Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

kdrtht60

700 ml sustanon 500ml boldenon 30 mg danabol kürü

Önerilen İletiler

oguzdalkilic    81

iron sana soruyorum; sustanonun icinde bulunan propionate ın yarılanma süresi nedir? Ben soyliyim 3 gündür. Yarılanma süresi 3 gun olan bi ilac bulunuyor icinde bu sustanonun, nasıl 15 gunde 1 diyebiliyorsun? Aynı türk doktorları gibisin

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


iron sana soruyorum; sustanonun icinde bulunan propionate ın yarılanma süresi nedir? Ben soyliyim 3 gündür. Yarılanma süresi 3 gun olan bi ilac bulunuyor icinde bu sustanonun, nasıl 15 gunde 1 diyebiliyorsun? Aynı türk doktorları gibisin

 

kardeşim . Sustanonun içinde sadece propionate esterimi var ? Diğer esterlerin yarılanma süreleri? Bak söylediğiniz doğru bu tarz kısa ester barındıran ilaçlar enjeksiyon günleri arasındaki zaman , gün sayısı nekadar düşer ise dalgalanma okadar azalır ama dalgalanma sürekli vardır istersen gün aşırı vurul dalgalanma herzaman olacak . Bu adam başlangıç seviye bi kür yapıyor ve sustanon gereksiz . Fakat söz konusu dalgalanmalarsa haftada 2 enjeksiyon yapsada olur 1 enjeksiyon yapsada olur dalgalanma sürekli olacak .

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ramses    0

Bende 500 mg sustanon 400 ml boldenona başladım pazartesi perşembe yapmaya karar verdim :) Lakin bir sorum olacak 700 mg ve 500 mg la 500-400 arasındaki fark nedir ? Niçin böyle bir tercih yaptınız ilk kür için yan etki bakımından daha zararlı değilmi kürümü 8 hafta yapmayı planlıyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

500 mg sustanon daha doğru tercih olmuş 700-750 yi eşik atlamaya kullanırsın birde yanetkileri kontrol etmeyi daha risksiz yoldan öğrenirsin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213
ilaç prospektüsü okuyarak geliyoruz bakıyorum :)) adamların tıbbi kullanımı ile body sporundaki kullanımı hangi düşündüğünü yaz bence ben sana kanda ortalama değerleri gösteren siteyi atayim şuradan bi kendin kontrol et http://www.steroidcalc.com/ 700 mg 10 hafta sadece pazartesi(günlük124-40mg arası) vur testo izocaproate birde 350 every 3.5 days yap (günlük90-56 mg) aradaki dalgalanma uçurumuna bir bak

yurtdışında böyle yapmıyorlar derken o dediğin teknik ara vermeden uygulanan kürlerde yani 12 ay boyunca kürden çıkılmadığında yapılır nedeni

adam 100 110 kg define ağırlığa ulaşmıştır artık doğal sınırların çok üzerindedir ilaç olmadan vucudundaki testo bu kasları kaldıramamakta o yüzden 4 4 lük yaşasa bile kaslarını asla koruyamaz bu şekilde kullanımın en yaygını yılı 4 e bölerek 3 ay 1500 2000 mg testolar kullanıp 3 ay 250-500 mg testo kullanarak birnevi vucudu dinlendiriyor.

dediğin gibi 1 2 yıl 250 mg testoyu al 15 günde bir bakalım bir daha spermlerin canlı olacak mı :)))

 

İlaç prospektüsü okuduğum felan yok :) ben bu söylediklerni bildiğim için o yorumu yaptım fakat yanlış olan senin bazı önerilerindi. Testosteron kullanımı sadece fitness sporunda değil bir çok spor dalında kullanılan bi ilaç. Aynı zamanda sporcu bir aile olduğumuzdan yurt dışında ne nasıl kullanılıyo biliyorum . Tıbbi kullanımla bunun alakası yok ilaç içerisindeki en uzun estern yarılanma süresine kadar beklenip yarılanma zamanıbu ilaç tekrar vurulabilir . Fazla konuşmayacağım . Masteron 'a arimidex öneren birde tam tabletler öneren bir insanın bilgileri benim bilgilerime çok zıt ama saygı duyuyorum belki senin hormonların benim hormonlarımla farklı çalışıyodur :) okadar tahlil yaptırdım herşey çok normal çıkıyo ama senin söylemene göre demekki benim spermler ölü doktor yalan söylüyor aleti kesip atayım ozaman . Konuyu açan arkadaşa başarılar diliyorum küründe.

 

bu bro hocalarınızın yaptığı şeyleri nesilden nesile aktarmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz bilmiyorum da görmemişim insanları yanlış yönlendirmeyelim

izler isen masteron hakkında bilinen 5 yanlışı görürsün.

masteron asla ve asla Aromatize inhibitörü değildir. bunun hakkında buraya istediğin sayıda bilimsel makale atabilirim.

ikincisi total testonun lh ve fsh ının doğal seviyeler arasında olması sperminin kalitesini belirlemez. çocuk yapmaya çalıştıgında tüp bebek hastanelerinin koridorlarında beni hatırlarsın :))

 

kOTATBcgdj4

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hardbody888    1
İronmanman123, 19.02.2017 - 19:17 yazdı:

Arkadaşım sustanon denen ilacı 2 ye bölmene gerek yok. Yanlış şeyler yazıyorlar . Sustanon aslında 15 günde 1 olacak şekilde 250 mg vurulur ve bu sene boyunca devam edilir pct ye bile gerek kalmaz . Spor hekimlerinin yazdığı recete ve yurt dışındaki sporcuların yaptığı kür şekli böyledir. Testo enantath da böyledir. 15 günde bir alınan 250 mg testonun zararı pek olmaz . Ayda bir 500 wurulanda var düzenli olarak . Bu kas koruma için yapılır.yani enantatı haftada 1 sustanonun2 wurcan die bişey yok. Ama 700 sustanon sana çok fazla ve sustanon değişik çalışan bi ilaç. Karışık ester olduğu için bigün gidersin kasların sert bigün gidersin daha pumplı bigün gidersin hiçbişey yok. Hormonlara etkiside böyle dalgalı şekildedir . Sustanon kesinlikle 500 den fazla alma 500 bile fazla.

korumak icin yil boyu 15 gunde ayda 1 susta vurulur diyor zarari olmaz diyor hocamiz 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×