-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: BEYAZ
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Ovitrelle muadili aramaktayım pct için hazırlıklı olmak istiyorum.
Muadili eczaneden hangi ilaçları alabilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: wmindev
Sayın hocalarım merhaba,
Yaklaşık 3 senedir kilo problemi yaşıyordum ve 117KG idim, geçmişte bir kaç yıl belirli aralıklarla vücut geliştirme yaptım.
SÜRECE DAİR DETAYLAR:
Bir süre diyet ile 7 kilo verdim ve Aralık 2024'te tekrar 5x5 programı ile başladım. 23 yaşındayım 110 kiloyum ve yaklaşık 3 ayda 7KG kas yaptım 6KG yağ yaktım. Güncel kilom 110 ve yağ oranım %25. Ölçümlerimi de ekran görüntüsü olarak ekledim. Herhangi bir kronik hastalığım yok ilk ay 3 kg sonraki ay 2 kg son ay da 1 kg yağ yaktım. GÜNCEL AĞIRLIKLARIM:
5x5 - 115 KG squat (düzgün formda paralel) 5x5 - 65 KG OHP 5x5 - 90 KG Bench Press 5x5 - 105 KG Barbell Row 1x5 - 150 KG Deadlift Şimdi ise yağ yakımımı daha da arttırmak istiyorum. Ayrıca squat gibi hareketlerde 130 KG'lara kadar çıkmıştım ama nedense çok fazla kas ağrısı yaşayıp düşürmek zorunda kaldım. Kas gelişimine etkisi sebebiyle clenbuterol kullanmak istedim fakat yan etkilerinden korkuyorum. Bu bilgiler ışığında bana HGH Fragment tavsiye eder misiniz?
-
Yazan: İbrahim
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Ovitrelle yerine bunu kullanabilir miyiz? bilgisi olan var mı?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Kvpzr0
Merhaba iyi günler diliyorum,
Peptid türevi eklemek istiyorum sizce tercihim igf 1 lr 3 mü yoksa mgf mi olmalı?
ÜR İÇERİĞİM:
300 test 200 tren ace 200 masteron prop Veya başka bir türevde önerebilir misiniz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.😊🙏🏻
-
Yazan: metinav
Yabancı forumlarda paylaşılan hipogonadizim hastalarının, özellikle primer olanların deneme yanılmayla uyguladıkları ve yaptırdıkları testlerle uygun dozajı belirledikleri TRT (testo yerine koyma tedavisi) kısaca şu şekilde :
Hergün 10 mg testosteron cyopionat (veya sustanon)
Hergün 10 mg nandorolon deconoat
Haftada iki defa 250 iü hcg
Bu dozlarda düşük shbg ve kontrol gerektirmeyen ideal E2 seviyeleri elde edilmiş.Libido ve ereksiyon yanında iyi bir fiziksel-ruhsal mod yakalanmış.
-