Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

cemkuray

Deprem sonrası bozulan form

Önerilen İletiler

cemkuray    22

Arkadaşlar merhaba Adana'da yaşıyorum oturduğum bina kolonları hasarlı çıktığından dolayı yıkım kararı aldı, dolayısıyla ben de taşınmak zorunda kaldım ve bu süreçte spora yönelmek istiyorum psikolojim gerçekten biraz kötü kür planımı,yağ oranı, yaş vs. tüm bilgilerimi altta belirteceğim bir fikriniz/görüşünüz var ise belirtirseniz çook sevinirim.

Yağ oranım %22-23 civarı depremden sonra spor yapasım hiç gelmedi, kilom 90-91 boy 184

Kür planım haftada 500mg testo e - 200 tren e

Hedefim maksimize yağ yakmak olacak.

2-3 günde bir arimidex haftada 1 dostinex almayı düşünüyorum bunun dışında omega 3 gibi vitamin veya takviyeler önerirseniz çok sevinirim vücuduma olan en az zararı vermek istiyorum ve beslenme konusunda da bilgi eksikliğim var aç kalabilirim en az kaç kalori alabilirim, makro mikro hesabım nasıl olmalı? bu soruları yanıtlayan herkese çook çook teşekkür ederim

edit: 3. kürüm olacak, tren için psikolojim dayanır buna inanıyorum dediğim gibi koruyucu önerirseniz sevinirim

tarihinde cemkuray tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

gymibo    137
cemkuray, 2 saat önce yazdı:

Arkadaşlar merhaba Adana'da yaşıyorum oturduğum bina kolonları hasarlı çıktığından dolayı yıkım kararı aldı, dolayısıyla ben de taşınmak zorunda kaldım ve bu süreçte spora yönelmek istiyorum psikolojim gerçekten biraz kötü kür planımı,yağ oranı, yaş vs. tüm bilgilerimi altta belirteceğim bir fikriniz/görüşünüz var ise belirtirseniz çook sevinirim.

Yağ oranım %22-23 civarı depremden sonra spor yapasım hiç gelmedi, kilom 90-91 boy 184

2-3 günde bir arimidex haftada 1 dostinex almayı düşünüyorum bunun dışında omega 3 gibi vitamin veya takviyeler önerirseniz çok sevinirim vücuduma olan en az zararı vermek istiyorum ve beslenme konusunda da bilgi eksikliğim var aç kalabilirim en az kaç kalori alabilirim, makro mikro hesabım nasıl olmalı? bu soruları yanıtlayan herkese çook çook teşekkür ederim

edit: 3. kürüm olacak, tren için psikolojim dayanır buna inanıyorum dediğim gibi koruyucu önerirseniz sevinirim

Omega 3 (yuksek mg) , milk thistle , bol su. Yesillik eklemeyi unutma. Ben 2 haftaya 1 dostinex aldim prolaktini sifirladi yeni yeni 2 seviyelerine geliyor treni birakali 1-1.5 ay oldu. Kac hafta yapmayi planliyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.708
cemkuray, 3 saat önce yazdı:

Öncelikle geçmiş olsun.

Antrenmanı bırakıp üstüne stres nedenli kortizole de maruz kalınca bozulma normal. Hızlı bozulmanın toparlanması da hızlı oluyor.

1) o yağ oranı ile küre girilmemeli.

2) bozuk psikoloji ile küre girilmemeli.

Dümdüz ve natural ağırlık antrenmanları da zaten modunu göklere çıkaracaktır. Şu zorlu dönemde rus ruleti oynama.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scorocco    113

Geçmiş olsun.

Yerinizde olsam bu durumda tren asla kullanmazdım.Psikolojik sıkıntılar varken birde ilaçdan kaynaklı sıkıntılar bu süreçte sizi çok yorar ve zorlar bence tren tercih etmeyin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cemkuray    22
scorocco, 5 saat önce yazdı:

Geçmiş olsun.

