-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ceman
Herkese iyi forumlar,
bulk kürü yapacağım ama 3 marka arasında kaldım magnus kullandım ama biraz etkisiz kaldi gibi
Proton Hellas Magnus Hangi markayı önerirsiniz?
-
Yazan: cangr8
Arkadaşlar selamlar, nasılsınız?
Bu iki markadan hangisni tercih etmeliyim sizce hellas hakkında forumda dolu olduğuyla alakalı yazıları okudum ama science pharm hakkında bi yazı göremedim kullanan bilen var mı ? Testo e ve masteron e alıcam.
-
Yazan: crownking
Yahu arkadaşlar sosyal medyada son zamanlarda, takipçi kitlesi yüksek olan kişilerden hellas pharma önerisi alıyorum, herkes bu markayı övmeye, önermeye başladı birden anlayamadım.
Lütfen güncel kullanan biri açıklayabilir mi pazarlama taktiği mi yapıyorlar her zaman klasik olduğu gibi, anlayamadım gerçekten. Fiyatları da uygun görünüyor.
-
Yazan: gazomika
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Hellas pharma testo almayı düşünüyorum kullanan var mı? Yada başka ne marka önerirsiniz?
Grupta boş ürün muhabbetleri çok fazla kimden alacağım dolu ürünü.
Birde evogen marka var onu da kullanan vs varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
-
Yazan: voSaydin
Birisi normal satıcıdan magnus diğeri ise arkadaşım aracılığı ile alacağım hellas.
Fiyatlar birbirine yakın bu iki markadan birinden Masteron almayı düşünüyorum.
Markalar hakkında yorumlarınız deneyimleriniz nedir?
Trenbolone ile birlikte kullanacağım.
-