Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

aybo59

Testo enanthe ile masteron propionate kullanılırmı

Önerilen İletiler

aybo59    16

5haftadır testo bolde küründeydim boldeyi çıkarttım yanetkiden şu an tüm sorunlarım kalktı geçti çok iyi hissediyorum bolde lanet bir ilaçmış kızarıklıktan tut herşeyi yapıyo ciddi bir artısıda yok iran testo var elimde burak hocadan temin ettiğim uzun süre kullancam diyetteyim düşük karb cal alıyorum haftada 6gün idman 6gün sabah aç karnına 45dk kardiyo 1900-2000cal alıyorum 150 160 protein 150gr karb 60gr yağ biraz sert geçiyor 0 şeker 8gr tuz aslında ilk başta yüksek alıyodumda sonra yağ oranımı ve suyu temizlemeye karar verdim düşük karb daha yaradığında karar verdim bu yüzden iran testo enanthe var ama destelemek amaçlı yanına masteron alayım diyorum propionate olarak işe yararmı diyeti desteklermi zaten bu kür bittiğinde uzun süre yapmıcam bir daha yani iran testonun yanına ne koyabilirim masteron olabilir efedrin olabilir vs.

İlk defa küre girecek arkadaşlar varsa bolde kesinlikle önermiyorum leş bir ilaç hem geç açılıyo hem benim gibi erken açılırsa daha paşta pes ediyorsunuz rimo alın ya da only testo gidin daha iyi beygir ilacını vücuduna sokarsan böyle olur oh çok rahatladım valla şu an boldeyi kestim 0 sıkıntım 0 sivilce testonun verdiği güç libido felan misgibi diyetteyim diye birde destekleyecek bir ürün koysam on numara olacak

mesela haftada 2kez pazartesi perşembe 250 testo 200masto propionate 250 testo 200 masto priponate sorun yaratırmı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Larues    235
aybo59, 18 dakika önce yazdı:

İlk defa küre girecek arkadaşlar varsa bolde kesinlikle önermiyorum leş bir ilaç hem geç açılıyo hem benim gibi erken açılırsa daha paşta pes ediyorsunuz rimo alın ya da only testo gidin daha iyi beygir ilacını vücuduna sokarsan böyle olur oh çok rahatladım valla şu an boldeyi kestim 0 sıkıntım 0 sivilce testonun verdiği güç libido felan misgibi diyetteyim diye birde destekleyecek bir ürün koysam on numara olacak

@galicik bolde kullanmayın herkese göre değil dediğimiz zaman suçlu biz oluyoruz neyse :) @aybo59 büyük geçmiş olsun sorunu çözmene sevindim

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aybo59    16
Larues, 6 dakika önce yazdı:

@galicik bolde kullanmayın herkese göre değil dediğimiz zaman suçlu biz oluyoruz neyse :) @aybo59 büyük geçmiş olsun sorunu çözmene sevindim

sağol masteron içni ne diyosun

tarihinde aybo59 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Greblan    98
aybo59, 26 dakika önce yazdı:

sağol masteron içni ne diyosun

Masteronu ne amacli kullaniyosun? E2 dusurup free testo artisi icinse sadece uzun ester al bence cok daha ucuza gelir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Larues    235

Bence only testo git bi bak bakalım yine aynı vaka olmasın vücudun muhtemelen dediğin gibi hassas 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.