Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Tuna59baba

Natural definasyon planlamasi

Önerilen İletiler

Tuna59baba    1

Sizce natural birinin definasyon planlamasi nasil olmali su aticilar supplementler ve uyaricilar terbutalin sulfat, clenbuterol, ventolin, efedrin broksin bunlar nedir nasil kullanilabilir cogunluklu kalp problemleri yasatabileceginden tavsiye etmiyor ya da hgh fragment falan tavsiyelerinizi bekliyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


anabolikadam    73

Bu sporu doğal yapan birisinin definasyon planlaması bana göre uyarıcı kullanmadan devam etmesidir. Çok fazla düşük kalori almamalı, protein oranı beslenmeye nazaran yüksek tüketmeli ve mümkünse kardiyolarını aksatmamalı. Vitaminlerini bu süreçte eksik etmemeli ki düşük beslenmeden dolayı cinsel sorunlar bile çektiğim olmuştu zamanında. Tabii ki herkeste olacak bir şey değil ancak dikkat edilmeli. 

Clenbuterol beta-2 agonist uyarıcısı direkt ana etkisi kalbedir. Sinir sistemini uyararak çalışır ve epinefrini taklit ederek böbrek üstü bezlerinden direkt kalbe etki eder.
Bana sorarsan gerekli ve güzel mi? Kesinlikle hayır. Getirisini düşündüğün zaman kötü, giderini düşündüğün zaman hepten kötü. Risk ve kazanç oranında çok kötü bir ilaç. Bunlardan diğeri ise ventolin aynı mantık zaten. Efedrine zaten dememe gerek yok ancak HGH fragment olabilir.

Aldacton gibi diüretik ilaçlar ancak böbreğe yük bindiriyor ve boşuna diyebilirim. Bunla yapacağın 2 haftalık cycle yerine kardiyo ile fixlersin durumu. Kalori açığı ve kardiyo yeterli.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    1

Peki sizce ne kadar olmali definasyon suresi ben yaklasik bir yila yakin spor yapiyorum fakat duzensiz bir sekilde kisin yapamiyorum okuldan dolayi kilo aliyorum cirkinlesiyorum her sene 2 3 ay yapabiliyorum max 95 kilodan 88e dustum iki bucuk ayda ama hala yag oranim yuksek ve istedigim gorunume ulasamadikca kendimi yetersiz hissediyorum yag oranim 20 25 civari birde 1 hafta siki diyet yaptiktan sonra yuksek protein dusuk karb canim bazen cok tatli istiyor genelde bunu balla cozuyorum ama bazen bu haftanin sonunda halley falan yiyorum sonrasında da kendimi cok pisman hissediyorum sureci geciktirmis gibi (6 gun agirlik antrenmani ve 30 40 dk kardio yapiyorum ppl)

tarihinde Tuna59baba tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
anabolikadam    73

Ben zamanında 14-15 haftalık diyetler yapmıştım ancak gerçekten aşırı derecede uzun bir süreç doğal yapan birisi için. 12 hafta max kafi olacaktır ancak hedefe göre 18 haftalara kadar bulabilir bu süreç. Düşük kalorilerde örneğin 1100-1200 gibi kalorilerde 12 haftalık bir süreç gerçekten kas kaybını minimalize etmeyecektir. 12 hafta yeterli bir süre görüşündeyim. Karbonhidrat yavaş yavaş haftadan haftaya düşebilir, çok tatlı istiyorsa vücudun bunu krom takviyesiyle belki düşürebilirsin. Bal kalorisi yüksek bir besin ve kan şekerini ani zıplatarak aksine daha da çok acıktıracaktır seni. Aç karnına sabahleyin kardiyo yapabiliyorsan tercihin o yönde olsun. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×