Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

Rma    163
Judas, 1 saat önce yazdı:

Bende de aynısı var 1200e aldım İranlı satıcıdan kan testi vericem özelde hafta içi buraya atarım değerleri ama sahte gibi geliyor üzücü gerçekten

Knk aburaihan daha fazla üretim yaparak eski seri ve uidleri bantdan geçirdiği için olabilir güvendiğim iranlı bir satıcı böyle dedi çünki şu an üretim yok yada çok sınırlı yönetimden dolayı eski uidleri geçirip daha fazla satış yapabiliyorlar muhtemelen o yüzden sterilizasyonu iyi çünki testlerde tam olması gerektiği gibi benim

Bunu öğrenmek içimi rahatlattı orjinal kullanıyoruz sorun yok 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Unrest    205
Rma, 2 saat önce yazdı:

Knk aburaihan daha fazla üretim yaparak eski seri ve uidleri bantdan geçirdiği için olabilir güvendiğim iranlı bir satıcı böyle dedi çünki şu an üretim yok yada çok sınırlı yönetimden dolayı eski uidleri geçirip daha fazla satış yapabiliyorlar muhtemelen o yüzden sterilizasyonu iyi çünki testlerde tam olması gerektiği gibi benim

Bunu öğrenmek içimi rahatlattı orjinal kullanıyoruz sorun yok 

Nasıl emin oluyorsun ? Bunlarla aynı uid elinde olan var mı 5 ay önce stoklamıştım bunları

20251214_150414.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bende de ayni UID numarali iran testodan var. Kan testi veren varsa sonuclari paylasabilir mi ? Eger urun sahteyse paketlere farkli UID numaralari yazamazlar mi neden hepsine ayni numarayi yazmis olsunlar ki ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    27

arkadaşlar bence gereksiz takıyorsunuz kafaya, bu uid olanların hepsi çalışıyor (benim kullandıklarım en azından) eczane malı veya değil artık almışsınız kullanın geçin daha sonra tekrar almazsınız farklı markalara yönelirsiniz mesela nessie gibi ucuz ürünler varken iran saçma geliyo bana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
levinkevrone, 53 dakika önce yazdı:

Bende de ayni UID numarali iran testodan var. Kan testi veren varsa sonuclari paylasabilir mi ? Eger urun sahteyse paketlere farkli UID numaralari yazamazlar mi neden hepsine ayni numarayi yazmis olsunlar ki ?

Abi uid kısmının dışında birde karekod var. Karekodu telefondan okutursanız skt vs..olan içerik çıkıyor.  Bana şuana kadar hiç aynı uid gelmedi. Tuhaf bu durum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest, 2 saat önce yazdı:

Abi uid kısmının dışında birde karekod var. Karekodu telefondan okutursanız skt vs..olan içerik çıkıyor.  Bana şuana kadar hiç aynı uid gelmedi. Tuhaf bu durum

Telefon karekoda odaklansin diye bayagi bir bekledim ama okuyamiyor bir turlu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    163

Barkodları da aynı ampüllerde bir düzensizlik yok enjeksiyonds da hiç sorun yaşamadım ilaç çalışıyor test vermiştim normalde ama sağlık ocağında verdiğim için testo değerini tamamen ölçememişler 500 İran testo 400 mast küründe 5.hafta test verdim ostrojenim olması gerektiği gibiydi kullandığım 1 1.5 arimidexle 40 tı özelde bir daha test vericem bu hafta tam değerleri atarım güzel ama çalışıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
levinkevrone, 1 saat önce yazdı:

Telefon karekoda odaklansin diye bayagi bir bekledim ama okuyamiyor bir turlu

Bende samsung s23 ultra var kamera ile karekodları okuyor. 

01(06260164603057)21(15514032312311313190)17(280418)10(1035)

Şu şekilde bir kod çıkıyor. 1. Parantez GTIN 2. UID 3. EXP 4.LOT

Tekrar söylim ben 2 tane kaynaktan alıyorum ikiside irandan stok yapıyor, daha hiç aynı UID kutu gelmedi şu ana kadar. Satıcıya yine sordum sende böyle oluyor mu diye hiç aynı UID ürün gelmedi 6 yıldır dedi.

