Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Lordenas

Enjeksiyondan 1 gün sonra şişlik ve morarımsı kızarıklık oldu

Önerilen İletiler

Lordenas    0

Merhaba dostlar omuzdan enjeksiyon yapıyorum iki omuzada yaklaşık 2 şer mil enjekte ettim ve ertesi gün şişlik ve morarımsı bi kızarma vardı kaşıntıda var tabi bu konu hakkında ne yapmam lazım ilaç deri altına sızmış olabilir mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mahmutaga    35
Lordenas, 2 saat önce yazdı:

Merhaba dostlar omuzdan enjeksiyon yapıyorum iki omuzada yaklaşık 2 şer mil enjekte ettim ve ertesi gün şişlik ve morarımsı bi kızarma vardı kaşıntıda var tabi bu konu hakkında ne yapmam lazım ilaç deri altına sızmış olabilir mi

Banada oldu bir sefer ayni Durum. Ben igne ucunu kisa sectim ve galiba kasin icine vuramadim ve ilac deri alti kaldi. Orasi sisti kirmizi oldu ve kasinti vardi. Bir kac gun üfeledim ve oyaladim biraz orayi sicak dusun altinda. Pek üstüne gitme o kendi kendine gecer bir kac gun sonra

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lordenas    0
Mahmutaga, 5 saat önce yazdı:

Banada oldu bir sefer ayni Durum. Ben igne ucunu kisa sectim ve galiba kasin icine vuramadim ve ilac deri alti kaldi. Orasi sisti kirmizi oldu ve kasinti vardi. Bir kac gun üfeledim ve oyaladim biraz orayi sicak dusun altinda. Pek üstüne gitme o kendi kendine gecer bir kac gun sonra

Doktara gidip ilaç almam lazım mı tribe girdim omuzu öyle gördükçe 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
Lordenas, 8 saat önce yazdı:

Omuza maks 1 ml vurmanı öneririm. Büyük ihtimalle ilaç deri altında kaldı fakat bu zamanla geçecektir. Omuz için turuncu ucu kullanmanı öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    315
Lordenas, 8 saat önce yazdı:

Omuz için hangi iğneyi kullandın bilmiyorum ama en ideal iğne turuncu uçlu olandır 

Haftada 4 ml ilaç alıyorsun, illa omuzdan yapcam diyorsan omuzun farklı bölgelerine haftada 4 güne bölerek sağlı sollu 0.50 ml ilaç alabilrisin 

Ben omuzdan 0.50 ml yi geçmiyordum sustanon vurduğum halde ağrı vb hiçbirşey hissetmiyordum.. 

Sanırım İnsülin iğnesi ile yaptın 

İlaç deri altı kalmış olabilir iki üç günde geçiyor şişlik  bolca soğuk masaj yap 

Durumun kötüleşrise yada iyileşmezse en kısa sürede hastaneye git dostum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lordenas    0
mcanmeco, Bir saat önce yazdı:

Omuz için hangi iğneyi kullandın bilmiyorum ama en ideal iğne turuncu uçlu olandır 

Haftada 4 ml ilaç alıyorsun, illa omuzdan yapcam diyorsan omuzun farklı bölgelerine haftada 4 güne bölerek sağlı sollu 0.50 ml ilaç alabilrisin 

Ben omuzdan 0.50 ml yi geçmiyordum sustanon vurduğum halde ağrı vb hiçbirşey hissetmiyordum.. 

Sanırım İnsülin iğnesi ile yaptın 

İlaç deri altı kalmış olabilir iki üç günde geçiyor şişlik  bolca soğuk masaj yap 

Durumun kötüleşrise yada iyileşmezse en kısa sürede hastaneye git dostum 

Hocam yeşil uçlu iğne ile yaptım testo+primo +npp kullanıyorum kısaca pazartesi sol omuz 1.5 mil sağ omuz 1.8 mil ilaç yapıyorum doktor ilaç yazdı enfeksiyon kapmışsın dedi bacağa geçsem sence nasıl olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Probis    181
Lordenas, 31 dakika önce yazdı:

Hocam yeşil uçlu iğne ile yaptım testo+primo +npp kullanıyorum kısaca pazartesi sol omuz 1.5 mil sağ omuz 1.8 mil ilaç yapıyorum doktor ilaç yazdı enfeksiyon kapmışsın dedi bacağa geçsem sence nasıl olur

Bacağıda eklersen daha iyi olur ama sadece bacaktan gitme, omuzlarda kalsın. Ne kadar çok yer o kadar iyi. Fakat enfeksiyon kaparsa bacağın muhtemelen omuzundan daha kötü olur yürümenide zorlaştırır haberin olsun. Steril yapmaya özen göster.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    315
Lordenas, 2 saat önce yazdı:

Bölge çeşitliliği herzaman daha iyi olur 

Bütün ilaçları haftada 2 güne bölcem diye kendini şartlandırma 3 güne 4 güne bölersen İlacın ağrısını azaltmış olursun çünkü enjekson yaptığın kaslar kalça kası kadar büyük değil 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lordenas    0
otopsicikedi, 16.03.2023 - 08:41 yazdı:

Omuza maks 1 ml vurmanı öneririm. Büyük ihtimalle ilaç deri altında kaldı fakat bu zamanla geçecektir. Omuz için turuncu ucu kullanmanı öneririm.

