Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

çatlıreis

TESTOSTERON BOLDENON YARDIM!

Önerilen İletiler

çatlıreis    0

CANIM KARDEŞLERIM BEN 2 YIL ONCE SPORU BIRAKTIM 2 YIL ONCE STEROİDDE KULLANDIM DECA VE TESTOSTERON ALMISTIM FAKAT SÖNDÜM SİGARA FALAN İÇİNCE BAYA ÇÖKTÜM SU AN 61 62 BELKIDE 63 AMA 60 -63 ARASINDAYIM ONU BILIYORUM SU AN SPORA BASLAMAK ISTIYORUM AMA SPORLA BERABER STEROİDEDE GERİ BASLAMAK ISTIYORUM MAKSAT ÖZEL HAREKATA GİRMEK VE GİRMEM İÇİN BİRAZ KAS OLSA YETER BEN TESTOSTERON 250 MG BOLDENON 200MG VEYA 250 MG DUSUNUYORYM SIZLER NE DUSUNUYORSUNUZ BU ARADA YAS 20

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


tolgacan94    214

doğal devam zaten deca sokmuşsun 250 mg gibi çerez şeyler sana işe yaramaz tüysikletsin 63 kilogram nedir :) en az bi 4-6 ay kendine gel vucut o arada zaten toparlama evresinde olacak.

boyun 175 ise 72 kilogram olmadan küre girme gibi bir denklem vereyim sana kendine uyarla decalarla felan da uğraşma

16 hafta 500 testo enanth 400boldenon 4 hafta 30 mg danabol devam.

 

deca tren gibi ilaçları 80 kilonun üstünde ve en fazla yüzde 12 yağ oranında kullanmak gerekli çocuk oyuncağı değil kullanırsın saçma sapan vucudu yorar bide herşeyi kaybedersin gene başa sararsın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.354

Bu büyük harfler ile başlık ve konu içeriği açmak son zamanlar'da çok popüler olmaya başladı ama forum kurallarına aykırı olduğu gibi yazım dilinde de hakaret odaklıdır büyük harfler kullanmak bu ilk ve son uyarımdır sizi lütfen bir daha bu şekilde yazım yapmayınız.

 

Keyifli forumlar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
çatlıreis    0

teşekkürler hocam bu arada kilo almak zorundayım özel harekat eğitimi için mulakatlarına girdim allaha şükür 42 sanıye yaptım gerıye sozlı mulakat kaldı ondan sonra egıtıme gıdecem buyuk ıhtımal egıtım hazıran gıbı olur hazırana kadar kür planım var 250 mg testo 250 mg boldenon fayda saglarmı

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

çok gereksiz zaten geçmişim var diyorsun bi dur doğal eski ağırlıklarına dön kilonu toparla

şu hareketlerde

Bench press Kilonun 1 katı

squat kilonun 1.5 katı

deadlift kilonun 2 katına gel bi bakalım

ondan sonra girersen verim çok artacaktır birde 250 mg dozajlarla gireceksen boşuna vucudunu yorma sonuçları üzer :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×