Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Egolifting65

Şehirlerarası ilaç taşımak

Önerilen İletiler

Egolifting65    10

Merhaba herkese 

antalyaya çalışmak için gideceğim ve ilaçlarım bulunmakta tahminimce iğne zaten koyamayız 

fakat ilaçlarımı götürsem bir sorn teşkil eder mi 

valize değilde sırt çantama atıp yanında taşısam bilen biri detsylı açıklarsa sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

janbertozen    338

sıvı ürün 100 ml i geçmediği sürece herhangi bir flakon :D  sıkıntI olmaz 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Egolifting65    10
janbertozen, 2 saat önce yazdı:

sıvı ürün 100 ml i geçmediği sürece herhangi bir flakon :D  sıkıntI olmaz 

Eyvallah saolasın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    329

Şehirler arası diyosun gören diycek yurtdışına taşıcan 🤣 dikkat et gümrük el koymasın 

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    886
Egolifting65, 6 saat önce yazdı:

Merhaba herkese 

antalyaya çalışmak için gideceğim ve ilaçlarım bulunmakta tahminimce iğne zaten koyamayız 

fakat ilaçlarımı götürsem bir sorn teşkil eder mi 

valize değilde sırt çantama atıp yanında taşısam bilen biri detsylı açıklarsa sevinirim

Bir şey olmaz bazen aramaya giriyor otobüsler jandarma arama yapıyor ama o da açıp her valizi dökmüyorlar sorun olmaz.

Ben uçakta götürdüm şehirler arası testosteron bir sorun olmadı. :) 

tarihinde forbit tarafından düzenlendi
  • Cool 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Melihcan07
      Herkese merhaba,
      Geçenlerde izlediğim bi poadcast boş bi flakona ilaçları haftalık kullanacağı miligramları doldurup o flakondan 7 ye böldüğünü duydum bunu yapan varmı mesela rimobolanın şişesini açtıktan sonra o boş flakona doldurduğumuzda dolaptamı saklamamız lazım bide ilaçlar karışırmı sorularım bunlar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Beyazıt
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Omuzdan enjeksiyon yapacağım 1 ml, bu fotoğrafta ki enjektör işimi görür mü?

• Yazan: Osibaba09
      Arkadaşlar selam,
      2. kürüme girmeyi planlıyorum. Ünlü bi hocayla uzaktan çalışıyorum ama fıs çıktı, 5 haftalık bir kür programı yaptı ilaç temininde yardımcı olurum dedikten sonra 10K fiyat istedi proton marka ilaçlar için. Ayrıca ilaç dozajları da yüksek geldi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
      5 HAFTALIK YAPTIĞI KÜR PLANLAMASI:
      PAZARTESİ
      Testosteron Enanthate 1 ml Boldenon 1 ml PERŞEMBE
      Testosteron Enanthate 1 ml Boldenon 1 ml HER GÜN
      Turinabol 50 mg MCT VE VİTAMİNLER
      Arimidex Zma Milktistle C vitamini B 12 Multivitamin Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: bariskaraca0
      Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR DETAYLARIM:
      Testosteron Enanthate Turinabol Bir dönem önce eczanede vurdururken baktım beni arada sallıyor yarın vururuz öbür gün vururuz yapıyor olacak gibi değil kendim kalçadan enjekte etmeyi öğrendim o şekilde vuruyordum ama ister istemez hep bi tarafa vurabildiğim için sorun yaşar oldum yakından tanıdığım bi eczacı arkadaşa omuzdan vursam nasıl olur dediğimde gardaş kasa ulaşmaz yağda kalır olmaz kalça iyi gibisine birkaç yorumda bulundu sizin rahat ederek enjekte ettiğiniz bölge neresi ve hangi bölgede enjekte ederken nelere dikkat etmeliyim kendi fikir ve yaşadıklarınızı belirtir misiniz.
      Teşekkür ederim  
    • Yazan: Boldburak
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Şimdiye kadar hep kalçamdan enjeksiyon yaptım 2 ml olarak hep rahat yapardım en son 2 vuruşumdan çektiğimde kan geldi her zaman vurduğum yerden enjeksiyonu yaparken artık çok zor giriyor iğne ödem oldu hafiften kalçama girerken zorluyor siyah uçlu kullanıyorum daha ince bi uç var mı omzundan vuramıyorum çekmeye yetişemiyorum en iyi çözüm nedir ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.