Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

oguzdalkilic

Shree venkatesh ürünleri hk.

Önerilen İletiler

Fergalkaya    0
Fergalkaya, 25.03.2026 - 00:12 yazdı:

Başlangıç için Shree Vankatesh öneren hocamın verdiği fiyat:

• Testo cyp 68usd (*4 kutu)
  • Boldenone 77 usd (*4kutu)
  • Danabol 67 usd (*3kutu)
  • 3 aylık kür için toplam 781 usd
  • Ayrıca 3 aylık Proton Labs ürünleri için de 257 usd fiyat verdi
  • Testo cpy 29usd(*3 kutu)
  • Bold 35 usd(*2 kutu)
  • Tren 20usd (*2 kutu)
  • Dana 30usd (*2 kutu)

Acil tavsiye🙏🙏🙏

• Shree testo (5li ampul 50usd*6 kutu=300 usd)
  • Zphc bolde (30ml=160usd)
  • Zphc tren (10ml=90usd)
  • Zphc Danabol (2 kutu=120usd)

Toplam 670 usd

Galeriden foto yükleyemiyorum, zphclerin orjinalliğinden eminim ama Shree'lerden emin değilim. Başladık bakalım. Eski tarihli ürünlerle karıştırdığı için kutuları atıp getirmiş. Bunlar çoklu kutularda satılıyor palavrası attı, umarım konu sadece tarihlerdir.

Takviyelerin yanında haftada bir Dostinex

Hergün Arimidex alacaksın dedi

Bu iki ilacın kullanımı doğru mu? Prospektüsü okuduğumda 'lan ne kullanıyorum ben!' oldum

tarihinde Fergalkaya tarafından düzenlendi
Ekleme

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fergalkaya, 42 dakika önce yazdı:
  • Zphc tren (10ml=90usd)

Toplam 670 usd

Galeriden foto yükleyemiyorum, zphclerin orjinalliğinden eminim ama Shree'lerden emin değilim. Başladık bakalım. Eski tarihli ürünlerle karıştırdığı için kutuları atıp getirmiş. Bunlar çoklu kutularda satılıyor palavrası attı, umarım konu sadece tarihlerdir.

Bu iki ilacın kullanımı doğru mu? Prospektüsü okuduğumda 'lan ne kullanıyorum ben!' oldum

Bolde kullanırken hergün arimidex alırsan tabiri caizse ölürsün aynı zamanda her hafta dostinex içersen yine ölürsün prolaktin ve e2n 0a kdar düşer çürürsün dostum  bunları kim dediyse ondan uzak dur

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
Fergalkaya, 47 dakika önce yazdı:
  • Zphc tren (10ml=90usd)

Toplam 670 usd

Kralım aman diyeyim her gün arimidex nedir 750 800 testo vuranlar yarım arimidex alıyor bazen birde kür içinde bolden var ayak topuk içi kramplardan yatalak olursun sen bence o satıcıyla ticaret dışı iş yapma derim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fergalkaya    0
ascendxt, 18 dakika önce yazdı:

Kralım aman diyeyim her gün arimidex nedir 750 800 testo vuranlar yarım arimidex alıyor bazen birde kür içinde bolden var ayak topuk içi kramplardan yatalak olursun sen bence o satıcıyla ticaret dışı iş yapma derim

Dostinex ve arimidex kullanımı nasıl yapılacak hocam?

İlk hafta 1ml testo p.tesi perş. vücut alışsın diye

Sonraki haftalarda

1ml testo +1ml bolde+0.5ml tren P.tesi Perş. olacak

3aylık kür

Pardon hocam ya, dostinex haftada 1, arimidex haftada 2 (iğne günleri demiş)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
Fergalkaya, 8 dakika önce yazdı:

Dostinex ve arimidex kullanımı nasıl yapılacak hocam?

İlk hafta 1ml testo p.tesi perş. vücut alışsın diye

Sonraki haftalarda

1ml testo +1ml bolde+0.5ml tren P.tesi Perş. olacak

3aylık kür

Hocam 12.haftalık küre bolde koymak hangi kitapta var onu geçtim 2.hafta bolde eklettiriyor ve her gün arimidex nedir yarabbim o ilaçların açılması ilk 10-13 gün alacak 13 gün stock hormonlarınla arimidex dostinex tüm vücut çubuk kraker gibi kıtlamaya başlar Bolde zaten e2 düşüren bir ilaç illet bir şey yerinde olsam kür kombinasyonunu tamamen değişirim illede yapacam diyorsan testo bolde bir gir 2-3 hafta test ver kan testlerine göre temize çekip arimidex dostinex kullanabilirsin bence. (Hocam mesaj düzenlemişsin haftada  2 arimidex dostinex demiş bana oda saçma geldi.) kan testlerine göre kullan bence en sağlıklısı 

tarihinde ascendxt tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fergalkaya    0
ascendxt, 8 dakika önce yazdı:

Hocam 12.haftalık küre bolde koymak hangi kitapta var onu geçtim 2.hafta bolde eklettiriyor ve her gün arimidex nedir yarabbim o ilaçların açılması ilk 10-13 gün alacak 13 gün stock hormonlarınla arimidex dostinex tüm vücut çubuk kraker gibi kıtlamaya başlar Bolde zaten e2 düşüren bir ilaç illet bir şey yerinde olsam kür kombinasyonunu tamamen değişirim illede yapacam diyorsan testo bolde bir gir 2-3 hafta test ver kan testlerine göre temize çekip arimidex dostinex kullanabilirsin bence. Ytd

Daha yeni başladım. p.tesi 1ml testo 1 arimidex 1 dostinex kullandım. Başka birşey kullanmadım henüz perşembe 1ml testo daha alcam sonraki hafta bolde ve testo cpy sonraki hafta da 0.5 tren ekleyecektim diye devam edecektim.

tarihinde Fergalkaya tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
Fergalkaya, Şimdi yazdı:

Daha yeni başladım. p.tesi 1ml testo 1 arimidex 1 dostinex kullandım. Başka birşey kullanmadım henüz perşembe 1ml testo daha alcam sonra bolde ve testo cpy diye devam edecektim.

Bence perşembe testo boldeyi bir gir arimidex dostinex mümkünse uzak dursun o ilaçlar kanda açılana kadar 3 arimidex dostinex atacaksın değerlerini sıfırlar tüm kemiklerin kıtlamaya başlar yerinde olsam keten tohumu maydanoz sapı ve yoğurt  her gün güzelce yerim 3.hafta bi test ver bence değerlerine göre arimidex dostinex kullanırsın ben hiç kullanmama taraftarıyım eğer stabil gidiliyorsa 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fergalkaya    0
ascendxt, 1 dakika önce yazdı:

Bence perşembe testo boldeyi bir gir arimidex dostinex mümkünse uzak dursun o ilaçlar kanda açılana kadar 3 arimidex dostinex atacaksın değerlerini sıfırlar tüm kemiklerin kıtlamaya başlar yerinde olsam keten tohumu maydanoz sapı ve yoğurt  her gün güzelce yerim 3.hafta bi test ver bence değerlerine göre arimidex dostinex kullanırsın ben hiç kullanmama taraftarıyım eğer stabil gidiliyorsa 

Beklediğim fikir. Sağol hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.