20251214_212517_001.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Armbreaker    13

9 haftadır kürdeyim lot:2012 aynı uid numaralı kutuları kullandım hep, cumartesi saat 4 de enjeksiyon yaptım bu gün yine kan testi verdim 11 de. yani 40-45 saat içinde peak yaptığı dönemde. sonuçlar birkaç saate çıkar buraya atarım.

Armbreaker, 2 saat önce yazdı:

9 haftadır kürdeyim lot:2012 aynı uid numaralı kutuları kullandım hep, cumartesi saat 4 de enjeksiyon yaptım bu gün yine kan testi verdim 11 de. yani 40-45 saat içinde peak yaptığı dönemde. sonuçlar birkaç saate çıkar buraya atarım.

581 çıktı total testo :D enjeksiyondan 4 5 gün sonra verdiğim tahlilde bile 576 çıkmıştı, yani bundan anlamalıyız ki ilaç çalışmıyor arkadaşlar.
9 aralıkta verdiğim tahliller enjeksiyondan 4-5 gün sonra

15 aralıktakiler ise 44 saat sonra:

9 aralık - LH Sonuç : 1.73 Referans Değeri : 1.7 - 8.6
15 aralık - LH Sonuç : 1.09 Referans Değeri : 0.57 - 12.07

9 aralık - FSH Sonuç : 1.58 Referans Değeri : 1.5 - 12.4
15 aralık - FSH Sonuç : 1.38 Referans Değeri : 0.95 - 11.95

9 aralık - Total Testo Sonuç : 576 Referans Değeri : 249 - 836
15 aralık - Total Testo Sonuç : 581.81 Referans Değeri : 240.2 - 870.7

9 aralık - estradiol <5 Referans Değeri : 11.3 - 43.2
15 aralık - estradiol <10 Referans Değeri : 11 - 44

9 aralık - Prolaktin 7.26 Referans Değeri : 4.04 - 15.2
15 aralık - Prolaktin 12.33 Referans Değeri : 3.46 - -

iki tahlil de farklı hastanede verilmiştir. Küre girmeden önce referans kan tahlili almıştım testom 678 di , tahlili yorumlarsak bana göre testo çalışmıyor lh fsh e2 boldenon yüzünden baskılanmış lh fsh kapanmamasının sebebi östrojen geri bildirimi olmaması.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Armbreaker    13
GomuGomuFuseN, 4 dakika önce yazdı:

Görsel atsaydın keşke kardeşim 

Ne fark eder hocam tahlil sonuçlarını attım işte buyur görsel 

image.png.73e7d18c2110644f1de0286e08b22d04.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Armbreaker, 1 dakika önce yazdı:

Ne fark eder hocam tahlil sonuçlarını attım işte buyur görsel 

Kesinlikle sıkıntı var haklısın, hiç beklenmedik bir durum aslında aburaihandan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    55
Rma, 14.12.2025 - 01:17 yazdı:

Bilmiyorum bende de aynılarından var 1 paket bitirdim elimde 2 tane kaldı atıp yerine zphc mı alsam demiyor değilim valla şu an üzdü sahte olduğunu bilmek çalışıyor ama en merdiven altı ürünler bile çalışıyor ben eczane olduğu için almıştım

gerçekden vahim vaziyet ya zphc canada sp ve spectrum satan bi satıcıya iran sormuştum bana sahte onlar satmıyoruz demişti bu ay inanmamıştım şimdi irana geçtim elimdeki andro medicals testo bitti ve şunu net bi şekilde söyleyebilirim testonun verdiği hype kayboldu enjektöre çektiğimde 1ml lik ampul tam 1 ml bile gelmiyor yazık günah 1500 tl fiyatlar çekiyolar bide kan emiciler ya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Armbreaker    13
shX648, 9 dakika önce yazdı:

gerçekden vahim vaziyet ya zphc canada sp ve spectrum satan bi satıcıya iran sormuştum bana sahte onlar satmıyoruz demişti bu ay inanmamıştım şimdi irana geçtim elimdeki andro medicals testo bitti ve şunu net bi şekilde söyleyebilirim testonun verdiği hype kayboldu enjektöre çektiğimde 1ml lik ampul tam 1 ml bile gelmiyor yazık günah 1500 tl fiyatlar çekiyolar bide kan emiciler ya