Yerinizde olsam bu durumda tren asla kullanmazdım.Psikolojik sıkıntılar varken birde ilaçdan kaynaklı sıkıntılar bu süreçte sizi çok yorar ve zorlar bence tren tercih etmeyin.

rastlantisal, 9 saat önce yazdı:

Öncelikle geçmiş olsun.

Antrenmanı bırakıp üstüne stres nedenli kortizole de maruz kalınca bozulma normal. Hızlı bozulmanın toparlanması da hızlı oluyor.

1) o yağ oranı ile küre girilmemeli.

2) bozuk psikoloji ile küre girilmemeli.

Dümdüz ve natural ağırlık antrenmanları da zaten modunu göklere çıkaracaktır. Şu zorlu dönemde rus ruleti oynama.

Peki tamam önerilerinizi dikkate alarak girmeyeceğim fakat beslenme konusunda yardımcı olur musunuz? Aç kalabilirim en az kaç kalori yapabilirim makrolarım nasıl olmalı ve ben bir önceki kürümde vücuduma biraz zarar verdim galiba bu sürecte vücudumu nasıl toparlayabilirim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
quacky    93
cemkuray, 3 dakika önce yazdı:

Peki tamam önerilerinizi dikkate alarak girmeyeceğim fakat beslenme konusunda yardımcı olur musunuz? Aç kalabilirim en az kaç kalori yapabilirim makrolarım nasıl olmalı ve ben bir önceki kürümde vücuduma biraz zarar verdim galiba bu sürecte vücudumu nasıl toparlayabilirim?

Tdee Calculator yaz googleya orda kilonu koruma kalorini öğren, -500 kalori ile fatsecrette yağ 50gr geçmeyecek, kilox2 protein geri kalan karb şeklinde belirlediğin kaloriye uygun besinler ekle. Kilonu gözlemle kilo verme durduğunda -200 -200 azalta azalta git. Haftada 3 gün sabah aç karna 1 saat kardiyo, 3 gün spordan sonra yarım saat kardiyo.

tarihinde quacky tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.708
cemkuray, 2 dakika önce yazdı:

Akşam yada yarın geniş zamanda cevaplayacağım bunu.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.708
cemkuray, 10.03.2023 - 16:44 yazdı:

Ancak vakit bulup yazabiliyorum. Tavsiyeden önce senin yeme alışkanlıklarını görmek için bir aksiyon almamız lazım. Telefonuna diyetkolik uygulamasını indir. 1 hafta boyunca her gün kalori takip kısmına yediklerini ve içtiklerini eksiksiz olarak gir. Akşam en son yediğini de girdikten sonra kalori ve makro kısmının SSini alıp at buraya. Alttaki detay kısmının SSini almana gerek yok. 

Mevcut mutfak kültürünü görmüş oluruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cemkuray    22
rastlantisal, 13 saat önce yazdı:

Ancak vakit bulup yazabiliyorum. Tavsiyeden önce senin yeme alışkanlıklarını görmek için bir aksiyon almamız lazım. Telefonuna diyetkolik uygulamasını indir. 1 hafta boyunca her gün kalori takip kısmına yediklerini ve içtiklerini eksiksiz olarak gir. Akşam en son yediğini de girdikten sonra kalori ve makro kısmının SSini alıp at buraya. Alttaki detay kısmının SSini almana gerek yok. 

Mevcut mutfak kültürünü görmüş oluruz.

Hocam ben sote tarzı basit yapılabilen şeyleri tercih ediyorum diyetkolik zaten kullanıyorum bugün girdim diyete bugünki programımı atayım

WhatsApp Image 2023-03-13 at 20.27.06.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.708
cemkuray, 10 saat önce yazdı:

Hocam ben sote tarzı basit yapılabilen şeyleri tercih ediyorum diyetkolik zaten kullanıyorum bugün girdim diyete bugünki programımı atayım

WhatsApp Image 2023-03-13 at 20.27.06.jpg

1500 kalori senin için çok çok düşük. Kilonu korumak için lazım olan kalorinin azami 500 kalori altına inmende fayda var. Bu şekilde de kilo verirsin evet ama yağ ile beraber kasların da gider.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.