı söyleniyor ve provion prüpesktifinde korkutucu açıklamalar var açıkcası o yüzden eledim provion u.

 

1-16 hafta testo enanthane vs boldenon

400testo-400-boldenon haftalık pazartesi perşembe

 

dojazlar kiloma göre sizce iyimi ?Arttırmam gerekirse sizce ne kadar.

 

--PCT-

4 HAFTA boyunca günde 20mg klomen-20 mg nolvadex-her gün zma,c vitamini,tribulus.

pregyl yapmayı düşünmüyorum test sonuçlarına göre karar vericem.

 

Bu küre enjeksiyon olarak daha iyi verim almak için sizce ne ekleyebilirim hap kullanmak istemiyorum

 

Hepinize teşekkür ederim

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Tojo    0

Bence 10 12 haftalık bi definasyon kürü ile daha iyi sonuç alabilirsin yag oranın fazla ne kadar dikkat etsende hacim küründe yag oranın dahada artacaktır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Testo en az 500 e cıkmalı. Kür icinde arimidex vs gibi ilaçlara hic gerek yok. Ben her kurumde proviron kullanırım neyi korkuttu anlam veremedim. Arkadasın dedigi de yanlıs, temiz bi beslenmeyle deca kurunde bile hem yag yakıp hem kas koymuslugum var. Decayla yag yakmak hic dusunulmez normalde ondan decayı ornek veriyorum. Yani hem kas koyup hem yag yakarsın guzel bi beslenmeyle. Pct dedigin gibi test sonuclarına gore bakılır ama pregnyl %90 gerek kalmıycak

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

definasyon için kür yapma olayı diye birşey yok ya sadece türkiyeye özel bir durum ne sanıyosunuz ki propionat testo alınca yağlar gidiyo enanthante testo alınca kaslar hacim mi kazanıyor :) olay sadece beslenmede saklı 400 ü vurmak afilli işlem 1.6 felan çekmek gerekecek yağlı solisyonlarda küçük ayarlamalar kolay değil hep flakon ya önce ya sonra biter o yüzden düz gitmek daha iyi oluyor :) 500 le 400 arasında aman aman birşey oynamaz ne etki ne yanetki olarak

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ilk kür cutting giremem tojo daha kas kütlesini maxsimize etmemişken nasıl cutting girerim sağlam bir clean bulktan sonra belkide oguzun dediği gibi gerek kalmaz zaten boldenon etkileri saf kas üzerine temiz büyüme diyorum yağ konusuna gelince bence yağ oranım çok güzel bir şekilde düşecek normal idmanlı halimde bile cardio yapmadan ağırlık idmanlarıyla yağ oranımı baya düşürdüm düzenli beslenmeyle provion gelince karaciğerde ödem tümör vs idrar yollarında tümör deniliyo açıklamasında ve provion testonun daha etkili çalışmasını sağlıyo evet ama diğer açıklamaları daha ağır basıyo

pregyl dediğin gibi gerek kalmaz bencede yalnız bu küre bir şey daha eklemek istiyorum hap olmıcak ama enjeksiyonnn sizce bunun yanına ne ekleyebilirim daha verimli sonuçlar almak için.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

İlk kür icin fazla bi secenek yok ya. benim fikrim 750 ye cıkar dozajları ilac eklemek yerine emin ol daha dogru bi karar olur. Fazla gelir mi diye dusunme kilona gore az bile, yurtdısında 1000 mg ile baslayan gordum duydum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

kür yapmaya devam edecek misin yoksa etmeyecekmisin ile bağıntılı ben çok kür yapmam 1 2 kür yapar ufak bi gelişim bana yeter gözüm yükseklerde değil daha uğraşmam diyorsan arttır 750 mg testo 600 mg boldenon a fakat benim önümde en az 6 7 kür var ben gerçekten iyi bir vucuda sahip olmak istiyorum diyorsan 500 mg testo 400 boldenon ile devam et 4 hafta danabol de ekleyebilirsin keyfine kalmış ben ağırlık arttırırım sorun değil diyosan onuda boşver.

bu dediğimin mantığı şurada her küründe testonun dozajını arttırabilmen gelişim çatını basamak basamak kurmana ve oturaklı olarak gitmeni sağlayacaktır.yoksa senin kilona 1000 bile normal rahat olabilirsin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sevgili tolgacan ve oğuz kardeşlerim teşekkür ediyorum ikinizede bilgilerden dolayı kür yapmaya devam edicem ilerde hedefim peptit girmektir hedefime ulaşıncaya kadar çok sağolun varolun . provion kullanıyımmı sizce peki kullanmasam bir eksi si olurmu bana

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Cevremizde kullanan da kullanmayan da cok var proviron, yani hemen hemen aynı sonuclar alınıyor olsa da olmasa da. Ha ben alıyorum her kürümde gunde bi tablet ama pek bi numarası yok. %5 bile etkilemiyodur belki. İlk kürümde saglam bi hoca yazmıstı proviron da al diye bu sebeple alısılmıs bisey benimki. Sana kalmıs kullansan da kullanmasan da + sı - si cok farkedilir olmaz

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

östrojen reseptörü ile dolaylı yoldan inhibe edicidir. güçlü değildir bişey tespit edilirse aromataz içeren birşey ile değişilmelidir. ekstradan verim olarak felan birşey katmaz zaten. bence tek işe yaradığı nokta libido artışı ve tabiri yerindeyse yarattığı abazanlık.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×