Tamamdır reis denerim teşekkürler

mcanmeco, 20 saat önce yazdı:

Bölge çeşitliliği herzaman daha iyi olur 

Bütün ilaçları haftada 2 güne bölcem diye kendini şartlandırma 3 güne 4 güne bölersen İlacın ağrısını azaltmış olursun çünkü enjekson yaptığın kaslar kalça kası kadar büyük değil 

Bundan sonra öyle yapmaya çalışırım teşekkürler bide soğuk kompleks mi yapmam daha iyi olur sıcak yapmam mu ilacın dağılması için

Probis, 23 saat önce yazdı:

Bacağıda eklersen daha iyi olur ama sadece bacaktan gitme, omuzlarda kalsın. Ne kadar çok yer o kadar iyi. Fakat enfeksiyon kaparsa bacağın muhtemelen omuzundan daha kötü olur yürümenide zorlaştırır haberin olsun. Steril yapmaya özen göster.

Tamamdır hocam teşekkür ederim ilacın dağılması ve enfeksiyonun hızlı geçmesi için ne  önerirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Probis    181
Lordenas, 4 dakika önce yazdı:

Tamamdır hocam teşekkür ederim ilacın dağılması ve enfeksiyonun hızlı geçmesi için ne  önerirsin

Bence ilk olarak enjeksiyon öncesinde bir bardagın içine flakonu koy yarı yarıya sıcak su doldur ilaç ısınsın. Sonra 1ml ilaç çekiyorsan 1ml'de E vitamini çek ( evin-evigen) şırınganın içinde salla, dik 90 derece şekilde enjeksiyonu yap yavaş yavaş, mesela her 5 saniyede 0.1ml gibi düşün, ilaç hem daha sıvı olur hemde kasa daha iyi yayılır. Fakat alerjin varsa ilacın içindeki maddelere özellikle benzil alkole, ne yaparsan yap kurtulamazsın, belki zamanla vucut alışır. Bir sonraki kürde daha az ağrı yapan iran testo alabilirsin alkol yok içinde. Herkesin vucudu farklı tepki veriyor, ilaçların sterilliği ayrı dert, birde içindeki malzemeler ayrı dert. Senin problemin kullanılan yağ, benzil benzoat yada benzil alkol ile alakalı olabilir deneyip görüceksin zamanla.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lordenas    0
Probis, 59 dakika önce yazdı:

Bence ilk olarak enjeksiyon öncesinde bir bardagın içine flakonu koy yarı yarıya sıcak su doldur ilaç ısınsın. Sonra 1ml ilaç çekiyorsan 1ml'de E vitamini çek ( evin-evigen) şırınganın içinde salla, dik 90 derece şekilde enjeksiyonu yap yavaş yavaş, mesela her 5 saniyede 0.1ml gibi düşün, ilaç hem daha sıvı olur hemde kasa daha iyi yayılır. Fakat alerjin varsa ilacın içindeki maddelere özellikle benzil alkole, ne yaparsan yap kurtulamazsın, belki zamanla vucut alışır. Bir sonraki kürde daha az ağrı yapan iran testo alabilirsin alkol yok içinde. Herkesin vucudu farklı tepki veriyor, ilaçların sterilliği ayrı dert, birde içindeki malzemeler ayrı dert. Senin problemin kullanılan yağ, benzil benzoat yada benzil alkol ile alakalı olabilir deneyip görüceksin zamanla.

Normalde tek omuz enjekte ettiğimde sadece ağrı ufak ödem oluyordu kullandığım marka optimum söylemek yasak mı bilmiyorum ama bu son enjeksiyonda iki omuza yaptım ve hava alırken kan kontrolü iğneyi eğdim baya birazda steril bi ortam değildi spor sonrası duş alamamıştım sadece kolonya ile temizlemiştim yüksek ihtimal o yüzden enfeksiyon kaptım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Probis    181
Lordenas, 26 dakika önce yazdı:

Normalde tek omuz enjekte ettiğimde sadece ağrı ufak ödem oluyordu kullandığım marka optimum söylemek yasak mı bilmiyorum ama bu son enjeksiyonda iki omuza yaptım ve hava alırken kan kontrolü iğneyi eğdim baya birazda steril bi ortam değildi spor sonrası duş alamamıştım sadece kolonya ile temizlemiştim yüksek ihtimal o yüzden enfeksiyon kaptım 

izopropil alkol ile temizlemen lazım, %70 izopropil alkol cilt temizeme mendilleri var tek tek paketli ondan alırsan yanında taşıması kolay olur. Eğer dik vurduysan iğneyi 90 derece hava kontrolu yapmakta şart değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.