-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Testo bolde kürümde doz arttırımı
Oluşturan:
Emreturlu, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Sinan06
Merhaba değerli hocalarım,
Pazartesi günü bulk kürüne başlayacağım:
400 / 400 / 200mg
1. Hafta:
0,5ml testo 0,5ml bolde 0,5ml masteron Günlük 2 tablet turinabol ( sabah ve antrenman öncesi ) 2.3. Haftalar:
Pazartesi:
1 ml testo 1 ml bolde 1ml masteron Cuma:
0,5ml testo 0,5ml bolde 0,5ml masteron Gunluk 4 tablet turinabol ( 2 sabah - 2 antrenman oncesi ) 4.5.6.7 ci haftalar ve sonrası için:
Pazartesi-cuma:
1 ml testo 1 ml bolde 1ml masteron Gunluk 5 tablet turinabol ( 2 sabah 2 antrenman oncesi 1 aksam ) Kullanımı hocam böyle önerdi...
Vitamin ve koruyucucuları da :
2000mg Omega 3 sabah-aksam 1000 mg C sabah+ antrenman oncesi 3 kapsul Triblus aksam 3 milk thistle sabah-aksam 10 mg tamoxifen haftada 3 25 mg proviron her gun sabah ac karina ve ya antrenman oncesi 0,5 mg dostinex 2 haftada 1 ( ayin 1 i ve 15i ic kafan karismasin ) Bu şekilde önerdi. Sizinde bu öneriye fikirlerinizi almak istedim yanlış birşey yapıp kürü mahfetmemek için , bana yardımcı olur musunuz lütfen teşekür ederim şimdiden herkese.
-
Yazan: Hwidka1
iyi günler dostlar, bolde kürüne haftaya başlıyacağım 8 haftadır cruise yapıyorum, yanına kick start anapolon almak mantıklımı 20 veya 30 gün kullanmayı düşünyorum, bundan 1 yıl önce kullandım ve harikaydı fakat ciddi sivilce yapıyordu.
Düzeltme: 1 yıl önceki kürde sustanonda vardı sivilce sebebinin çoğu oda olabilir.
-
Yazan: Wessaa
Merhabalar,
İlk kürüm olacak ve başlangıçta testesteron enanthete + rimobolanla başlamayı düşündüm fakat ilaçları tedarik ederken rimobolanin fiyatı beni bir hayli aştı. Suanki güncel eczane fiyatı 100mg bir ampul 244 lira.
Kürüm şu şekilde olacaktı:
Haftalık 500mg testo + 400 mg rimobolan
Soruma gelecek olursak rimobolan yerine ilk kürde eklenilenecek başka bir ilaç var mı?
-
Yazan: Bos23
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Spora uzun bir ara vermiştim şimdi tekrar başlamaya karar verdim. kickstart kür yapmayı düşünüyorum. Daha önce 2 kür yaptım
Testo tren e veya parabolan Danabol /anapolon Boldenon Masteron Tren ile npp arasında gidip geliyorum hangisi daha mantıklı olur sizce decadan dick konusu için biraz çekiniyorum.
Hızlı bir toparlanma için hangisi daha etkili olur?
-
Yazan: metepek
Herkese kolay gelsin,
10 haftalık testesteron cypionate ve masteron kullandım kan sonuçlarım bu şekilde pct bittikten 20-25 gün sonra kan verebildim pct sürecini nasıl yürütmem gerekiyor ?
-