Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Geleceğin Olympia'sı

Enjeksiyon gününde değişiklik yapmak

Önerilen İletiler

Haftalık 500mg only testo yapıyorum, Salıdan salıya vuruyorum ama enjeksiyonları Pazartesi yapsam sanki daha uygun olacakmış gibi. 1 gün geriye çekmemde herhangi bir sorun olur mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Probis    181
Geleceğin Olympia'sı, 5 dakika önce yazdı:

Haftalık 500mg only testo yapıyorum, Salıdan salıya vuruyorum ama enjeksiyonları Pazartesi yapsam sanki daha uygun olacakmış gibi. 1 gün geriye çekmemde herhangi bir sorun olur mu ?

sorun olmaz, ama p.tesi ve perşembe 250-250 vurursan daha güzel olur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
Geleceğin Olympia'sı, 8 dakika önce yazdı:

Birde imkan varsa 300 test 200 rimo gitmeni tavsiye ederim. Kan testlerin ne durumda bilmiyorum fakat bu şekilde yaparak e2yi daha iyi kontrol edebilirsin. Rimo e2 düşürecegi için aromataz kullanmadan daha iyi bir süreç geçirebilirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Probis, 23 dakika önce yazdı:

sorun olmaz, ama p.tesi ve perşembe 250-250 vurursan daha güzel olur.

Tek seferde vurmakla bu şekil bölerek vurmanın arasındaki fark nedir hocam ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
Geleceğin Olympia'sı, 4 dakika önce yazdı:

Tek seferde vurmakla bu şekil bölerek vurmanın arasındaki fark nedir hocam ?

Tek seferde vurduğunda kandaki testo değerin peak noktasından bir sonraki vuracagin güne kadar yavaşça düşüyor. Hep peak noktada tutmak için bölerek vurmak çok daha iyi olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi, 3 dakika önce yazdı:

Tek seferde vurduğunda kandaki testo değerin peak noktasından bir sonraki vuracagin güne kadar yavaşça düşüyor. Hep peak noktada tutmak için bölerek vurmak çok daha iyi olacaktır.

Deneyelim hocam bu şekilde yapayım artık.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
quacky, 7 dakika önce yazdı:

Kullandığın dozajı 2'ye böl arada 4 gün boşluk bırak vur daha çok verim alırsın

O zaman pazartesi-cumartesi oluyor hocam şimdi hangisini yapayım kafam karıştı.

tarihinde Geleceğin Olympia'sı tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
quacky    93
Geleceğin Olympia'sı, Şimdi yazdı:

O zaman pazartesi-cuma oluyor hocam şimdi hangisini yapayım kafam karıştı.

İkisi de aynı şey her türlü iki enjeksiyon arasında aynı gün farkı oluyor. Kendine göre ayarlayabilirsin ne zaman uygunsan her türlü 3-4 veya 4-3 fark olacak.Enjeksiyonu nerden uyguluyorsun? Ben kalçadan yaptığım için bacak günü sonrası yapıyorum Çarşamba-Cumartesi şeklinde sen de bunu kendi yaşantına göre ayarlamalısın

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.