Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Itsjustthesteroids

Definasyon Kürüm Için Tavsiyeleriniz

Önerilen İletiler

Merhaba Peptid Türkiye. Ben itsjustthesteroids.

 

Boy 1,83 cm , 90,3 kg , %18,1 yağ, 36 cm kol ile 3 aylik bulk kurune girmistim. Bu kürün içeriği " 500 testo e + 500 bolde + ilk 3-4 hafta dbol " dü.

 

Kürü 98.5 kg , %22 yağ, 40 cm kol ile tamamladim.

 

Yağ oranimin artmasindan sikayet ederek, kür sonrasi diyete basladim. Suan 95.5 kg ve 39 cm kola sahibim.

 

Kür biteli 1 ay oldu , 3 kg ve 1 cm olcu kaybettim.

 

Daha fazla kilo vererek, daha dusuk yag oranina sahip daha define bir vucut istiyorum. Kendi imkanlarimla diyet+cardio ile kilo vermeye calismaktansa , buraya bir de yardimci steroid eklemek istedim.

 

Bazi dostlarim daha fazla kütleye sahip olmami ve sonrasinda definasyon yapmami soyledi. Fakat benim kafama yatmadi bu fikir. Daha fazla yaglanmak kilo almak istemiyorum. Artik fit olmak istiyorum.

 

Definasyon kürünün olmazsa olmasin testosteron propionattir, bunu biliyoruz. Bunun yaninda definasyon kürlerinde kullanilacak temel ilaclar " masteron - trenbolone acetat - boldenon - winstrol " dür. Fazlasi var midir? Vardir. Ama en temelleri bunlar. Bir de bunlara ek olarak steroid sayilmayan dostlarimiz " efedrin - clenbuterol - yohimbin vb " var.

 

Definasyon kürü yapan insan, haftafa 3 enjeksiyonu ve propionati hayatinin merkezine yerlestirmelidir :)

 

Şimdi gelelim zurnanin zirt dedigi yere...

 

Iyi hoş da sonuc olarak ne kürune girebilecegiz?

 

Sadece propionat, etkisi zayif kalir fazla is gormez.

Propionat + masteron , masteron çok pahali ve de bircok yan etkisi var.

Propionat + tren acetat , tren suana kadar en az 4-5 kür girmis ve 4-5 yil fitness gecmisi olanlarin tercihi olmalidir.

Propionat + boldenon , boldenon protein sentezini arttiriyor kas yapimini arttiriyor ama cok az guc artisi sagliyor , beni cok cok cok aciktiriyor , cok gec calismaya basliyor.

Propionat + winstrol , winstrol yarisma ilaci bence yarismaya hazirlananlar kullanmali, zaten %15in altinda yag oraniyla kullanilmali.

 

Karnitin - cla gibi urunler nerdeyse bomboş.

Clenbuterol - efedrin - yohimbin cok cok zararli.

 

Mantikli bir steroid kurü oluşturamadim. 6-8 hafta değil en az 10 en fazla 12 haftalik bir kur düşünüyorum.

 

Supplement boş dedik, steroid sinifina girmeyen yag yakici ilaclar zararli dedik, masteron pahali ve zararli dedik, tren cok zararli ve cok erken dedik, bolde aciktiriyor kilo aldiriyor ilk 5 hafta is gormuyor dedik, winstrol yag %15 civari olmadikca is gormez dedik.

 

Ee geriye ne kaldi?

 

Ee ben ne girecegim definasyon kurümde?

 

10-12 hafta boyunca " sıkı diyet + cardio + 300-400 ml propionat " nasil bir seçim olur?

 

Ben her turlu goruse fikre tavsiyeye acigim.

 

20 subatta definasyona baslayacagim. Daha mantikli oldugunu dusundugum bir kur olmazsa only propionat kürü yapacagim. Yorumlarinizi bekliyorum.

 

Herkese saygi ve selamlar. Spor ile kalin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


tolgacan94    213

masteron propionat en mantıklısı etkisi artsın diyosan 150 mg testo yaparsın her seferinde tren acetat saçma olur npp deca kullananlar da var ama ben hiç denemedim

sen kürü bitirmişsin arkasına definasyon gireceksin de dur bi bunu sabitlemeye çalış pct den 3 ay sonra gir o arada kiloyu mümkün olduğunca sabit tutmaya çalış.

 

definasyon küründe bizim millet tam türk mantığı düşünüyor umarım sende onlardan değilsindir sen tren acetat da vursan haftada 3 kere 200 de vursan acetatı gene kuruyamazsın adam gibi diyet yapmadan bu ilaçlar beni define edecek mantığında isen boşuna girme olaya

definasyon kürünü daha çok kaslarım sabit kalsın mümkün olduğunca ben yağ yakayim gibi düşünmeli hava yastığı gibi yani bunlar senin kaslarını korumak için sabitlemek için yardım edecek belki ufacık katacak sen bu desteği arkana alıp hit kardiolarla ve beslenmen ile kalori açıkları oluşturup vucudunu şoka uğratacaksın olay bu yani o yüzden ilaç seçimine takılma pek masteron 3x100 mg testo prop 3x150

definasyon kürünü şu kadar yapıcam bu kadar yapmalıyım diye birşey de yok kimi insan 6 haftada yüzde 10 ların altına iner kimi insan 12 haftada bile inemez

bence sen önce beslenmeni gözden geçir kür ile yüzde 22 lere çıkıyorsan bu işi açıkçası bilmiyorsun demektir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8

Hocam en buyuk tavsiyem bu olculerde kur yapmamaniz olacaktir. Bu olculer cok rahat bir sekilde dogal olarak ulasilabilecek olculer. Erken ilac kullanimiyla ilerde kurlerden alinacak verimleriniz oldukca dusecek.

 

Her seye ragmen ben yaoacagim umrumda degil diyorsaniz tavsiyem sudur:

 

Kalori hesaplarini,makrolari iyice hesaplamaniz.

Duzgun antrenman yapmaniz.

 

Gelelim tavsiyeme. Onceki kurdeki dozajlarinizi bilemiyorum ama uzun bi cuttung olacaga benziyor cunku yag oraniniz yuksek.

 

Test p. 'Nin definasyon kurlerinde kullanilmasinin sebebi vucuda hizki girip cikmasidir, yag yakiminda diger esterlerdne hic bir farki yoktur.

 

12 hafta 350 test. E cok az kas kutlesi eklerden yag yakmanizi saglar. (Tabi dogru beslenmeyle). Ben hem olcu yapip hem de yag yakacagim diyorsaniz da primobolan oneririm. Pahalidir, az kutle verir ama verdiginin hepsi susuz,temizdir. Fakat 14-16 hafta kullanmaniz gerekir. Tavsiye dozajim 600 mg'dir. Bu dozaja cuzdan dayanmaz diyorsaniz da boldenon oneririm. 600 mg boldenon size primodan cok daha fazla kutle verie genel olarak cok temizdir. Yok denecek kadar su tutar fakat size verecegi damarli goruntuden dolayi en uzman gozler bile anlayamaz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×