ben de testodan hiç verim almadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    55
Armbreaker, 5 dakika önce yazdı:

ben de testodan hiç verim almadım 

yapcak bişey yok valla 15 gün sonra diyet bitiyo ve en azından elimdeki masteron çalışıyo bundan sonra 1 ay cruise verip değerlerimi inceliycem o arada haftada 3 ampul 3 ampul abu vururum öğrenci adamız bide valla bundan sonra andro ve zphc dışında ilaç almam 😮‍💨

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Armbreaker    13
shX648, 46 dakika önce yazdı:

yapcak bişey yok valla 15 gün sonra diyet bitiyo ve en azından elimdeki masteron çalışıyo bundan sonra 1 ay cruise verip değerlerimi inceliycem o arada haftada 3 ampul 3 ampul abu vururum öğrenci adamız bide valla bundan sonra andro ve zphc dışında ilaç almam 😮‍💨

Hocam 3 ampul vurman bişeyi değiştirmicek bence çünkü benim düşüncem ilacın doluluk oranı değil direkt çalışmıyor, peak zamanda verdim kanı natural halimden düşük çıktı. hem 3 ampul vursan da cruise dozunu nasıl ayarlayacaksın öyle kafadan

Armbreaker, 10 dakika önce yazdı:

Hocam 3 ampul vurman bişeyi değiştirmicek bence çünkü benim düşüncem ilacın doluluk oranı değil direkt çalışmıyor, peak zamanda verdim kanı natural halimden düşük çıktı. hem 3 ampul vursan da cruise dozunu nasıl ayarlayacaksın öyle kafadan

ama benim iranla senin iran farklı da olabilir tabi bilemiyorum, kan tahlili verdin mi hiç ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    55
Armbreaker, 2 saat önce yazdı:

ama benim iranla senin iran farklı da olabilir tabi bilemiyorum, kan tahlili verdin mi hiç ?

iranla vermedim hiç kan tahlili bu ay verirsem atıcam sağlık ocağından aldığım testler çıksın endokrine de gidip total test e2 prolaktin bakıcam 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Armbreaker    13
shX648, 36 dakika önce yazdı:

iranla vermedim hiç kan tahlili bu ay verirsem atıcam sağlık ocağından aldığım testler çıksın endokrine de gidip total test e2 prolaktin bakıcam 

valla ben de marka değişicem artık yapıcak bişey yok, sorun bende mi diye düşündüm daha önceki kürümde nisanda kürü kesmiştim pct yapmadım 6 ay sonra ekimde başladım bu küre. pct yapmadım diye reseptörler açılmadı da ilaç bağlanmıyor mu acaba diye düşündüm ama mayıs ayında verdiğim tahlilde bile lh fsh açılmaya başladığını görmüştüm. benim durumumda marka değişmek en mantıklısı çünkü 2 farklı zamanda kan testi verdim sonuç aynı 

tarihinde Armbreaker tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    114

Açıkçası yıllardır İran enanthate kullanırım ve herkese kullandırırım fakat son 2 aydır libidom aşırı düşük, ilaçlardan şüphelenmeye başlamıştım. İran'ın sahtesi yok diyenlerden birisi olarak sanırım direkt sahtesine denk geldim :) Son aldığım partinin kutusu ve ampulleri de kaliteli gelmişti, İran kaliteyi arttırdı diyordum meğer sahtesine denk geldik sanırım, yarın ürünün fotoğraflarını buraya yüklerim, sizinkilerle bir kıyaslayalım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
Adrian, 40 dakika önce yazdı:

Açıkçası yıllardır İran enanthate kullanırım ve herkese kullandırırım fakat son 2 aydır libidom aşırı düşük, ilaçlardan şüphelenmeye başlamıştım. İran'ın sahtesi yok diyenlerden birisi olarak sanırım direkt sahtesine denk geldim :) Son aldığım partinin kutusu ve ampulleri de kaliteli gelmişti, İran kaliteyi arttırdı diyordum meğer sahtesine denk geldik sanırım, yarın ürünün fotoğraflarını buraya yüklerim, sizinkilerle bir kıyaslayalım.

