-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Cukurrrr
Arkaraşlar merhaba,
Şuanda bulk kürüme devam etmekteyim boldenone ve testosterone enenthate kullanıyorum haftalık 600ml bolde 600ml testo vuruyorum 20 haftalık kürümün 18. Haftasını doldurdum. Definasyon kürüne girmeden önce yoruma ihtiyacım var haftalık 400ml testosteron prop,300ml masteron prop.,300ml boldenon ekstra olarak boldenone da kullanmak istiyorum ve 15 haftalık bir kür olacak sizce boldenone mantıklı olur mu yardımcı olursanız sevinirim 🙏
-
Yazan: Hectorr
Merhaba arakadalar, nasılsınız?
Tren acet testo prıpıonat wınstrol küründeyim boldenon eklemek ne kadar mantıklı sizce kullananlar olduysa definasyon da tecrübelerini yazabilir mi?
-
Yazan: Kvpzr0
Merhabalar dhidroboldenon deneyimleyen veya kullanan varsa etkileri ve yan etkileri nelerdir Trenden daha güzel sonuçlar verebilir söylentiler var doğrumudur sizce?
-
Yazan: ahmets
Arkadaslar selamlar. Rimo ve mastede antiostorjen etkisi oldugunu biliyoruz. Bazi hocalar boldenona sigir ilaci ostrojeni artirir diyorlar. Bazilarida boldenon yuzunden dusuk e2 seviyeleri yasiyor. Yani boldenin antie2 etkisi var mi?
-
Yazan: Emir7778
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Güncel olarak ilk kürümün 4. Haftasındayım son 1 haftadır dozları 500 testo 400 boldeye çıkardık 2 gündür ara ara kulaklarda ateş oluşması gün içerisinde ufak halsizlik ve aniden gelen baş ağrıları başladı sebebi nedir gelip geçici bir durumudur boldenonun kan yoğunluğunu artırdığı için midir?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-