-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
![i_clint](https://peptidturkiye.com/forum/uploads/monthly_2023_05/125.thumb.png.50e25428e72bccbaaabed37ecc5e68e1.png)
Testislerde atrofi - pregyln - ovitrelle ne zaman kullanmalıyım?
Oluşturan:
i_clint, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Sinan35
Herkese merhabalar,
Size danışmak istediğim bir konu var.
KÜR İÇERİĞİM:
1-10 hafta testo -deca 10-26 hafta bolde tren testo Kürü yapıyorum 13. haftaya geldim. Geçen yıl PCT için pregny yerine muadili olan ovitrelle aldım ( doktor arkadaşım rapor yazdığı için elimde biraz fazlaca mevcut) şimdi kür içerinde hafta bir ovitrelle kullansam kürü olumlu etkiler mi doğal testoyu arttırdığı için yoksa zararı mı olur bu konuda bana fikrinizi söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Liberta
Merhaba arkadaşlar, nasılsnıız?
Klomen ve Ovitrelle'nin reçetesiz satılmayacağını duydum, doğru mudur?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: gigabatu
Merhaba kürüm bitti üstünden 1 ay geçti nerdeyse 1 haftadır gezmediğim eczane kalmadı Ovitrelle bulamıyorum.
Sadece klomenle pct tedavisi yapılabilir mi? Ovitrelle'siz pct olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim...
-
Yazan: Revolex
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Pctye başlayacağım fakat bulunduğum bölgede hiç bir eczanede ovitrelle bulamıyorum.
Direkt klomen de kullanmak istemiyorum.
SORULARIM:
Bu ovitrelle bulamama sorununu nasıl çözebilirim? Alternatifi var mıdır acaba? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: ardas
Merhabalar pct de normalde choriomon kullancaktım fakat bulamadım ondan mecbur ovitrelle kullanıcam ama daha önce hiç ovitrelle kullanmadım ondan pct planlamasını size de danışmak istedim.
1.hafta Ovitrelle (tek enjeksiyon)
6 gün ara
2.hafta Sabah Akşam günde 2 Tamoksifen ve Klomen
3.hafta-4.hafta günde 1 tamoksifen Klomen.
Sizce pct planlaması iyi mi yeterli olur mu acaba ?
@metinav @Askabar @otopsicikedi @Oathbreaker @Diver
-