Elinizde bulunan bütün kutuları ve UID leri hatta kutuları ve ampülleri detaylı bir şekilde çekebilir misiniz? Bir fark olmalı orjinalleriyle, ilacın hacmi vs. Ben 2 kaynağımdan da hiç aynı UID almadım bugüne kadar ama yine de karşılaştırmak istiyorum. Şuan biri İrandan ilaca ulaşamadığı için fiyatları fahiş yükseltti diğeride elinde kalmadığını gelince söyleyeceğini söyledi.

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    114
Unrest, Bir saat önce yazdı:

Elinizde bulunan bütün kutuları ve UID leri hatta kutuları ve ampülleri detaylı bir şekilde çekebilir misiniz? Bir fark olmalı orjinalleriyle, ilacın hacmi vs. Ben 2 kaynağımdan da hiç aynı UID almadım bugüne kadar ama yine de karşılaştırmak istiyorum. Şuan biri İrandan ilaca ulaşamadığı için fiyatları fahiş yükseltti diğeride elinde kalmadığını gelince söyleyeceğini söyledi.

yarın gün içerisinde tek tek detaylıca yükleyeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
Rma, 14.12.2025 - 01:17 yazdı:

Bilmiyorum bende de aynılarından var 1 paket bitirdim elimde 2 tane kaldı atıp yerine zphc mı alsam demiyor değilim valla şu an üzdü sahte olduğunu bilmek çalışıyor ama en merdiven altı ürünler bile çalışıyor ben eczane olduğu için almıştım

Bu arada bu kutuların karekodunu okuttuğumda lot ve skt leri farklı geliyor :) 2004 lot 290209 skt çıkıyor karekodları sakın kullanma bunları. Buradan anladığım kadarıyla bu kutularda karekod okuma kısmına özen gösterilmemiş. Eğer tek bir sahte üretici varsa burdan anlayabiliriz karekoddaki bilgilerle etiket aynı değilse sahte

Armbreaker, 10.12.2025 - 02:55 yazdı:

Kullandığım ürünü başka arkadaşıma da vermiştim son enjeksiyonundan 36 saat geçti yarın test verecek, onda nasıl çıkacağını merak ediyorum. Benim tahlilim hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.

Bunda soldaki iki taneye dalga geçer gibi karekoduyla FAKE yazmışlar :D sağdakilerin karekodu okuttuğumda skt ve lotlar aynı çıkıyor

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    114

Elimde ki ilaçlar 2013 LOT Numaralı seri ve hepsinin uid numarası aynı.. Kutuları elime ilk aldığımda iranlılar sonunda kutuları kağıt gibi değil de daha kaliteli yapmışlar demiştim aynı şekilde bu zamana kadar kullandıgım tüm iranların ampüllerinde ki son kullanma tarihleri her zaman kolayca silinebilir formdaydı bu sefer lazer ile kazımışlar asla silinmiyor, artık kaliteli diyordum ama anlaşılan bizimkiler doldurmuş bunları :D Bunları da yapabilecek bir grup var zaten yapsa yapsa medicene tayfa yapar.

WhatsApp Image 2025-12-16 at 09.27.55 (4).jpeg WhatsApp Image 2025-12-16 at 09.27.55 (3).jpeg WhatsApp Image 2025-12-16 at 09.27.55.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    2

Benimkiler 2001 lot tarihlere tırmak ucuyla bastırınca gidiyor ayni uid olan var mi benle

20251216_123837.jpg

Adrian, 3 saat önce yazdı:

Elimde ki ilaçlar 2013 LOT Numaralı seri ve hepsinin uid numarası aynı.. Kutuları elime ilk aldığımda iranlılar sonunda kutuları kağıt gibi değil de daha kaliteli yapmışlar demiştim aynı şekilde bu zamana kadar kullandıgım tüm iranların ampüllerinde ki son kullanma tarihleri her zaman kolayca silinebilir formdaydı bu sefer lazer ile kazımışlar asla silinmiyor, artık kaliteli diyordum ama anlaşılan bizimkiler doldurmuş bunları :D Bunları da yapabilecek bir grup var zaten yapsa yapsa medicene tayfa yapar.

