Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

pusalik

İlk kür hedef aesthetic

Önerilen İletiler

TreXiaNos    6

Merhaba,

Jeff'ten online coaching'mi aldın? Jeff mütevazi çocuktur 1 yıl aynı salonda idman yaptım onunla. Ölçülerini kendin ölçmedin herhalde omuzunu nasıl ölçüyosun :D

Şimdi gelelim küre, öncelikle beslenme düzenini oturtman gerek bunu küre başlamadan yapacaksın. İkincisi nekadar bir süren var, küre girmeden de toparlama yapabilirsin. Aesthetic sporcuları çok iyi define yaparlar, elbet birtakım şeyler kullanılır ama şuanda 32cm kolun var ve senin bulk sezonda 41 42yi görmen gerek. Bu sana 9 - 10 cm kol demek. 11 yıldır yüzmeye göre omuz çatın geniş değil gibime geldi 115 omuz zor, onuda açman gerekecek biraz.

Mümkünse suratını gizleyip bir resim at fiziği görelim ona göer konuşalım derim. Kür son plan olsun, hemen kür düşünme.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

ben 2 yıl fitness yaptım kol ölcüm 41 suan sen nasıl bi fitness yaptın kardesim 3 yıl? Belliki beslenme denilen bisey yok belki suplement bile yok dogru duzgun,ve kür düsünüyosun,biliyorum belki küfür bile edeceksin icinden ama bunlar gercekler iyiliğin icin yazıyoruz baska bir amac yok,bence kür falan düsünme.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Ben girmemenden yanayım ama illa kür düsünüyorum kararlıyım,spor gecmisimde fazla kendime güveniyorum dersen,klasik baslangıc kürüyle baslamalısın, testesteron enanthate,boldenon 10-12 hafta dianabol 4-6 hafta

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

1-10 hafta testesteron enanthate 500 mg

1-10 hafta boldenon 400-500 mg

1-5 hafta dianabol günlük 3 tablet

İstersen duruma göre kürü 12 haftaya da uzatabilirsin,10 haftadan kısa yaparsan pek istedigini alamıycaksın,en az yan etkiyle cıkabilecegin ve baslangıc icin saglam sayılacak kür budur,gelişememene neden olan faktörleri at gitsin madem küre girecek kadar onem veriyorsun bu ise,başarılar insallah güzel sonuclar alırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

Vücudun çok eksik şuanda, ayrıca 4000 kalori yüzmeye göre alıyorsun tahminimce bunu fitness, bodybuilding'e göre çevirmen gerekecek. Çünkü şuanda kür falan önermem ben sana para verme boşuna otur önce bi kendin yemek ye toparlamaya çalış nereye kadar çıkaracaksın görelim ondan sonra kür dizaynı ilaç kolay.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

Yani şöyle diyim sana normal gelişebilmek varken neden kür? Hani vücudunu gören derki zayıflıktan öleceksin önce otur yemek ye derler, sen en son yapılacak şeyleri en başta yaparsan birdaha doğal olarak ilerleyemeyeceksin ve her bir üst kademeye geçmek için kür yapmak zorunda kalacaksın. Bunu göze alırsan yapalım sana kür benim için hiç farketmez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    235
Peki kürle giris yapsam cok mu yanlıs olur ?

Yanlış değil de daha verimsiz olur, şimdilik sadece idman sistemi ve beslenmeni değiştirip 6-9 ay clean bulking yaptıktan sonra küre girersen, şimdi gireceğin küre nazaran daha fazla kas kütlesi kazanırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.