Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yusufdemir1995

Test sonuçlarım

Önerilen İletiler

forbit    870
Yusufdemir1995, 2 dakika önce yazdı:

Bugün verdiğim kan testi sonuçlarım sizce nasıl?

Hangi ilaçlar vardı küründe?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    131

testo enantat boldenon 12 hafta oldu. dün trenbolon enantat ekledım vurdum. prolaktin için dostinex içmiştim yarım tablet 2 hafta önce o yuzden deger normal cıkmıs. kısa ester npp decada vardı kürümde onu 8.hafta kesmıstım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Greblan    98
Yusufdemir1995, 1 saat önce yazdı:

testo enantat boldenon 12 hafta oldu. dün trenbolon enantat ekledım vurdum. prolaktin için dostinex içmiştim yarım tablet 2 hafta önce o yuzden deger normal cıkmıs. kısa ester npp decada vardı kürümde onu 8.hafta kesmıstım

E2 bi tik fazla gibi. Gogusune dikkat et derim. Kaşıntı, büyüme vs. var mı diye. Hdl düşmüş yumurtayı arttırabilirsin(sarısını). Omega 3 eklemekte iş yapacaktır. Nör19 grubu ilaçların arasına bir miktar zaman eklemek lazım diye biliyorum. Decadan sonra hemen tren girmem etkisini düşürebilir. Hangi markalarla çalışıyordunuz?

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
galicik    763
Yusufdemir1995, 2 saat önce yazdı:

Bugün verdiğim kan testi sonuçlarım sizce nasıl?

IMG_7400.png IMG_7401.png IMG_7402.png IMG_7403.png IMG_7404.png IMG_7405.png

Sıkıntı görünmüyor bolde effect kolesterol gruplarında oynama var sadece alt ast de yerinde bir problem görünmüyor, göğüs ucunda hassasiyet, cinsel aktivasyonda sıkıntı yoksa e2 zaten dostun 128 çok yüksek bir değer değil, 200 e2 ile dolaşıyor sporcular bulk sezonlarında zaten problem yaşarsan ne yapman gerektiğini sen gayet iyi biliyorsundur, sağlıklı günler sağlıklı kürler.. 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hafifzargana    216

kolesterol problemini çözmenin bir yolunu bulmalısın bunun dışında sorun yok gibi uzun süre bu kolesterolle gezmek 40+ yaşlarda kalp krizi olarak karşına çıkabilir 

beslenmeyle omg3 ile aç karnına sabah kardioları ile kolesterol problemini çözemiyorsan ezetimib ve atovastatin gibi ilaçları kullanmalısın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bugracos    14

Dahiliye den randevu al, randevu ekranı karşına çıktığında doktorları tek tek google da arat en genç erkek doktora randevu al onlar kafa ütülemiyor yaşlılar çok konuşuyor, şu zamana kadar gittiğim doktorlar açısında bir sıkıntı yaşamadım hatta bir çoğu meraklı oluyor hoş sohbet dönüyor aramızda ilaçlar ile ilgili.

• Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
janbertozen    338
Bugracos, 16 dakika önce yazdı:

Dahiliye den randevu al, randevu ekranı karşına çıktığında doktorları tek tek google da arat en genç erkek doktora randevu al onlar kafa ütülemiyor yaşlılar çok konuşuyor, şu zamana kadar gittiğim doktorlar açısında bir sıkıntı yaşamadım hatta bir çoğu meraklı oluyor hoş sohbet dönüyor aramızda ilaçlar ile ilgili.

bence tam tersi ya ne kadar gençse doktor bi hava , sorgulama yaşlı doktor hiç sallamıyor konuşuyon tamam hallederiz diyor yolluyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.