Ayni iran 2027 uid aynı temmuz ayinda test yaptirmisim haftalik 500 mg değerler boyle e2  daha yuksek diger markalara gore bu testo degerinde sebebini bilmiyorum

Screenshot_20251216_130024_Drive.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
Adrian, 4 saat önce yazdı:

Evet bunların karekodlarda farklı lot ve exp date çıkıyor .

m41a4, Bir saat önce yazdı:

Benimkiler 2001 lot tarihlere tırmak ucuyla bastırınca gidiyor ayni uid olan var mi benle

Ayni iran 2027 uid aynı temmuz ayinda test yaptirmisim haftalik 500 mg değerler boyle e2  daha yuksek diger markalara gore bu testo degerinde sebebini bilmiyorum

Bunlarda sorun yok GTIN ler aynı olabilir . Ama uid her kutuya ayrı olmak zorunda. E2 nin fazla çıkması durumunu bir çok kişi yaşıyor bu durum aburaihane daki susam yağı olduğunu düşündüğüm taşıyıcı ile alakalı sanırım. Taşıyıcılar salınımı değiştirebiliyor ve susam yağıda enanthate esterinin yavaşlığını bir miktar daha yavaş yapıyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: knuckles
      Abilerim, ablalarım, kardeşlerim herkese selamlar Burak abim @Loving ve hocamızın da desteğiyle girişmiş olduğum 24 haftalık kür dün itibari ile bitti, hakkında bilgi ve kür öncesi-sonrası fotoğrafı paylaşacağım. Kür içeriği olarak SPLabs Boldenone, SPLabs Trenbolone ve Aburaihan Testosterone kullandım. Dozaj olarak haftada 2 kere pazartesi ve cumaları olacak şekilde 0.5ml tren, 0.6ml bolde ve 1 flakon testo kullandım.
      Beslenme olarak karbonhidrata abandım baldo pirinç, tavuk, brokoli, somon ve nicesi tuz kullanımımı kısıtladım şeker zaten kullanmıyordum Burak hoca sağ olsun her konuda yardımcı oldu kilo alamıyorum diye farklı bir shake tarifi de verdi. Bu kür içerisinde diş etim rahatsızlandı ve kürün neredeyse son 1.5-2 ayında antrenmana gidemedim.
      Kür başında 83 kiloydum bel 85, göğüs 111, kol 40, bacak 61, omuz 131 idi. Kür içerisinde 48cm kol gördüm ve 93 kiloya çıkmıştım spor yapamadığım son sıra 80'e geriledim o yüzden güncel halim şu an 85 kilo bel 81, göğüs 118, kol 46, bacak 70, omuz 138. Aynı zamanda kür başında %15 olan yağ oranım şu an %11 civarında.
      Bu süreçte her konuda yardımını alabildiğim, her an ulaşabildiğim ve beni motive edip gazlayan Burak hocama @Loving  çok minnettarım.  
      aha ne yazabilirim bilemiyorum o yüzden yorumlarınızı, merak ettiklerinizi bekliyorum, teşekkürler.

• Yazan: m4a1
      Piyasadaki en iyi testo olarak bana eczane ürünü olduğu için iran testo mantıklı geliyor. Nessie'den buna geçeceğim iran testo tavsiye edermisiniz kullananlar yorum yapabilir mi?
    • Yazan: oisobb123
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İranli bir ilaç satıcının dan testosteron aldım ürün soldaki sağdaki ise çalıştığından emin olduğum İran yazı fontu ve ampul şekli farklı daha önce soldaki gibi bir iran testoya denk gelen oldu mu ?

• Yazan: Powerk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Sadece 3 tanesinde son kullanma tarihi var orijinal midir? Sosyal medyada bilindik birinden temin.
      ÜRÜN FOTOĞRAFI:

• Yazan: SERKO
      Arkadaşlar merhaba, selamlar.
      Az önce sağlam bir kaynaktan bir duyum aldım İran testo artık üretilmiyormuş ve piyasada çok sahtesi dönüyormuş firma farklı bir isimle giriş yapacakmış var mıdır bilgisi olan ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp