-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: wecira
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Haftalık 500mg sustanon Kürü için enjeksiyon programı nasıl olmalı ?
Detaylı anlatırsanız sevinirim teşekkürler
-
Yazan: alpak
B ile başlayan kaliteli bir steroid markası kullanıyorum reklam olarak anlaşılmasın diye adını vermiyorum yaşadığım sorunla ilgili bir bilgi vermek istiyorum testo enanthate aldım 3 sise ilk 4 hafta 250mg sonrasında 500mg ile kür yapacaktım ilk kürümdü çok fazla araştırma yaptım kullanmadan önce fakat yaptığım araştırmalara dayalı bir sonuca varamadım yaşadığım sorunla ilgili o yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var
Sorunu anlatıyorum kür öncesi test verdi total testo 570ng/dl serbest ise 22.07 çıkmıştı ilk enjeksiyonu pazar akşamı yaptım 0.5 ml olacak şekilde sorunsuz şekilde ilaç aktı gitti yağ gibi zaten omuz içine kahverengi uçlu insülin enjektörü ile enjeksiyon yaptım ardından 2.enjeksiyonu perşembe sabahı yaptım 2.enjeksiyonu elime yüzüme bulaştırdım biraz 0.5ml 0.2-0.1-0.2 seklinde enjekte edebildim sterillik konusunda bir sorun yaşamadım fakat ardından 3.enjeksiyonu cumartesi akşamı yaptım 0.5 ml yine fakat pistonu ittiğimde ilaç gitmedi direndi ardından biraz daha üst tarafa soktum ilaç aktı fakat yanma vardı enjeksiyon sırasında ve ilacın bir kısmını kusma yaptı ben o gecenin ardından pazartesi sabahı kan testine gittim testo değerim bu şekilde çıktı ilacın sahte olma sansı yok 12 tane gerçek hayattan arkadaşlarım kullanıyor ilacı ve hepsinin değerleri olması gerektiği gibi.
Bende kan verdiğim günün akşamı sinirlendim gittim 1 ml 250 mg vurdum yani haftada 500e yükselttim daha kan testi vermedim buradaki hata nedir aşağıda ise 1. 2. 3. ve 4. enjeksiyon alanları işaretleyip atıcam hatamı bana söylerseniz çok memnun olurum mavi olan 4.enjeksiyon TURUNLAR 1,2,3 hatalarımı söylersen sevinirim iyi günler.
-
Yazan: Boldburak
Şimdiye kadar hep kalçamdan enjeksiyon yaptım 2 ml olarak hep rahat yapardım en son 2 vuruşumdan çektiğimde kan geldi her zaman vurduğum yerden enjeksiyonu yaparken artık çok zor giriyor iğne ödem oldu hafiften kalçama girerken zorluyor siyah uçlu kullanıyorum daha ince bi uç var mı omzundan vuramıyorum çekmeye yetişemiyorum en iyi çözüm nedir ?
-
Yazan: ahmets
Selamlar,
Şuanda haftada üç gün sustanon vurulduğum bir kürdeyim.
Şansıma elimdeki sustalar cuma bitti ve alamadım pazartesi vurulsam tekrar bir güç düşüklüğü veya sıkıntı olur mu?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: mtnsk25
Merhabalar,
1.2ml bir sağ bir sol olmak üzere haftada 3 enjeksiyon yapıyorum omuzdan.
Ama enjeksiyon yaptığım yere iğne hem çok zor giriyor hem de iğneyi çıkarınca çok kanıyor. Sonrasında da sarı leke oluyor. Yanlış vurduğumu da düşünmüyorum kan kontrolü yapıyorum. Bir bilen tecrübesi olan var mı?
-