Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

Ardamir123    0

Merhaba arkadaşlar daha önce bu markayı kullanan oldu mu?

  • Nasıl bir verim aldınız?
  • Doluluk oranı hakkında bir bilginiz var m? 
  • İlerde başıma iş açar mı?

IMG-20230414-WA0074.jpg IMG-20230414-WA0075.jpg IMG-20230409-WA0066.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


SPECTRE    1.088
Ardamir123, 1 dakika önce yazdı:

Daha almadım hocam 2 k istiyorlar 

Çoğunun içinde insulin var vurunca pat kan şekeri düşüyor bunun olmaması lazım. Güvenilir satıcı olmasına dikkat edin kandırılmayın.

@Loving mutlaka konuşup bilgi alın wp butonu var altta veya [email protected] mail atın dönüş yapar size. Peptidler konusunda gurme biridir :) 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nisay67    41

Güneşliden ... Den mi aldınız hocam?

 Ben bu marka iyi sağlam bir marka diye biliyorum?

Ardamir123, 15.04.2023 - 12:45 yazdı:

Merhaba arkadaşlar daha önce bu markayı kullanan oldu mu?

  • Nasıl bir verim aldınız?
  • Doluluk oranı hakkında bir bilginiz var m? 
  • İlerde başıma iş açar mı?

Dostum sen bunun suyunu nasil karistirdin. İcinde basincli su var. Enjektore cekemedim ben. Sanirim tepesinde igne ile havasi alinip otonatik karisiyorumus suyu

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: mamo
      Merhabalar,
      Fransa'dan Hgh Fragment getirteceğim fakat hangi markayı temin etmem konusunda kararsız kaldım. Siteden akrabamın evine sipariş vereceğim ve onlarda bana ulaştıracaklar. Sizce hangi markayı tercih etmeliyim?
      Biolab tercih edecektim fakat TrustPilot yorumları aklımı karıştırdı. 
    • Yazan: Cmc
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      MARKALAR:
      optimum Glinn Overdose swiss Hakıkında yorumlarınızı istiyorum şuan sadece bunlardan seçim yapmak zorundayım hangisini önerirsiniz deneyimlerinize göre.
    • Yazan: ceman
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Hellas marka kullanıyorum 14 haftadır marka değiştirmek istiyorum pek verimli olmadığını düşünerek aşağıdaki markalar hakkında bilgisi olan yazabilirse çok mutlu olurum.
      MARKA LİSTESİ:
      Proton Labs  Magnus pharma  Science pharma  Htp Brighytan Dragon pharma 
    • Yazan: wmindev
      Sayın hocalarım merhaba,
      Yaklaşık 3 senedir kilo problemi yaşıyordum ve 117KG idim, geçmişte bir kaç yıl belirli aralıklarla vücut geliştirme yaptım.
      SÜRECE DAİR DETAYLAR:
      Bir süre diyet ile 7 kilo verdim ve Aralık 2024'te tekrar 5x5 programı ile başladım. 23 yaşındayım 110 kiloyum ve yaklaşık 3 ayda 7KG kas yaptım 6KG yağ yaktım. Güncel kilom 110 ve yağ oranım %25. Ölçümlerimi de ekran görüntüsü olarak ekledim. Herhangi bir kronik hastalığım yok ilk ay 3 kg sonraki ay 2 kg son ay da 1 kg yağ yaktım.  GÜNCEL AĞIRLIKLARIM:
      5x5 - 115 KG squat (düzgün formda paralel) 5x5 - 65 KG OHP 5x5 - 90 KG Bench Press 5x5 - 105 KG Barbell Row 1x5 - 150 KG Deadlift Şimdi ise yağ yakımımı daha da arttırmak istiyorum. Ayrıca squat gibi hareketlerde 130 KG'lara kadar çıkmıştım ama nedense çok fazla kas ağrısı yaşayıp düşürmek zorunda kaldım. Kas gelişimine etkisi sebebiyle clenbuterol kullanmak istedim fakat yan etkilerinden korkuyorum. Bu bilgiler ışığında bana HGH Fragment tavsiye eder misiniz?

    • Yazan: resul544
      Merhaba hocalarım,
      Forumda genel olarak bazı markalara karşı önyargı var gibi hissediyorum ve piyasada olan ilaçların %90 nın yerli üretim olduğunu düşünüyorum. Sizin kulaktan duyma değil kullanıp tecrübe ettiğiniz son dönemde olan ilaçlar hakkında ne düşünüyorsunuz. 
      Bu forumdan İran enantathe desteği almıştım ondan çok memnun kalmıştım. Overdose adıyla satılan (fiyatlar ortalama faiş değil ucuzda değil) testo enantathe cypionat kullandım gayet memnun kaldım.  Magnus masteron  (ucuz olmasına rağmen şansıma mı bilmiyorum ) gayet güzeldi.  Şuan Hellas rimobolan temin ettim ( bence fiyatları dolar bazlı biraz gereksiz pahalı) şuan fikrim yok deneyeceğim.  Genel olarak testesteron türevleri çalışıyor ama rimobolan vs hammadden dolayı içinde farklı mıxler var gibi düşünüyorum. Sizin kullanıp tahlil alıp boş dediğiniz veya güzel etki aldım son dönemde olan markalar hangileri ? 
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×