Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Kaanogan

Çok saygı değer hocalarımdan ve arkadaşlarımdan bir istek

Önerilen İletiler

Kaanogan    0

Öncelikle herkese merhaba daha önce bir çok küre girdim fakat hepsi bulk içindi ilk defa Define kürüne gireceğim elindeki malzemeler ; 5 kutu Balkan clen , 3 Balkan winstrol , 10ml'lik Masteron, 1 kutu tiromel t3 , 1 kutu proviron , 1 kutu klomiphen(tedavi) üzerine sadece Sustanon koyabileceğim yurtdışına çıkacağım için elimdekilere ek birşey koymadan bana bir öneride bulunabilecek birisi varmı kısacası ek olmadan malzemelere bir kür programı istiyorum (koruma amaçlı enginar hapı, zinco 220 ,b12 konplexi , asparagus hapı ve vitamin takviyeleri mevcuttur.)

Boyum 1.87 kilom 110

Elimde ki ürünlerle bir kür istiyorum sizlerden☺️

Ve yanında protein tozunu kullanmaya devam etmelimiyim? Günlük beslenmem 4 öğün kırmızı et salata vs.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

oguzdalkilic    81

Winstrol sadece vucuttaki suyu atıyor ve ilac bittiginde fazlasıyla geri alıyorsun denendi onaylandı. Tiromel kim onerdiyse at cöpe, dogal tiroid dengesini bozan bi ilac o ve eger yag yakımı amaclı aldıysan sana %1 bile katkısı olmayacak ama omur boyu tiroid sorunu cekme ihtimalin yuksek, biraz arastırırsan tiromel baslandıgında omur boyu kullanılan bi ilactır, cunku bırakırsan daha tiroidin dogal yollarla dengelenemez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

Yag oranin yuzde 10 ve alti degilse winstrol masterona gerek yok sustanon ile kullanilabilecek ilaclar degiller zaten t3 konusu riskini almaya degmez tiroidini bozma riski var ve zaten t3 ile yag yakiminda kas kaybi yasandigi da kesin ben olsam kullanmazdim:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rayban47    1
Winstrol sadece vucuttaki suyu atıyor ve ilac bittiginde fazlasıyla geri alıyorsun denendi onaylandı. Tiromel kim onerdiyse at cöpe, dogal tiroid dengesini bozan bi ilac o ve eger yag yakımı amaclı aldıysan sana %1 bile katkısı olmayacak ama omur boyu tiroid sorunu cekme ihtimalin yuksek, biraz arastırırsan tiromel baslandıgında omur boyu kullanılan bi ilactır, cunku bırakırsan daha tiroidin dogal yollarla dengelenemez.

tiromel ile ilgili resmi kaynak verebilir misin üstadım. Growth kullanımlarında herkes t3 alıyor almak zorundada yağ yakımına büyük etkisi var t3'ün siz %1 bile katkı sağlamaz demişsiniz varsa resmi kaynak yada sağlam kür yapıp deneyen birisi görmek isterim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaanogan    0

Ya arkadaşlar yaşam naturel forumlarına yazsam en az bu kadar saçma yorumlar gelirdi hepsinin riskini biliyorum zaten hepimiz biliyoruz. Benim elindekilerle bir kür programı yazabilirmisiniz diye sordum yok herkes Yok böyle zararlı felan fistan biliyoruz zararlı hepsi lütfen adam akıllı bir hocamız varsa yazsın yoksa boş yapmayın lütfen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

senin bu soruyu sorman kadar saçma cevap gelmiş diyeyim o zaman sustanon gibi ağır bulk ve piyasanın en çok su toplayan ilacının yanında yüzde 10 un altında kullanması gereken ilaç ve 3 tane de tablet yağ yakıcı ile kür hazırlayın diyorsun buyur sen hazırla da görelim:))

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kendini iyi anlatamamişsin.

En az 2 3 yil spor gecmisin varsa bulk istiyosan 16 hafta testo e + bolde + 4 hafta dianabol + günde 4000 kalori + 8 saat uyku + günde 2 tablet proviron + haftada 5 spor

Definasyon istiyosan:

1-10 hafta testo propionat 400 ml

2-9 hafta masteron 300 ml

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaanogan    0

Hepinizin yasak kelime Efendi bir şekilde yazıyorum buraya

Salonda bana abi bench de kaç basıyorsun diyecek adamlar yorum atıyor. O adamlar yorum atınca asıl üstadlar yazmıyor bi yazmayın mq ya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ve konuya cevap yazma yetkiniz yok!

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.