Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

NoM

Danabol ve limon

Önerilen İletiler

NoM    0

Selam beyler,

Ben dahabol içince tansiyon yaptiği için baş ağrisi yapiyor.Danabolu birakmistim simdi tekrar baslamak istiyorum.

Tansiyonun artmamasi icin tuzu azalttim.Buna ek olarak da danabol kullanirken hergun limonlu su ve 1 diş sarimsak kullanmak istiyorum.

Tansiyonuma iyi gelip danabolun etkisinde azalmaya sebep olur mu?Mantikli midir?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


NoM    0

Ayrica catapresan tansiyon ilaciymis.Bunu eczaneden recetesiz alabilir miyim ve onlem amacli kullanmali miyim?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Tansiyona iyi gelir mi bilmem ama danabolun etkisini azaltma gibi bi olay olamaz,danabolun mantıgı zaten vucutta su tutması,limonlu su icmek bunu engelleyebilir mi?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8

Hocam boyle bir baslikacilmisti sanirim. Size ait miydi orasini hatirlamiyorum. Arimidex/aromasin almiyorsaniz alin. Su tutmaya bagliyorum ben. Aromatize inhibitorleri bu ostrojene bagli yan etkiler her kurde olmali :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NoM    0

Anladim yani tansiyon yapip,baş agirtmasi tamamen su tutmasina mi bagli?Peki vucut su tutmasa yinede guç artisi olacak ve danabolden faydalanacağim oyle degil mi?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

Ulkemizde danabol kullanmayi yuzde 90 bilmiyor danabolden etki almayacaksin ilaci kestikten sonra kazandirdigi hacimin hepsini tabiti caiz ise iseyeceksin. Danabol kullanmanin mantigi kendimden ornekle 10 tekrar 120 kg bench 140 kg squat 180 kg deadlift yaptigimdan yola cikarak 4 hafta danabol kullanacagim kurun basinda kickstart mantigi ile bu 4 haftada bench e 10 kg squat a 15 deadlift e 20 kg daha eklemek amacim olmali danabolun saglayacagi tek sey agirlik adaptasyonu mantigi olmalidir. Top seviyeye gelen diger anabolizmanlar ile bunlari kalici yapmali uzerine koymaya devam etmelisiniz. Agirlik arttirmadan kimse kaslandim demesin sen guzel su ve besin cektin kasina birascik da kascik aldin testo adaptasyonundan. Arimidex kullanada bilirsin kullanmayada bilirsin o kadar kuru baltalayan bir ilac degil.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NoM    0

Agirlik olayini yeni oğrenmistim bende.Benimde amacim agirliklari artirmak danabolsuz zorlaniyorum.Testocvr bolde daha reseptorlere baglanmadi 2. haftadayim.O yuzden danabole tekrar baslamak istiyordum.

Arimidex ile berabet kullansam baş agrisi yapmayacagindan emin degilim o yuzden simdilik karar veremedim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×