-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: roidmax
Merhabalar, Çoğu forumda göremediğim bir konu olmasından dolayı insanların yararlanabileceği bir konu olması amacıyla ve ayrıca ben de öğrenmek amacıyla bu konuyu açmak istedim.
Sorum şu,
Çevremde gördüğüm bir kaç çeşit Pregnyl kullanımı var.
Kürden sonra yarılanma tarihi en uzun olan maddenin o tarihinden sonra kullanılmaya başlanması ve yüksek dozajlarda 1-3 arası enjeksiyon. Veya aynı şekilde her gün-iki günde bir olacak şekilde, 5000 ui lik miktarı bitirene kadar 500 ui enjeksiyon yapmak. Ağır kürlerde kullanılmak üzere, her hafta bir kere 500 ui kullanımı. Son enjeksiyonun yapılma tarihinden 3 gün önce başlamak üzere, 5000 ui kadarlık bir dozajı bitirene kadar her gün 500 ui yapmak. gurbuz hocamdan aldığım bilgi doğrultusunda da "Only Testosterone Enanthate" olarak geçen kürlerde (ki 6 hafta Dianabol eklenmiş kürler de buna dahil) en doğru HCG kullanımının bu şekilde olduğu. Kullanışı
Kutudan çıkan 2 ampülün kafasını kırdıktan sonra sıvıyı enjektöre çekiyoruz. Tozun olduğu ampüle sıvıyı boşalttıktan sonra "U100" insülin enjektörüne çekiyoruz. 100 ui göreceğiz insülin enjektöründe. Her kullanımda enjektör üzerinden 10 ui eksilecek. Kullanımdan sonra U100 enjektörün kapağını kapatıp aynı şekilde dolaba kaldırıyoruz. Bu şekilde bozulmadan soğukta saklanabilmiş oluyor. Yaptığım araştırmaya göre de 30 gün bu şekilde saklanabiliyormuş.
Emilme süresi ve vücuttan atılma süresi
Emilme süresi 2 saattir.
Vücuttan atılma süresi 72 saattir.
-
Yazan: Equipoise
Pregnyl hakkında forumda çok fazla bilgi kirliliği gördüğüm için bu konuyu açma gereği duydum. Pregnyl ne zaman kullanılır, ne işe yarar? Temiz bir dille anlatmaya çalışacağım. Arkadaşlar pregnyl HPTA açmaz. Tam tersine HPTAyı baskılar. Çünkü pregnyl bir hormondur esasında, lh fsh ı taklit eder. Dolayısıyla pregnyl in kullanım amacı, lh ve fshtan aylarca uzak kalmış olan testislerin kendine gelmesini sağlamaktır. Eğer kür kısaysa, nor19 türevleri yoksa ya da testislerde fazla küçülme yoksa; pregnyl kullanılmayabilir.
Şimdi gelelim "ne zaman kullanılmalı" konusuna. Nolvadex ve klomen hpta açan, pregnyl ise tam tersine hpta kapatan bir ilaç olduğu için ASLA aynı anda kullanılmamalıdır. Pregnyl e başlayacağınız tarihi öyle bir ayarlamalısınız ki, SON pregnyl iğnesi; nolvadex ile klomenin BAŞLANGIÇ tarihine denk gelsin.
Örneğin: diyelim ki planınız 10 gün boyunca her gün 500 iu pregnyl vurmak ve son iğneniz testosteron enantat. Son iğneden 24 gün sonra nolvadex/klomen e başlanacağı için, 14. Gün civarlarında pregnyl e başlanılmalı. Böylece 24. Gün geldiğinde son pregnyl dozajı bitmiş olucak.
Nolvadex/klomen e ne zaman başlanır?
Bir ilaç vucuttan tam olarak ne zaman atılırsa o zaman başlamak, en verimlisi olacaktır. Mesela testosteron enantatın yarı ömrü 4.5 gün olduğu için (10.5 değil) 4.5x5 yani 23.5 gün sonra nolvadex klomen başlanabilir. Standart olarak bilinen 10.5x2=21 gün mantığı yanlıştır. Bir ilacın vucuttan tam olarak atılması 5 kez yarılanması ile olur. Eğer testosteron enantat yarı ömrü 10.5 gün olsaydı, 30 40 gün sonra bile hala vucutta testosteron bulunurdu.
-
Yazan: Blitzkrieg
Merhaba değerli forum üyeleri.
Bu forumu yıllarca kullandım. Desteğinizi çok gördüm. Hiç birinizin hakkını ödeyemem.
önümüzdeki sene evlilik yoluna giricem ve artık kür konusuna uzun bir süre ara vericem. Çoluğa çocuğa karışırım, belirli bi yaşı alıp öyle başlarım artık
ara ara eczanelere ilaç almaya gittiğimde alışkanlıktan dolayı hepsine pregnyl den başlayıp chriomoon falan bütün pct-mct ilaçlarını sorarım. En son sorduğum eczanede bana, pregnyl elimizde yok ama anlaşmalı olduğu yurtdışı depolarından getirtebildiklerini söyledi. Bende okeyleyip getirttim. 500 tl bi ücret ödedim. İlacı direk soğuk zincirden çıkarıp buzla verdiler bana. Bana orijinal gibi geldi. Sonuçta resmi bir eczane versi bu ürünü bana ama içime kurt düşmedi de değil. O yüzden sizinle de paylaşmak istedim. Sizce orijinal midir? Her ihtimale karşı başka eczaneden hamilelik testide aldım. Kullanmadan önce denemek adına.
saygılar..
@rastlantisal @metinav @Rdm @Bay-T
-
Yazan: Kapukaya
Dostlar iyi forumlar.
Forumdaki dostlarımızın tecrübelerince swissin steroidlerin dümen olduğunu öğrendik ancak pregnyl vs. Etkili midir yoksa oda mi etkisizdir.
-
Yazan: Delibas44
Herkese Merhaba. 3 ay önce blondenon(500mg) ve testo(1000mg) kürüne başladım ve bitirdim. Kür sonunda ise ovitrelle ile bir pct yaptım toplamda 6500iu, haftalık 2000 olmak üzere fakat fsh ve lhda nerdeyse hiç oynama olmadı ve hayal kırıklığına uğradım.
Bu konuda bilgi almak istiyordum hormonlarımı en hızlı şekilde nasıl toparlayabilirim veya yurt dışından pregnyl mi sipariş vermem gerekiyor veya sadece clomen ile tedavi edebilirmiyim? Teşekkür ederim şimdiden. @Bay-T @galicik @otopsicikedi
-
