Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

KurtSametfit2012

Ventolin ve anapolona dair sorular ?

Önerilen İletiler

anapolon ve ventolin urunlerı mesela hıc kur kesmeyen bır sporcu ıcın 1 yıl dıyelım kurunu kesmıyor kullanımları nasıl oluyor kac hafta ara verıp gerı baslıyor ve karacıgerın kendıni tedavı etme suresı nedır. Son Olarakda Ventolın Nasıl Kullanılıyor pramıd seklımı ve ne kadar ara verılıyor kür içinde ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ventolin veya clen hiç bulaşma ben kullandım gün içinde kalbin ağzında geziyorsun, kendine yapacağın en kötü şey kalp ritmiyle oynamak olur fazladan 100-200 kalori yakmak için değmez, anapolon ise keyfi ara sıra ant öncesi alabilirsin, kürün başında ilaçlar açılana kadar kullanabilirsin ama sorduğun sorular tamamen kişisel ve duruma bağlı tahlil verirsin değerlerine bakarsın ona göre hareket edersin , ezbere olmaz.

tarihinde Anayurt Oteli tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    306

Birisi astım hastaları için, diğeri de AIDS hastaları içindir. clen yada ventolin nefesini açar definasyon dönemindesin kardiyo yaparsın gücün tükenmek üzeredir, seni seni bir tık ileriye atar performansını yükseltir. Anapolonda güç verir vücudun su tutar, kilo aldın sanırsın ama ilacı bırakınca hepsi gider idrarla atarsın. Yazdığın iki ilacin ucu ..... delik. Daha iyi anabolikler var biraz daha araştırma yap forumda. 

Anapolon 5 hafta kullanılıyor, günde 1 tablet karaciğerde toxic olduğu için 50 mg, 1 tableti 2 parçaya bölüp alıyordum, 8 saate denk getirmeye çalışıyorum.  100 mg çıkıp Günde iki tablet kullananlar da var.  Yaninda karaciğer koyucularıda aldım nac 600 ve enginar suyu. Ventolin, hiç kullanmadım.  Clen kullandım ilk iki hafta bir tablet ikinci haftadan sonra 2 tablete çıkarıyorum. Piramit dedikleri ilaç sayısını yükseltmek. 2 tabletten fazlasını da önermedi çalıştığım hoca. Bulgar clen kullanmiştim pek bir faydasını da görmemiştim performans haricinde. Bu benim deneyimlerim (kimseye önermem) 

tarihinde Tr3n tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.